Manto
Vill du kontakta Manto? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag nå Manto kundtjänst? Manto är en vegansk restaurang i Malmö. Den sticker ut med sin unika asiatiskinspirerade meny, partnerskap med lokala producenter och hållbarhetsprinciper.

Mantle tillhandahållna tjänster

Manto är en restaurang som specialiserar sig på veganska rätter. Den har fått sitt namn från ”Manto”, en typ av dumpling som är populär på Balkan och i Centralasien, särskilt i Afghanistan. Restaurangen serverar mantoklimpar fyllda med sojakött och olika kryddor.

Typer av tjänster
Veganska rätter: Manto erbjuder en helt vegansk meny. Särskilt rätter inspirerade av det asiatiska köket finns tillgängliga.

Lokala produkter: Restaurangen samarbetar med lokala producenter och använder färska produkter av hög kvalitet. De samarbetar till exempel med lokala bryggerier som Hyllie Bryggeri.

Olika dryckesalternativ: Manto erbjuder en mängd olika dryckesalternativ, vilket ytterligare berikar matupplevelsen.

Särskilda evenemang och teman: Restaurangen är också tillgänglig för speciella tillfällen och evenemang.

Olika snacks: Förutom huvudrätter erbjuder Manto också en mängd olika snacks och desserter.

Anpassningsbara tjänster
Manto erbjuder anpassningsbara menyer och tjänster efter kundernas behov. Till exempel kan en annan meny skapas för ett speciellt evenemang eller möte.

Hur kan jag nå Manto kundtjänst?

Det finns flera olika metoder tillgängliga för att nå Manto kundtjänst. Telefonnummer, e-post och livechattalternativ anges vanligtvis på webbplatsen. Dessutom kan du också få detaljerad information på sidan ”Kontakt”.

Adress: Nobelvägen 4, 214 29 Malmö, Sverige
Webbplats: https://manto.se/
Telefon: +46722441442
E-post: [email protected]

Hur kan jag kommunicera med Manto?

För att kontakta Manto kan du besöka sidan ”Kontakt” på webbplatsen eller så kan du också kontakta dem via deras sociala mediekonton. E-post och telefon finns också tillgängliga.

Webbplats Manto

Mantos webbplats har ett användarvänligt gränssnitt. Du kan enkelt komma åt tjänster, produkter och kontaktinformation via webbplatsen.
Webbplats : https://manto.se/

Hur kan jag kontakta Manto kundtjänst via e-post?

En e-postadress som ”[email protected]” används vanligtvis för att kontakta Mantos kundtjänst via e-post. När du skickar ditt e-postmeddelande, var noga med att ange ämnesraden tydligt och kortfattat.

Manto konton för sociala medier

Manto är aktiv på den sociala medieplattformen Instagram. Via denna plattform kan du få information om kampanjer, tillkännagivanden och uppdateringar.
Instagram: https://www.instagram.com/manto.kitchen/

Mantle Arbetstid

Mantos arbetstider anges nedan. Helger och helgdagar kan variera.

Tis-tors: 5pm – 10pm
Fre-lör: 5pm – 11pm
Sönd: 5pm – 10pm

Manto’s Tjänster för specialevenemang och organisation

Manto erbjuder inte bara daglig catering, utan även en plats för speciella evenemang och organisationer. Du kan boka i förväg och skapa specialmenyer för födelsedagar, affärsluncher eller speciella fester. Mantos eleganta och mysiga atmosfär gör den till den perfekta platsen för alla evenemang.

Mantos hållbarhetsprinciper och miljökänslighet

Manto lägger stor vikt vid hållbarhet och miljömedvetenhet. Samtidigt som den veganska menyn speglar känsligheten för djurens välbefinnande, skapar den också en hållbar leveranskedja med samarbeten med lokala producenter. Restaurangen tillämpar också miljövänliga metoder som avfallshantering och energibesparing.

Dela din åsikt om Manto kundtjänst

Recensioner på Manto

  • Ulrica 4 november 2023 vid 00:50

    Manto är en riktig expert på vegansk mat. Deras manto köttbullar är otroligt läckra. Restaurangens olika dryckesalternativ är också fantastiska. Dessutom, tack vare deras arbete med lokala produkter och deras skräddarsydda tjänster, blir varje besök oförglömlig. Jag rekommenderar definitivt Manto till alla! 👏👏