Cmore
Vill du kontakta Cmore? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag Cmore kontakt kundtjänst? Cmore grundades 1997 som Canal+. Efter att ha förvärvats av två privata företag 2003 ändrades företagets juridiska namn till Cmore Entertainment, men behöll rätten att använda varumärket ”Canal+”. 2008 offentliggjorde det svenska företaget förvärvet av Cmore Entertainment.

Cmores satsningar på svenska och skandinaviska kvalitetsspel och bästa sporträttigheter lockar till sig innehåll som berör publik i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Cmore är en populär plattform i den skandinaviska regionen. Den innehåller ökända storfilmer och innehåll som har gjort sig ett namn över hela världen, och sändningar av speciella sportevenemang från omtyckta nationella ligor.

Cmore är värd för över tusen timmars innehåll från Hayu och otaliga kvalitetsinnehåll för barn och tonåringar, inklusive SF-barn.

Vill du veta mer om Cmore kontakt från kundtjänst kan du ringa 09391984 / 0771-481-481 eller mejla [email protected].

Eller så kan du få hjälp av sökmotorn på plats i kundtjänsten på webbplatsen https://www.cmore.se/.

Du kan hitta snabba och exakta svar i avsnittet med vanliga frågor.

Hur kan jag nå Cmores kundtjänst?

Att komma till Cmores kundtjänst är ganska enkelt. Innan vi kontaktar kundtjänst måste vi bestämma vad vi behöver för att få resultat snabbare. De flesta av frågorna och problemen besvaras i avsnittet FAQs på webbplatsen. Du kan skriva din fråga i sökfältet på sajten och kontrollera svaret.

Om du inte hittar svar på dina frågor kan du nå Cmore kontakta kundtjänst på [email protected] e-postadress. Ett svar kommer att ges så snart som möjligt. Ett annat sätt att kommunicera är att du kan förse den med ett öppet telefonnummer mellan 11:00 och 22:00 varje dag.

cmore kontakt telefon kundtjanst

Tjänster som tillhandahålls av Cmore

Med 5 olika innehållspaket som för närvarande är i aktiv användning på Cmore Tv-plattformen kan klassificering göras efter behov och önskemål och tilltalar en bred användarbas. Tillgänglig i hela EU på din mobiltelefon, dator eller surfplatta. Filmer, TV-program och underhållning för alla åldrar är tillgängliga för familjen.

Eftersom Cmore-kontaktplattformen inte har en bindningstid kan du ta den så mycket som är bekvämt och du kan avsluta när du vill.

Den har ett brett utbud av användare med ett brett utbud av innehåll från A till Ö, action, dokumentär, komedi, romantik, svenska, science fiction, SF-barn, skräck, thriller, ungdom.

Du kan titta på upp till 25 TV-kanaler i Cmore. Alla paket inkluderar TV-kanaler samt filmer, serier och barnunderhållning.

Det är möjligt att se champions league, Laliga, Serie A-ligorna, där Europas favoritlag spelar, och Sveriges bästa ishockeylag med Cmore-kontakt.

 • Standardpaketinnehåll
 • Filmer, TV-program och barnunderhållning
 • 16 TV-kanaler och TV4-program utan reklamuppehåll
 • C mer originalserie
 • BritBox och Walter presenterar
 • Verklighet från Hayu
 • Plus paketinnehåll
 • Filmer, TV-program och barnunderhållning
 • 16 TV-kanaler och TV4-program utan reklamuppehåll
 • C mer originalserie
 • BritBox och Walter presenterar
 • La Liga och Series A
 • Verklighet från Hayu
 • UEFA Champions League från Telia
 • Premium plus paketinnehåll
 • Hela vårt utbud av underhållning
 • Från Discovery till Allsvenskan och Superettan+
 • UEFA Champions League från Telia
 • SHL, hockeyallsvenskan och SDHL
 • La Liga och Series A
 • Matcher i Ultra HD
 • 25 TV-kanaler och TV4-program utan reklamuppehåll

Hur kan jag Cmore kontakt kundtjänst?

Innan vi kontaktar kundtjänst måste vi bestämma vad vi behöver för att få resultat snabbare. De flesta av frågorna och problemen besvaras i avsnittet FAQs på webbplatsen. Du kan skriva din fråga i sökfältet på sajten och kontrollera svaret.

I efterhand kan du lämna det via e-post på [email protected] eller per telefon med öppet telefonnummer mellan 11:00 och 22:00 varje dag. Dessutom kan du besöka https://www.cmore.se/ för att få mer information om Cmore kontakt.

Cmore hemsida kontakt

Cmore TV-plattformen har en enkel och snabb adoptionswebbplats. Du kan använda webbadressen https://www.cmore.se för att nå den användarvänliga sidan. Om du inte är medlem i det övre högra hörnet på sidan kan du snabbt göra din medlemskapsprocess, om du är medlem kan du logga in på sidan.

Du kan komma åt filmer, TV-serier, barn, TV-kanaler, TV4, sportgrenar på Cmores kontakthemsida och få information om paketets innehåll för dina behov. Genvägar till många viktiga ämnen som smart och apple tv-användning, systemkrav och användarvillkor har skapats på sajten.

Fler arbetstider

Cmores arbetstider framskrider i två olika mönster. Först och främst kan vi kommunicera våra behov och problem med e-postadressen [email protected] som vi kan kontakta 24/7. Ett annat alternativ för att kontakta Cmore Kontakt är telefonnumret som är öppet mellan 11:00 och 22:00 varje dag.

Hur når jag Cmores kundtjänst via e-post?

För att nå Cmores kundtjänst via e-post kan du kontakta [email protected] via e-postadress. Ett lösningsorienterat svar kommer att ges så snart som möjligt. Innan du kontaktar Cmorecontact, titta på svaret på din fråga i avsnittet med vanliga frågor hjälper dig att nå ett snabbare resultat.

Fler konton i sociala medier

Cmore har konton på många olika sociala medieplattformar. Sociala medieplattformar där Cmorekontakt finns är Instagram, Facebook, Linkedin och Twitter. Cmore plattform

Länk till Instagram-konto

https://www.instagram.com/cmoresportfi/

Facebook-kontolänk

https://www.facebook.com/cmorefilmochserier/

Linkedin-kontolänk

https://pt.linkedin.com/company/c-more-beyond-the-obvious

Länk till Twitter-konto

https://twitter.com/cmoresportfi

Cmores returpolicy

Du kan säga upp din prenumeration direkt på hemsidan. För att göra detta loggar du först in på cmore.se, går sedan till ’mitt konto’ och trycker på ’hantera’ till höger om aktiva paket, sedan har du möjlighet att förfalla. Du kan också ringa din Cmore-kontaktuppsägningsprocess genom att ringa 09391984 / 0771-481 481 mellan 11:00 och 22:00 alla dagar i veckan.

Dela din åsikt om Cmore kundtjänst

Recensioner på Cmore

 • Robert 17 november 2022 vid 12:52

  Jag nådde lätt kundtjänst. tack.🙏