Axfood
Vill du kontakta Axfood? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Du når olika filialer av Axfood kontaktenhet genom att använda informationen nedan.

Denna information är adressinformationen till huvudkontoret. Du kan överväga Axfood som ett av de olika alternativen du kan använda för kontakt.

Information om huvudkontoret:

Besöksadress:

Solnavägen 4

113 65 Stockholm

Du kan skicka ett e-postmeddelande till kundtjänst med hjälp av informationen nedan.

Postadress:

Axfood AB

107 69 Stockholm

Telefon: 08-553 99 000

Reg. Nej. 556542-0824

Tjänster tillhandahållna av Axfood

Axfood kontakt är en extremt enkel process att använda för kunderna. Axfood är ett ledande dagligvaruföretag i Sverige, med stort fokus på hållbarhet och att leverera högkvalitativa produkter till sina kunder. Företaget verkar under flera olika varumärken, bland annat Willys, Hemköp och Dacke.

Axfood grundades 1988, då sammanslagningen av de två svenska dagligvarukedjorna Dacke och Hemköp skedde. Sedan dess har företaget vuxit till att bli en av de största dagligvaruhandeln i Sverige, med mer än 600 butiker och över 17 000 anställda.

En av Axfoods främsta värderingar är hållbarhet. Företaget har ett antal initiativ på plats för att minska sin miljöpåverkan, inklusive att minska matsvinnet, använda förnybar energi och köpa produkter från lokala och ekologiska leverantörer. Dessutom har Axfood också förbundit sig att vara koldioxidneutral 2025.

När det gäller produktutbud har Axfood ett brett utbud av högkvalitativa varor till sina kunder. Företagets butiker har en mängd olika färskvaror, kött, mejeriprodukter med mera, samt ett urval av ekologiska och specialvaror. Axfood har också fokus på att tillhandahålla hälsosamma och bekväma måltidslösningar för upptagna kunder.

Utöver sina traditionella butiker driver Axfood även flera andra verksamheter inom livsmedelsindustrin. Dessa inkluderar en grossist division, som levererar produkter till andra återförsäljare och foodservice företag, samt ett antal livsmedel produktions- och distributionsanläggningar.

Ett av de mest kända varumärkena under Axfood-paraplyet är Willys, en lågpriskedja med över 200 butiker över hela Sverige. Willys är känt för sina låga priser och breda utbud av produkter, vilket gör det till ett populärt val för budget medvetna shoppare.

Ett annat populärt varumärke inom Axfoodkoncernen är Hemköp, en kedja av närbutiker med fokus på högkvalitativa produkter och kundservice. Hemköps butiker erbjuder ett utbud av produkter, bland annat färskvaror, kött och mejeriprodukter, samt ett urval av ekologiska och specialvaror.

Utöver sin detaljhandelsverksamhet är Axfood även involverat i en rad partnerskap och initiativ för att stödja lokalsamhället. Detta inkluderar att arbeta med lokala bönder och producenter för att köpa produkter till sina butiker, samt att stödja olika välgörenhetsändamål och initiativ.

Sammantaget är Axfood ett väl respekterat och etablerat varumärke i den svenska dagligvarubranschen, känt för sitt engagemang för hållbarhet, högkvalitativa produkter och kundservice. Företagets breda utbud av varumärken och verksamheter, inklusive Willys, Hemköp, och dess grossist division, gör det till ledande i branschen och en go-to-destination för kunder som letar efter en mängd olika mat- och dagligvaror alternativ.

Axfood hemsida

Axfoods hemsida är överlag väl utformad och har en mycket användarvänlig struktur. Det finns många olika riktningar på sajten. I allmänhet anses en webbplats vara enkel att använda om den är intuitiv och enkel för användare att navigera och hitta den information de letar efter.

Faktorer som kan bidra till en webbplats användbarhet inkluderar en tydlig hierarki av information, välorganiserat innehåll och effektiv användning av layout- och designelement för att vägleda användarens uppmärksamhet.

Användbarheten av en webbplats kan dock variera beroende på den individuella användarens preferenser och behov, så det är alltid en bra idé att be om feedback från en mångsidig grupp användare för att säkerställa att en webbplats är så användarvänlig som möjligt.

Hur når jag Axfood kundtjänst via e-post?

Som konsument eller kund kan du gå vidare via länken nedan för att nå Axfood kundtjänst via e-post.

Länken nedan, tillsammans med flera olika kommunikationskanaler, kan mycket enkelt användas för kontakt via e-post eller ett formulär på hemsidan.

https://www.axfood.se/kontakt/konsumentkontakt/

Axfood konton i sociala medier

Ett annat alternativ som kan tjäna dig bäst bland Axfood kontaktalternativ är konton i sociala medier. Du kommer åt Axfoods konton genom att klicka på de olika sociala medieplattformar nas länkar i undermenyn på webbplatsen.

Axfood arbetstider

Axfood kontakt har i allmänhet öppet under officiella öppettider i Sverige. För onlinemöten eller kontakter kan du kommunicera när som helst. Det finns ingen begränsning.

Dela din åsikt om Axfood kundtjänst

Recensioner på Axfood

  • Gero 1 februari 2023 vid 14:08

    Era tjänster är mycket hjälpsamma och miljövänliga!