Nour
Vill du kontakta Nour? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta Nour kundtjänst? Nour är en restaurang som väcker uppmärksamhet med sina alternativ ”Drop In” och ”Take Away”. De delar sin aktuella meny och kampanjer på Instagram.

Nour Tillhandahållna tjänster

Drop In-tjänst
Nour erbjuder en ”Drop In”-tjänst där kunderna kan hitta ett bord direkt på restaurangen utan att behöva göra en reservation. Detta är ett mycket bekvämt alternativ, särskilt för dem som vill gå ut utan att göra upp planer. Atmosfären i restaurangen är idealisk för en mysig och intim middagsupplevelse.

Servering av hämtmat
Om du föredrar att äta bekvämt hemma är Nour’s ”Take Away”-tjänst något för dig. Menyalternativ och aktuella erbjudanden delas vanligtvis på Nour’s Instagram-sida. Du kan göra din beställning via telefon eller online och hämta den från restaurangen vid den tidpunkt du anger.

Sociala medier och aktuella kampanjer
Nour använder aktivt sociala medier för att informera om sin meny och aktuella kampanjer. Särskilt på Instagram finns aktuell information om nya menyalternativ, specialrabatter eller evenemang.

Hur kan jag kontakta Nour kundtjänst?

Det finns flera olika metoder tillgängliga för att nå Nour kundtjänst. Telefonnummer, e-post och livechattalternativ anges vanligtvis på webbplatsen. Dessutom kan du också få detaljerad information på sidan ”Kontakt”.

Telefon: +46(0)8 503 389 71
Adress : Townhouse Nosh and Chow, Floor 3 Norrlandsgatan 24, 111 43 Stockholm
Webbplats : https://restaurantnour.se/
E-post: [email protected]

Hur kan jag kontakta Nour?

För att kontakta Nour kan du besöka sidan ”Kontakt” på webbplatsen eller så kan du också nå dem via deras sociala mediekonton. E-post och telefon finns också tillgängliga.

Nour Webbplats

Nour webbplats har ett enkelt och användarvänligt gränssnitt. Du kan enkelt komma åt tjänster, produkter och kontaktinformation via webbplatsen.
Webbplats https://restaurantnour.se/

Hur kan jag kontakta Nour kundtjänst via e-post?

För att kontakta Nour kundservice via e-post används vanligtvis en e-postadress som [email protected]”. När du skickar ditt e-postmeddelande, se till att ämnesraden är tydlig och entydig.

Nour Konton på sociala medier

Nour är särskilt aktiv på Instagram. På denna plattform kan du få information om menyn, kampanjer och uppdateringar.
https://www.instagram.com/restaurang_nour/

Nour Öppettider

Nour arbetstider kan ofta skilja sig mellan vardagar och helger. Du kan besöka webbplatsen eller sociala medier för aktuella öppettider.
Fredag 18:00-23:00
Lördag 18:00-23:00
Söndag Stängt
Stängt Måndag
Tisdag Stängt
Onsdag 18:00-23:00
Torsdag 18:00-23:00

Nour’s Special Event and Celebration Services

Nour erbjuder inte bara daglig catering, utan även en plats för speciella evenemang och fester. Du kan boka i förväg och skapa specialmenyer för födelsedagar, affärsluncher eller speciella firanden. Nour eleganta och mysiga atmosfär är den perfekta platsen för alla evenemang.

Nour’s engagemang i sociala medier och kundrelationer

Nour interagerar ständigt med sina kunder genom att aktivt använda sociala medieplattformar. Uppdateringar, menyändringar och specialkampanjer, särskilt via Instagram-sidan, är ett viktigt verktyg för att stärka kundrelationerna. Dessutom samlar man in feedback och kommentarer från kunderna via dessa plattformar.

Dela din åsikt om Nour kundtjänst

Recensioner på Nour

  • Tuva 3 november 2023 vid 21:14

    Det är det perfekta alternativet för dem som föredrar att äta bekvämt hemma. Menyelement och aktuella erbjudanden delas oftast på Nours Instagram-sida. Det är mycket enkelt att beställa och du kan få din beställning levererad från restaurangen när du vill. Definitivt värt att prova! 🍴