Shein
Vill du kontakta Shein? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

För att nå Shein kontakt kundtjänstsida kan du först besöka Sheins webbplats. Du kan utvärdera många kommunikationskanaler genom att besöka kontaktsidan bland Sheins webbplatssidor. För att nå Sheins kundtjänst kan du använda Live Chat-panelen på hemsidan och du kan kontakta kundtjänst här. Du kan också kontakta Sheins kundtjänst via Facebook Messenger.

Du bör också komma ihåg att du måste göra detta under arbetstid medan du använder Live Chat-panelen för att kontakta Sheins kundtjänst. Arbetstiderna för Sheins kundtjänst är 06.00–21.00.

Tjänster som tillhandahålls av Shein

Du kan kontakta Shein, ett av de ledande varumärkena inom modevärlden, med Shein kontakt. Shein är ett varumärke som gör modets skönhet tillgänglig för alla.

Det är ett företag dedikerat till denna verksamhet och tillhandahåller e-handelstjänster runt om i världen som en global modejätte.

Med en enorm leveranskedja kan Shein leverera produkter från många modemärken till sina kunder. Genom att uppnå prisvärda modeprodukter till sina kunder i mer än 150 länder, fungerar Shein som ett av de världsberömda varumärkena.

Varumärket Shein har bestämt sig för att vara ledande inom sektorn som ett uppdrag. Shein försöker föra mode till modern tid och att leverera rätt produkter till hela världen vid rätt tidpunkt genom att vara medveten om konsumenternas krav.

Med den senaste tekniken för design- och leveransprocesser utvecklar Shein en egen transport- och e-handel teknologi. Shein bygger en komplett bro mellan tillverkare, leverantörer och konsumenter.

Det erbjuder sina globala kunder en smidig och snabb leveransfas för att möta efterfrågan i denna magnifika leveranskedja. Den uppnår detta genom att skapa en helt digital leveranskedja.

Med hjälp av speciell programvara för att övervaka försäljning och spåra beställningar i realtid, lyckas Shein skapa beställningar endast i linje med kundernas krav utan överproduktion, och att göra detta utan att få kunderna att vänta för länge.

Med de tjänster som erbjuds av Shein, som betjänar i mer än 150 länder, kan hundratusentals konsumenter runt om i världen köpa modeprodukter via Sheins webbplatser.

Sheins konton på många sociala medieplattformar informerar också konsumenter om många kampanjer med sina uppdaterade inlägg. För att bli informerad om många rabatter, kampanjer och aktuell utveckling kan du anmäla dig till e-bulletinen på Sheins hemsida med din e-postadress eller följa deras konton i sociala medier.

Sheins hemsida

För att besöka Sheins kontaktsida kan du först behöva känna till adressen till Sheins webbplats. Shein har en webbplats med olika språkalternativ i alla länder som den betjänar. Sheins webbplats som betjänar Amerika är https://us.shein.com. Dessutom är Sheins webbplats som betjänar i Tyskland https://de.shein.com. Sheins webbplats har ett extremt användbart gränssnitt. Du kan enkelt handla online via Sheins webbplatser. Sheins webbplatser inom e-handelssektorn har en pålitlig infrastruktur och ett mycket rikt produktutbud.

Hur kan jag nå Sheins kundtjänst via e-post?

Det finns ett sätt att nå kundtjänst via e-post på Sheins kontaktsida. Men det skulle vara mer meningsfullt att använda Live Chat-panelen istället. Om du vill kontakta Shein, som du kan kontakta via Live Chat under kundtjänstens arbetstid, är detta också möjligt. Om du vill kan du använda adressen [email protected] för att kontakta Shein via e-post. Det bör dock påminnas om att återkopplingar i allmänhet ges för att medievetenskap ska kontaktas. Av denna anledning skulle det vara bättre att använda Live Chat-panelen eller Facebook Messenger-länkar.

Shein konton för sociala medier

Shein kontaktmöjligheter inkluderar även konton på sociala medier. Shein, en global modejätte, har konton på alla sociala medieplattformar. Sheins sociala mediekonton du kan nå är:

Shein Facebook-konto: https://www.facebook.com/sheinus/

Shein Instagram-konto: https://www.instagram.com/shein_us/

Shein Twitter-konto: https://www.instagram.com/shein_us/

Shein Youtube-konto: https://www.instagram.com/shein_us/

Shein Pinterest-konto: https://www.pinterest.com/SHEINofficial/

Shein Snapchat-konto: https://www.snapchat.com/add/sheinofficial

Shein Tiktok-konto: https://www.tiktok.com/@shein_official

Shein Arbetstider

Shein kontakt arbetstider är från 06:00 till 21:00. Du kan använda dessa tider för att kontakta Sheins kundtjänst. På Sheins webbplats kan du utföra dina shopping transaktioner 24/7 när som helst.

Dela din åsikt om Shein kundtjänst

Recensioner på Shein

 • Ove 3 februari 2023 vid 10:56

  Du är adressen nummer ett för elegans och kvalitet!

 • Petra Anderberg 20 april 2023 vid 02:38

  Hej shein jag har fått dubbelt av min beställning gjorde en retur på nätet men fick ändå paketet i affären två lika dana påsar jag skickar tillbaks kläderna tors eller fredag mvh en mycket nöjd kund Petra tack

 • Carina liden 22 maj 2023 vid 14:28

  Hej jag har beställt ett mobilskal igår men jag klickade fel jag vill inte ha 11 jag vill ha till iPhone 12

 • Barwaqo Hussein 31 maj 2023 vid 15:46

  Hej! Jag skriver angående en beställning som har gjorts hos er. Jag beställde kläder jag har inte räkningen eller någonting från er det skulle betalas den här månaden.

 • Agneta Jönsson 28 augusti 2023 vid 18:07

  Fruktansvärt svårt att förstå hur man skall göra. Lägg in en tydlig direktlänk till Live-chatten så att man kan hitta den. Jag har en fråga om varför jag inte får köpa vissa artiklar när jag kommer till betalning, men hittar absolut ingenstans att ställa frågan.

 • Kosar Khaldari 7 september 2023 vid 09:57

  Jag behöver en ny faktor från er, eftersom klarna appen behöver ha ett nytt. Tack för att skicka.

 • Nabiha Jarad 11 september 2023 vid 13:58

  Hej!
  Jag kan inte se mina bestälningar?
  Jag vill retura order.

 • Shqipe 14 september 2023 vid 15:36


  Min sista beställning saknades en tröja men kan ej registrera som saknas då det krävs bild på nåt som ej finns

 • Wahida 16 september 2023 vid 07:22

  Hej
  Jag har fått en telefon skal och det saknades en bit

 • SILVIA PASSOS 29 september 2023 vid 18:06

  Hej, jag fick inte hela beställning, saknar den här grej: Hårstoppare och-fångare. Vad hände?

 • Hannah 31 december 2023 vid 16:48

  Jag älskar era badkjolar. Men jag ser det mesta är utsålt. Kan ni inte vara snälla att ta tillbaka alla badkjolar och har dem i olika färger som svart, vitt,blå,grön, varm färger snälla gör det.