Returhuset
Vill du kontakta Returhuset? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Du når Returhuset kontakt snabbt och får dina frågor lösta direkt. Returhuset, som gör majoriteten av sina produkter försäkrade för returer från e-handel eller av olika anledningar, kan du få snabb support av Returhuset företag kundservice i detta avseende. Returhuset ger stöd alla dagar i veckan. Returhuset ring kundservice har öppet mellan 10:00 – 15:00.

Av denna anledning måste du kontakta kundtjänst under dessa tider. Dessutom, om du vill nå oss via e-post anges Returhuset faktura kundservice adress som [email protected].

Returhuset finns på hemsidan som Telefonnummer kundservice 010-810 83 79. Du kan även kontakta oss genom att fylla i Returhuset kundservice privat formulär. Returhuset faktura kundservice kommer att svara på ditt mail inom 48 timmar.

Returhuset – En Ledande Aktör Inom Återanvändning och Återvinning

Översikt

Returhuset är en pionjär inom återanvändning och återvinning av konsumentprodukter. Företaget strävar efter att minska miljöpåverkan genom att ge nya liv åt begagnade varor och erbjuda hållbara lösningar för konsumenterna. Genom ett brett sortiment av produkter och en stark miljöprofil har Returhuset blivit ett föredöme inom cirkulär ekonomi.

Historia

Returhuset grundades med visionen att förändra sättet vi konsumerar och återvinner produkter. Med flera års erfarenhet inom branschen har företaget utvecklat robusta processer för insamling, renovering och återförsäljning av begagnade varor. Returhuset har ständigt utökat sin verksamhet och är nu en av de ledande aktörerna inom återvinning och återanvändning i Sverige.

Tjänster tillhandahållna av Returhuset

Företaget Returhuset ger ekonomiskt stöd till både konsumenter och säljare. Den omdefinierar hastigheten, enkelheten och säkerheten för digitala konto-till-konto-betalningar, vilket gör det möjligt för konsumenter att betala handlare direkt från sina online bankkonton.

Returhuset erbjuder tjänster för e-handel, digitala banktransaktioner, små betalningstransaktioner och betalningstransaktioner som ska göras för dina spelkortens räkning.

Med Returhuset kan du ta emot betalningar, göra betalningar och få tillgång till värdefull användarinsiktsdata. Enkel aktivering och funktionalitet i flera valutor ger dig kraften att expandera din verksamhet över gränserna med tillgång till +525 miljoner kunder i Europa, Amerika och Australien.

Deras tjänster inkluderar insamling av begagnade produkter, renovering av dessa varor till nyskick, samt försäljning av renoverade produkter till konkurrenskraftiga priser. Dessutom erbjuder Returhuset rådgivning och lösningar för företag som vill minska sitt miljöavtryck genom hållbara återvinningsmetoder.

Hur kontaktar jag Returhuset?

Du når webbplatsens vanliga frågor för att snabbt hitta lösningar på dina frågor om Returhuset. Innan du kontaktar Returhuset kan du snabbt lösa dina enkla problem från avsnittet med vanliga frågor.

För att kontakta Returhuset måste du fylla i ett formulär eller kontakta kundtjänst på telefon. Du når kundtjänst på Returhuset kundservice kontakta 010-810 83 79 eller kontakta oss via e-post på [email protected].

Returhusets hemsida

Länken du kan använda för att komma till Returhusets hemsida är https://www.returhuset.se/ . Hemsidan Returhuset är en e-handelssajt som ger enkel tillgång till allt du undrar och innehåller många varumärken.

Du kan titta på företagets historia från avsnittet längst ner på webbplatsen eller lära dig vad du är nyfiken på från avsnittet med vanliga frågor.

Du kan också snabbt och enkelt kontakta kundtjänst med alternativet ”Kontakta oss” som finns längst ner på sajten. Du kan få stöd genom att sammanfatta ämnet du vill bli hjälpt med med några ord med sökdelen på sajten.

Det räcker med att klicka på ikonerna för sociala medier längst ner på webbplatsen för sociala mediekonton på webbplatsen Returhuset företag kundservice, som servar sina konsumenter med det engelska språket.

Returhusets öppettider

Returhusets arbetstid är uppdelad i kundtjänst och butik. Returhusets fysiska butiks öppettider är mellan 11.00 och 18.00 måndagar och fredagar samt mellan 11.00 och 15.00 på lördagar och söndagar. Returhuset kundservice privat

Å andra sidan ger den service på vardagar och är aktiv mellan 10:00 – 15:00. Med Returhuset kundservice privats förståelse kan en effektiv och snabb lösning erhållas.

Hur når jag Returhuset kundtjänst via e-post?

Du kan fylla i formuläret i kontakt sektionen för att nå Returhuset kundservice kontakt. För att fylla i formuläret når du formuläret till höger på https://www.returhuset.se/contact/. Du kan även maila [email protected]. Dina e-postmeddelanden kommer att besvaras inom 48 timmar.

Returhuset sociala medier konton

Företaget Returhuset har många olika konton i sociala medier. Returhuset finns även på webbplatsen för sociala medier. Returhuset finns på Instagram, Tredara, Blocket och Facebook-plattformar.

Länk till Instagramkonto

https://www.instagram.com/returhuset.se/?hl=sv

Länk till Tredara-konto

https://www.tradera.com/profile/items/3291729/returhuset

Facebookkontolänk

https://www.facebook.com/returhusetskane

Blocket kontolänk

https://www.blocket.se/butik/returhuset

Returhuset Returpolicy

Har du gjort ett köp på Returhuset.se har du 14 dagars ångerrätt genom distansavtalslagen. Det innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp genom att meddela Returhuset inom 14 dagar från mottagandet av beställningen. Om du vill lämna tillbaka den ska du kontakta [email protected].

Om du vill skicka en retur till Returhuset måste du se till att det inte gör det:

Oförseglade produkter som inte kan returneras på grund av hygien- och hälsoskäl. Till exempel underkläder, badkläder, öronproppar, kosmetika och hygienprodukter som smink och hårvård, hårtorkar, tandborstar, rakapparater, tandborstar, vågar, värmekuddar, fotbad och liknande produkter)

Öppnade batterier och förbrukningsvaror som mat

Digitalt innehåll som oförseglade datorprogram. Även teknisk tätning som serienummer.

Digitalt innehåll presenterat på annat sätt än fysiska medel, till exempel presentkort, spel, datorprogram där åtkomst sker via nedladdning eller streaming.

Kunden står för frakten av den produkt du vill returnera och måste behålla kvittot. Dessutom är det nödvändigt att kontakta Returhuset kundservice privat för retur av vitvaror. Du bör även fylla i ett digitalt returformulär för de produkter du vill få tillbaka.

Miljöengagemang

En av hörnstenarna i Returhusets verksamhet är deras starka miljöengagemang. Genom att fokusera på återanvändning och återvinning bidrar företaget till att minska avfall och bevara naturresurser. Returhuset arbetar också aktivt med att utbilda och informera allmänheten om vikten av hållbar konsumtion och återvinning.

Returhuset  Kundservice

Returhuset värdesätter sina kunder och strävar efter att erbjuda förstklassig kundservice. Deras kundtjänstteam är tillgängligt för att svara på frågor, ge råd och hjälpa till med beställningar. Kunder kan nå Returhuset via telefon, e-post eller genom deras webbplats.

Dela din åsikt om Returhuset kundtjänst

Recensioner på Returhuset

  • Fanny 3 februari 2023 vid 11:30

    Tack för din hjälp!