Klarna
Vill du kontakta Klarna? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kontaktar jag Klarna kundtjänst? Klarna är ett företag etablerat i Sverige 2005 med syfte att underlätta internethandel. De viktigaste tjänsterna för företaget är att underlätta betalningar för onlineshopping, skapa betalningsalternativ efter köp samt direktbetalningar och göra onlinehandel snabbare och enklare. Till skillnad från många plattformar erbjuder Klarna köpkrediter för kunder genom att erbjuda BNPL-tjänsten köp nu betala senare.

För närvarande betjänar den mer än 450 000 leverantörer och 150 miljoner kunder i 45 länder. Företaget, som har cirka 5000 anställda, har blivit ett av de mest värdefulla privata teknikföretagen i Europa de senaste åren. I och med förvärvet av SOFORT 2014 har Klarnabolaget blivit Klarna koncernbolag.

Det ger kunderna en mycket säkrare och snabbare internethandelsupplevelse med sitt betal-efter-leverans-system som eliminerar mellanhandsföretag. Klarna är mycket tillgängligt inom kontaktvård och tillhandahåller supporttjänster till sina kunder på mycket kort tid.

klarna kundtjanst kontakt

Hur når jag Klarna kundtjänst?

Att nå Klarna kundtjänst är mycket enkelt och snabbt. Kundtjänstsupporten inkluderar betalningshantering, returer, konton och inställningar, tjänst och produkt, säkerhet, leverans och returer samt avvisade köp. Du kan nå Klarna kundsupport 24/7. Du kan ringa 844-KLARNA1 / (844-552-7621) för att nå kundsupport.

Du kan ladda ner Klarna-appen för att spåra dina produkter, hantera dina betalningar och se dina returer lättare, och du kan få hjälp av kundsupportteamet dygnet runt genom appen.

Tjänster Klarna tillhandahåller

Klarna är ett fintechföretag som gör köp online snabbare och enklare. Genom att göra näthandeln säker, enkel att betala och spårbar erbjuder Klarna många olika tjänster till sina kunder. Med Klarna tillhandahåller säljare och köpare specialtjänster till båda typerna av kunder med sina specialiserade system.

Köpare och säljare handlar inte med varandra. I detta system kan båda parter göra snabba och pålitliga transaktioner på Klarna. Medan kunderna har alternativ som betalning efter köp, pålitlig shopping och snabb kundsupport, når de fler kunder genom Klarna med säljare, och de behöver inte gå igenom komplexa processer som kundsupport och returprocesser.

Klarna erbjuder flexibla betalningsalternativ till sina kunder då de gör direkta avtal med leverantörer i många delar av världen. Den ger fullständig insyn i betalningssystemen och ger en översikt där du kan spåra alla utgifter som görs på webbplatsen eller i applikationen. Kunder som laddar ner applikationen med Reward club-systemet kan tjäna belöningar på sina första köp.

Hur kontaktar jag Klarna?

Innan du kontaktar Klarna kan du kolla avsnittet med vanliga frågor på hemsidan. Klarna har skapat separata system för sina kunder och leverantörer. Om du är kund kan du nå kundsupporten 24/7 via applikationen eller på 844-KLARNA1 (844-552-7621). Försäljare kan nås på / (844) 552-7620 mellan 08.00 och 17.00, måndag till fredag.

Dessutom kan säljare fylla i formuläret https://www.klarna.com/us/business/merchant-support-mail-form/ om det ämne de vill ha support. På samma sätt finns onlinesupportlinjen som säljare kan nå såväl som kunder på webbplatsen.

Om du vill börja sälja på Klarna kan du gå med i processen att bli säljare genom att fylla i formuläret på https://portal.klarna.com/products/signup/basic-info hemsida.

Klarna hemsida

Länken du kan använda för att komma till Klarnas hemsida är https://www.klarna.com/us/ . Klarnas hemsida är designad för att vara mycket användarvänlig. Från det övre vänstra hörnet på webbplatsen kan du navigera till sidorna För Shoppers eller For Business, beroende på om du är kund eller säljare.

I webbplatsens huvudmeny för shoppare, Shoppingkategorier, Deals och belöningar, Hur fungerar Klarna? Och det finns hjälpämnen. Du kan klicka på shoppingkategorierna och gå till produktkategorierna för att komma åt de produkter som går att shoppa. Produktkategorierna på Klarnas hemsida är följande:

 • hälsa och skönhet
 • Kläder
 • Leksaker och hobbyer
 • hem och interiör
 • ljud och bild
 • Sport och utomhus
 • Datoranvändning
 • Gör det själv
 • Fotografi
 • spel och underhållning
 • Telefoner och wearables
 • barn och familj
 • motoriserade transporter
 • trädgård och uteplats
 • små apparater
 • Vitvaror
 • Roligt
 • kontorsmaterial

För leverantörer finns det Hitta lösningar, Resurser, Inspiration, Hjälptitlar i huvudmenyn på webbplatsen. Dessa titlar innehåller all information som säljare kan behöva.

Klarna öppettider

Klarnas arbetstider sköts i två olika system. För kunder som handlar tillhandahålls support 24/7 via applikationen och hemsidan. Förutom onlinesupport tillhandahålls även telefonsupport. Supportlinje för shoppare: 844-KLARNA1 (844-552-7621). Klarna kundsupport rekommenderar att kunder ringer före 18:00 ET eller efter 22:00 ET för den snabbaste servicen. För leverantörer fungerar kundsupport lite annorlunda.

Säljare kan få tillgång till kundtjänst online från webbplatsen. Dessutom kan de få stöd genom att fylla i formuläret på hemsidan för att kunna kommunicera via e-post. För telefonassistans är den tillgänglig från måndag till fredag ​​från 8:00 till 17:00 EST. Numret som kan ringas för att få service per telefon är (844) 552-7620.

Hur når jag Klarna kundtjänst via e-post?

Klarna kundtjänst kan inte nås direkt via e-post. För att nå kundtjänst via e-post kan du fylla i ett formulär på https://www.klarna.com/us/business/merchant-support-mail-form/ och förväntas svara på hjälp-e- postlinje.

Klarna konton i sociala medier

Klarna har konton på många olika sociala medieplattformar. Dess sociala medieplattformar är Instagram, Facebook, Linkedin och Twitter. Länk till Klarna-plattformens Instagramkonto https://www.instagram.com/klarna/reels/,

Facebook-kontolänk

https://www.facebook.com/Klarna/

Linkedin-kontolänk

https://www.linkedin.com/company/klarna/

Länk till Twitterkonto

https://twitter.com/Klarna/

Dela din åsikt om Klarna kundtjänst

Recensioner på Klarna

 • Sebastian 16 november 2022 vid 13:39

  Jag ringde kundtjänst på telefon och de var mycket hjälpsamma.

 • Simon PEDERSEN 17 mars 2023 vid 00:23

  Dåligt att Klarna inte har någon email som man kan kontakta utan att behöva logga in på mina sidor
  Alla har inte detta
  Vill bara ha information

 • Synnöve Sjöström 24 april 2023 vid 15:01

  Det går snabbt att komma fram på telefon.
  Mycket nöjd med hjälpen jag fått.
  Mvh Synnöve Sjöström 😊

 • Nimeo 12 maj 2023 vid 19:20

  Hej

  Jag heter Nimeo .199801022964 och det finns en faktura som jag måste betala den 17/5 Jag vill betala den den 27/5 Kan du hjälpa mig med detta?

 • Marie-Louise Klang 16 maj 2023 vid 10:24

  Tack för vänligt och bra svar i telefonen angående min undran

 • Eva Mikulova 23 maj 2023 vid 17:00

  När får jag till backa min pengar om apoteket det är 63.65 hopas ni hör av till Eva mikulova bor Folke Bernadotte dotter väg 327 Ramlösa 25657 min mobil är 0735884148 hopas ni hör av er hälsingar Eva mikulova

 • Gunilla Nilsson 14 juni 2023 vid 20:48

  Tack för hjälpen. Ni är bäst!

 • ERNEST CHUKWU 11 september 2023 vid 02:26

  i 14 Augusti har jag beställt skor men tills nu har jag inte fått de skorna och på era hemsida står det att det är kläder som jag hade beställt men det är inte men röda Nike skor storlek 44
  ”och jag skickat ett mail till butiken men fick ingen svar.

 • Robert 11 september 2023 vid 10:47

  Klarna har en bra fungerande affärs idé men sämre koll på varför appen inte fungerar , andra gången jag inte kommer in på konto via appen !
  🙁

 • Peter 16 september 2023 vid 12:47

  Det suger duktigt. Ni jobbar hårt att vara svåra att komma i kontakt med.