Comhem
Vill du kontakta Comhem? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Comhem är ett företag som ägs av ett Tele2-varumärke grundat 1993. Comhem kontakt kundservice har som mål att erbjuda obegränsade möjligheter till alla sina kunder var och när du än är, med oavbruten uppkoppling. Sedan den dag det grundades har det utmanat gällande normer och företag som gör detta jobb utan kunskap och erfarenhet.

Idag möjliggör dess flerfaldigt prisbelönta nätverk mobila och fasta uppkopplingar, telefoni, datanättjänster, TV-streaming och globala nätverksanslutningslösningar med miljontals kunder.

Sättet Comhem kundservice arbetar på är i ständig förändring, utmanar sitt eget sätt att tänka och går samman för att öka genomslagskraften, gör oss starkare än någonsin, gör att vi kan vara mer öppna.

De har visionen att föra sin verksamhet framåt genom att ta de mest vågade besluten i vissa situationer, även om det är svårt. Företaget är i färd med att ge en bättre service till sina kunder genom att ständigt förnya sig, använda tekniken och alla möjligheter den medför.

Med denna förståelse för arbete har den mer än 4 200 anställda och en inkomst på mer än 2,3 miljarder dollar.

Hur kan jag nå kundtjänst Comhem kontakt?

För att nå Comhems kundtjänst via telefon kan du använda telefonnumret / +46 8 505 598 53. Kundtjänsten har öppet för telefon transporter mellan 09.00 och 17.00, måndag till fredag. Kundtjänst är tillfälligt otillgänglig på grund av lunchrasten mellan 12:00 och 13:00 mellan arbetstid. Om du vill kontakta Comhem kundservice kundtjänst via e-post kan du kontakta [email protected].

Tjänster tillhandahållna av Comhem

Comhem kundtjänst tillhandahåller sin tjänst med kunskap om kraven på ett starkt digitalt stöd i dessa dagar när datoranvändningen ständigt växer, förväntningarna på uppkopplingen ständigt ökar och behovet av internetuppkoppling ökar exponentiellt. Comhem kundservice arbetar också för att möta detta till synes ständigt ökande krav på uppkoppling.

Genom att tillhandahålla en kostnadseffektiv, flexibel och kundfokuserad tjänst till sina kunder, är det för att leverera de gränsöverskridande möjligheter som uppkoppling ger alla kunder var och när de behöver det.

Inom denna förståelse inkluderar de tjänster som erbjuds sina kunder mobiltelefon och data, fast bredband, fast telefon, växel och kontaktcenter, molntjänster, IT-tjänster, nätverkstjänster, Arbetsplatser, Video och samarbete, enhetlig kommunikation och säkerhet.

Med introduktionen av 5G i våra liv kan de ge kunderna mer tillförlitliga och snabbare nätverkstjänster. Det ger en nätverksanslutning med ökad kapacitet som du kan ansluta till ett stort antal enheter. Tack vare kontoret och tjänsterna får kunderna support när och var de behöver det.

När det finns ett problem tar vi ansvar och tillhandahåller obegränsad service med de bästa kvalitetslösningarna. Comhem kundservices B2B-erbjudanden riktar sig till deras största marknad, Sverige.

Idag erbjuder Tele2s produkter och tjänster sina tjänster till mer än 100 000 företag.

Comhem kundtjänst kan skala sina kunders önskemål och hjälper alltid till att hitta rätt lösning som passar just deras behov. 

comhem tele2 merger completes

Hur kontaktar jag Comhem?

Du kan kontakta Comhem via telefon och e-post. Du kan använda telefonnumret / +46 8 505 598 53 när du kommunicerar via telefon. Comhem kundservice öppettider är måndag till fredag ​​från 09:00 till 17:00. Kundtjänst är tillfälligt otillgänglig på grund av lunchrasten mellan 12:00 och 13:00 mellan arbetstid.

Men om du vill kommunicera utanför arbetstid kan du använda e-postvägen. Du kan använda e-postadressen [email protected] för att kontakta Comhems kundtjänst via e-post.

Comhem hemsida

Du kan använda länken https://www.tele2.com/about/what-we-offer/ för att komma till Comhems hemsida. Du kan få tillgång till företagets vision och värderingar, specialerbjudanden, Tele2 5g här och grossistmöjligheter, var det är verksamt, organisation och ledningsinformation från avsnittet Om på webbplatsen.

Med alternativet Gå med kan du få tillgång till jobbmöjligheter, jobbkategorier, varför Tele2-förklaringar och talangprogram.

Med hållbarhetsalternativet kan du få tillgång till strategi- och dedikationsområden, hållbarhetspersonal, den senaste hållbarhetsrapporten, uppförandekod, kontaktinformation om hållbarhet.

Med alternativet Investerare får du tillgång till rapporter och presentationer, aktie, riskhantering, finansiell sammanfattningsinformation, skuldfinansiering, finansiell kalender, bolagsstämmor, sammanslagning av Tele2 och Comhem, definitioner, kontakter och teckningsalternativ.

Med alternativet nyheter och media kan du komma åt informationen från mediebanken och presspersoner. Det finns tillgång till pressmeddelande, delårsrapporter och kalender från webbplatsens hemsida.

Längst ner på hemsidans hemsida kan du hitta mer information om Comhem kundservice, gå med i Comhem, få tillgång till data om ekonomisk information och hitta ekonomisk sammanfattning.

Det finns tillägg för länderna Litauen, Lettland, Estland, Sverige med möjlighet till marknadssajter i det övre högra hörnet av sajten. Du kan nå Comhems konton i sociala medier från den nedre högra delen av webbplatsens hemsida.

Om du vill ha mer information om Comhem kan du läsa vår målsektion från avsnittet Om och få information om vår vision och mission.

Comhem öppettider

Arbetstiderna för Comhem kundtjänst är mellan 09.00 och 17.00 måndag till fredag. Kundtjänst är tillfälligt otillgänglig på grund av lunchrasten mellan 12:00 och 13:00 mellan arbetstid.

Om du däremot vill nå Comhem kundservice kundtjänst utanför arbetstid och helgdagar kan du använda mailadressen [email protected] 24/7.

Hur når jag Comhem kundtjänst via e-post?

Du kan ge Comhem kundservice via e-post på [email protected]. Tack vare teamarbetet, kunskapen och erfarenheten från Comhem kundservice kundtjänst kommer man att arbeta mer kundorienterat och hitta svar på dina frågor på det mest korrekta sättet.

Comhem konton i sociala medier

Comhem har konton på många olika sociala medieplattformar. Sociala medieplattformar där Comhem kundservice finns är Instagram, Facebook, Linkedin, YouTube och Twitter. Comhem plattform;

Länk till Instagram-konto

https://www.instagram.com/wearetele2/

Facebook-kontolänk

https://www.facebook.com/WeAreTele2/

Linkedin-kontolänk

https://se.linkedin.com/company/tele2

Länk till Twitter-konto

https://twitter.com/tele2group

 Länk till YouTube-konto

https://www.youtube.com/user/Tele2AB

Dela din åsikt om Comhem kundtjänst

Recensioner på Comhem

  • Engjëll 17 november 2022 vid 16:15

    Comhem och Tele2 är samma företag. Jag tror att de slogs ihop för ett tag sedan. De som vill nå Tele2-företaget kan ringa comhem-företaget.