Allente
Vill du kontakta Allente? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Allente kontakt alternativ finns med dig när som helst, var som helst. Allente är ett företag som grundades i maj 2020 genom en sammanslagning av två privata företag, Canal Digital och Viasat.

Dess syfte är att etablera ett starkt och distinkt varumärke i de nordiska länderna och att tillhandahålla premium-tv-upplevelser och högkvalitativ service till sina kunder genom satellit, sändningstjänster, IPTV-lösningar och fiberbredband.

Företaget har en förståelse som bestämmer dess motto att ge den snabbaste och mest tillfredsställande servicen till sina kunder.

Allente är mycket lättillgänglig vad gäller kontakt och tillhandahåller supporttjänster till sina kunder på mycket kort tid. I gengäld för detta engagemang och attityd ansågs de vara värda 2022 års kundserviceutmärkelse. Allante har tre användarvänliga kampanjer för kundnöjdhet. Först och främst kan du se vad du vill se på TV.

Du står till din tjänst med filmer, serier, nyheter och TV-kanaler när du vill. För det andra kan du titta på flera skärmar när du vill, som TV, mobil, surfplatta, PC/MAC eller Samsung smart TV.

För det tredje kan du ta med dig ditt innehåll medan du är på semester och reser och fortsätta dina kryssningar där det passar dig.

Hur kan jag nå Allente kundtjänst?

Tillgången till Allente kundtjänst är mycket enkel och snabb. Kundtjänstsupportämnen inkluderar prenumeration och avtal, utrustningssupport, fakturering, installation, säkerhet, felsökning och aktivering. Du når Allente Kontakt kundtjänst mellan 09.00-21.00 på vardagar, lördag och söndag, mellan 10.00-20.00 och helgdagar mellan 10.00-16.00.

Du kan använda numret / 0815 800 22 för telefontransport. Du kan ange ditt nummer i avsnittet ”Låt oss ringa dig” på webbplatsen och vänta på svar från kundtjänst. Eller så kan du nå kundtjänst via e-post [email protected].

Tjänster tillhandahållna av Allente

Allente förser sina kunder med abonnemang och avtal, utrustningssupport, fakturor, installation, säkerhet, felsökning och aktivering. Allente 1 är den senaste boxen med mer kapacitet och stöd för ultra HD, 4K och HDR. Med den blir din TV- och streamingupplevelse helt unik. Med Stream Basic kan du ha ett TV- och sändningspaket med de mest populära kanalerna, ett veckovis sändningsarkiv och enkelt komma åt Allente-kontaktalternativ under dina resor.

Dessutom ingår även Viaplay och TV 2 play i paketet. För våra sportälskande kunder, om de köper Stream Viaplay Total-paketet, kan du komma åt allt i Viaplay-applikationen, inklusive Premier League.

allente kontakt kundtjanst

Hur kan jag Allente kontakt?

Innan du kontaktar Allente kundtjänst kommer det att hjälpa dig att hitta en snabbare lösning genom att gå till webbplatsen och kolla avsnittet med vanliga frågor på länken https://www.allente.no/ för att se om det finns en lösning på problemet vi befinner oss i. Om du inte hittar en lösning kan du nå kundtjänst via e-post med [email protected].

Du når Allente kontakta kundtjänst mellan 09.00 och 21.00 på vardagar, lördag och söndag, mellan 10.00-20.00 och helgdagar mellan 10.00-16.00. Du kan använda numret / 0815 800 22 för telefontransport. Du kan ange ditt nummer i avsnittet ”Låt oss ringa dig” på webbplatsen och vänta på svar från kundtjänst.

Allente hemsida

Länken du kan använda för att komma åt Allente-webbplatsen är https://www.allente.no/. Allente-webbplatsen är designad för att vara mycket användarvänlig. Du kan enkelt möta dina behov tack vare ett snabbt lärande och anpassningsbart webbgränssnitt. Med tv-alternativet på sajten kan du få information genom att använda genvägar om din uppkoppling sker via satellit, streaming eller fiber.

Återigen, från samma alternativ kan du hitta information om ytterligare paket, avkodare och utrustning. Med bredbandsalternativet kan du snabbt fråga om du har trådlöst bredband genom att fylla i adress- och postnummerrutorna. Med hjälpalternativet kan du granska vanliga frågor sammanställda av kundtjänst. Med alternativet TV-guide uppe till höger på sajten kan du följa programmen som sänds på TV-kanalerna timme för timme.

Du kan välja bland hundratals innehåll med alternativet titta på TV i det övre högra hörnet. Om du vill ställa en fråga när du surfar på sajten kan du lämna ditt nummer i rutan längst ner till höger. Om du vill gå med i kontaktfamiljen Allente räcker det med att svara på frågan ”Är du vår kund igen” och skicka ditt nummer? Kundtjänst återkommer till dig så snart som möjligt.

Allente öppettider

Allente arbetstider varierar beroende på veckodagar eller helgdagar. Du når Allente kontakta kundtjänst mellan 09.00 och 21.00 på vardagar, lördag och söndag, mellan 10.00-20.00 och helgdagar mellan 10.00-16.00. Du kan använda numret 0815 800 22 för telefontransport. Men utanför arbetstid, genom att skriva ditt nummer i ring mig-rutan på sajten, kommer kundtjänsten att nå dig senare. Eller så kan du nå kundtjänst via e-post [email protected].

Hur når jag Allente kundtjänst via e-post?

Du når Allente kundtjänst via e-post via [email protected]. Ett lösningsorienterat svar kommer att ges så snart som möjligt. Innan du kontaktar Allente kontakt hjälper det dig att nå ett snabbare resultat genom att titta på svaret på din fråga i avsnittet med vanliga frågor.

Alla konton i sociala medier

Allante har konton på många olika sociala medieplattformar. Sociala medieplattformar där Allente Kontakt finns är Instagram, Facebook, Linkedin och Twitter. Allante plattform;

Länk till Instagram-konto

https://www.instagram.com/allentenorge/

Facebook-kontolänk

https://www.facebook.com/allentenorge

Linkedin-kontolänk

https://www.linkedin.com/company/allente-nordic

Länk till Twitter-konto

https://twitter.com/allentenews

Dela din åsikt om Allente kundtjänst

Recensioner på Allente

  • Alfrida 16 november 2022 vid 13:17

    Tack vare denna sida kan jag enkelt söka efter vilket företag jag vill nå.

  • Per-Åke Hellkvist 9 oktober 2023 vid 12:21

    Min första kontakt verkar ok.