Mr Cake
Vill du kontakta Mr Cake? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan du nå Mr Cake kundtjänst? Mr Cake förgyller dina speciella dagar med omsorgsfullt tillagade tårtor och läckra desserter. Adressen till kvalitet och smak!

Tjänster som tillhandahålls av Mr Cake

Tårtor Mr Cakes tårtor är oumbärliga för speciella tillfällen. De erbjuder en mängd olika tårtalternativ för födelsedagar, bröllop, examensceremonier och andra firanden. Tårtorna är omsorgsfullt designade med färska ingredienser och kan anpassas efter särskilda önskemål.

Tårtor Mr Cakes tårtor finns i en mängd olika smaker och storlekar. Varje tårta har en mjuk och läcker konsistens. Choklad, vanilj, citron och många andra smaker finns tillgängliga.

Kakor Varumärket erbjuder en rad läckra kakor för kakälskare. De uppfyller dina dessertbehov med alternativ som chokladkakor, hasselnötskakor och salta kakor.

Desserter och drycker: Mr Cake erbjuder också speciella desserter och drycker för sötsaksälskare. De berikar desserterna med cheesecake, tiramisu och magnifika glassalternativ. Kaffe, te och kalla drycker finns också tillgängliga.

Noggranna förberedelser: Ingredienserna som används i Mr Cake’s kök är av högsta kvalitet och färska. Varje produkt tillverkas enligt recept som noggrant förberetts av mästarna. Kvalitet och smak är varumärkets högsta prioritet.

Anpassning: Genom särskilda önskemål och anpassningsalternativ kan kunderna anpassa tårtor och andra produkter efter deras smak och behov. Det är möjligt att skapa tårtor med namn eller speciella mönster.

Hur kan du nå Mr Cake kundtjänst?

Mr Cake kundtjänst är mycket lätt att nå. Metoder för att kontakta varumärket inkluderar webbplats, e-post och sociala medier. Du kan välja den lämpligaste kommunikationskanalen enligt dina behov.

E-post: [email protected]
Telefon : +46 8 400 171 90
Adress : Rådmansgatan 12, 114 25 Stockholm, Sverige
Hemsida : https://mrcake.se/

Kontakt via hemsida

Du kan ta reda på hur du kontaktar kundtjänsten genom att besöka Mr Cakes officiella webbplats. Webbplatsen har alternativ som kontaktinformation och kontaktformulär. Du kan kontakta varumärket genom att fylla i detta formulär eller använda de angivna kontaktuppgifterna.

Hur kan du kontakta Mr Cake?

Det finns många sätt att kommunicera med varumärket Mr Cake. Här är några av dem:

Genom webbplatsen: Mr Cake-webbplatsen är ett av de snabbaste sätten att kommunicera med varumärket. Du kan komma åt kontaktinformation genom att besöka kontaktsidan.

Via e-post: Om du vill skicka ett e-postmeddelande till Mr Cake kundtjänst kan du kontakta den angivna e-postadressen.

Sociala medier: Mr Cake är också aktiv på sociala medieplattformar. Du kan följa varumärket på Facebook, Instagram och andra plattformar.

I resten av den här artikeln hittar du mer information om Mr Cake-webbplatsen, öppettider och vanliga frågor. Jag kommer också att fortsätta med SEO kompatibelt och originalinnehåll.

Mr Cake webbplats

Mr Cakes officiella webbplats öppnar dörren till en värld full av sötsaker. Webbplatsen har en användarvänlig design och erbjuder ett brett utbud av produkter för att tillgodose alla dina dessertbehov. Webbplatsen innehåller också viktig information som historien om varumärket, detaljerade beskrivningar av produkterna och beställningsalternativ.

Hur kontaktar jag Mr Cakes kundtjänst via e-post?

Om du vill nå Mr Cake kundtjänst via e-post kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]. Kom ihåg att fylla i kontaktformuläret fullständigt för att få ett professionellt och snabbt svar.

Mr Cake konton på sociala medier

Mr Cake delar aktivt inlägg på sociala medieplattformar. Genom att följa varumärket på Facebook, Instagram och andra sociala mediekonton kan du få tillgång till de senaste nyheterna, dessertrecept och specialerbjudanden. Det är också möjligt att interagera med varumärket via sociala medier.

Facebook: https://www.facebook.com/mrcakestockholm/
Instagram: https://www.instagram.com/explore/locations/1121880841192821/mr-cake-stockholm/

Mr Cake Öppettider

Mr Cakes öppettider avgör när kunderna serveras. Öppettiderna är listade nedan.
MånFre: 8.00 – 18.30
Lördag: 9.00 – 18.30
Söndag: 9.00 – 18.00

Dela din åsikt om Mr Cake kundtjänst

Recensioner på Mr Cake

  • Freja 31 oktober 2023 vid 13:44

    MR Cake erbjuder en unik upplevelse med sina bakverk och svensk kaffe. Roy Fares passion och kreativitet ger varje besökare en speciell smak. Jag rekommenderar verkligen det för en perfekt caféupplevelse! 🍰