Cloetta
Vill du kontakta Cloetta? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

För att kontakta Cloetta kundservice kan du enkelt kommunicera genom att klicka på länken https://www.cloetta.com/en/contact/corporate/. Du kan använda numret +46 8 527 28 800 för Cloetta kontakt telefonnummer kundservice.

För Cloettas kundsupport kan du också komma åt e-postadresser och telefonnummer till de administrativa cheferna i avsnittet ”Kontakta oss” på deras webbplats. Om du vill få support från kundtjänst som konsument kan du nå kontaktuppgifterna från länken https://www.cloetta.com/en/contact/corporate/.

Tjänster som tillhandahålls av Cloetta

Cloetta grundades 1862 och är norra Europas ledande konfektyrföretag. Cloettas produkter säljs i mer än 50 länder runt om i världen, där huvudmarknaderna är Sverige, Finland, Danmark, Norge, Nederländerna, Tyskland och Storbritannien. fimra; Läkerol har några av de starkaste varumärkena på marknaden som Cloetta, CandyKing, Jenkki, Kexchoklad, Malaco, Sportlife och Red Band. Cloetta har 7 produktionsenheter i 5 länder och bolagets B-aktier handlas på Nasdaq Stockholm.

Hur kontaktar jag Cloetta?

Cloetta kundservice bredband konstaterar att det viktigaste är att konsumenten och barnen är nöjda med sina produkter och ger därför snabbt feedback för kundnöjdhet. Du når Cloetta kundtjänst snabbt och får ditt problem löst enkelt.

Du når företaget med Cloetta kundservice kontaktnummer på Cloettas hemsida och får snabba svar på alla dina frågor.

För Cloetta kundservice, klicka på länken https://www.cloetta.com/en/contact/corporate/ på hemsidan så kan du kontakta kundtjänst på +46 8 527 28 800 specificerad för kundsupport. Dessutom tillhandahåller Cloetta kundservice chatt och e-postadresser skriftligt på hemsidan.

Inom Cloettas företags e-postadresser kan ett e-postmeddelande skickas till [email protected] för hållbarhet temat. Dessutom kan ett e-postmeddelande skickas till [email protected] för IR-domänen. Konsumenter som vill kommunicera via e-post kan komma åt denna adress.

Cloetta hemsida

Länken du kan använda för att nå Cloettas webbplats är https://www.cloetta.com/en/ . Cloetta hemsida har skapats med ett gränssnitt som ger enkel tillgång till allt du undrar över. Cloettas webbplats är konsumentvänlig och erbjuder en snabb användarvänlig användning.

När du klickar på Cloettas logotyp längst upp till vänster på hemsidan på Cloettas hemsida kan du komma åt företagets berättelse från avsnittet ”Om oss”. På Cloettas hemsida kan du komma åt företagets rapporter och analyser samt en översikt över vad de har åstadkommit med Cloetta.

Du kan också komma åt deras tjänster och kundsupport via hemsidan. Du kan också snabbt och enkelt kontakta kundtjänst med alternativet kontakta oss längst ner till höger på sajten.

Du kan söka lediga tjänster inom karriär området i sajten delen. Det räcker med att klicka på ikonerna för sociala medier längst ner på webbplatsen för kontona för sociala medier på webbplatsen Cloetta företag kundservice, som servar sina konsumenter med svenska och engelska språkalternativ.

Cloetta öppettider

Cloettas öppettider är inte officiellt tillgängliga på hemsidan. Det går dock bra att kontakta kundtjänst med formuläret på sajten. När du har fyllt i formuläret kommer ett snabbt svar att ges. Med Cloettas ekonomiska kontakt ansats kan effektiva och snabba lösningar erhållas.

Hur når jag Cloetta kundtjänst via e-post?

Ett e-postmeddelande kan skickas till [email protected] för hållbarhet temat bland företags e-postadresser på uppdrag av Cloetta kundservice kontakt. Dessutom kan ett e-postmeddelande skickas till [email protected] för IR-domänen.

Konsumenter som vill kommunicera via e-post kan komma åt denna adress. För regional kontaktinformation för marknader kan du få information från https://www.cloetta.com/en/contact/markets/.

Cloetta konton i sociala medier

Det finns olika e-postadresser till Cloetta kundservice kontakt, både för marknadsområdet och för centrumet. Företaget har ett konto på sociala medier. Cloetta finns också med på webbplatsen för sociala medier. Cloetta finns på LinkedIn-plattformen.

Linkedin-kontolänk https://www.linkedin.com/company/cloetta/

Dela din åsikt om Cloetta kundtjänst

Recensioner på Cloetta

  • Jessica 3 februari 2023 vid 16:36

    Dina choklad är utsökt!