Sportamore
Vill du kontakta Sportamore? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Du når snabbt Sportamore kontakt, som vill synliggöra trender och samlad kunskap för att göra produktionen av kvalitetsprodukter ännu bättre, och du hittar enkelt lösningen på din fråga. Med Sportamore kundservice kontaktnummer på Sportamores hemsida kan du nå företaget och få snabba svar på alla dina frågor. Du kan nå snabbt och kommunicera enkelt.

För Sportamore kundservice kan du kontakta kundtjänst på 020-12 12 11 specificerad för kundsupport genom att klicka på länken https://www.sportamore.com/se/about på hemsidan. Dessutom tillhandahåller Sportamore company, som har ett kontaktnummer bland lokala förvaltningar och leverantörer, även sina adresser i skriftlig form på hemsidan.

Sportamore angav +46 735 336 545 för den allmänna ledningen. Du kan få hjälp av Sportamore kundservice kontakt kundsupport på hemsidan.

Tjänster tillhandahållna av Sportamore

Sportamore-företaget driver specialiserade nätbutiker som låter kunder och tillverkare mötas. Företaget, som inkluderar många världsmärken, erbjuder shoppingmöjligheter för sportkläder. Genom att öppna ett nytt försäljningsområde för leverantörer agerar Sportamore med förståelsen för hållbar natur.

Sportamore-byrån bygger på viljan att ständigt lära sig nya saker och dela med sig av det de har lärt sig. Man arbetar med crowdsourcing, artificiell intelligens och datadriven automation för att accelerera kompetens och utvecklingshastighet, och förbättrar ständigt sina tjänster med kunder och leverantörer runt om i världen.

Tack vare e-handel tillhandahåller Sportamore textilprodukter över hela världen, samtidigt som de är resurseffektiva och hållbara. I hjärtat av sin verksamhet, strategi och vision fokuserar Sportamore på hållbarhet och att omvandla en industri till mindre avfall och lägre felfrekvens.

Tydlig och snabb feedback från Sportamore-plattformen i planering, produktutveckling och produktion ger leverantörer och samarbetspartners möjlighet att minska returer, svinn och svinn.

Hur kan jag kontakta Sportamore?

Du kan nå avsnittet med vanliga frågor på webbplatsen för att snabbt hitta lösningar på dina frågor om Sportamore. Innan du kontaktar Sportamore kan du snabbt lösa dina enkla problem från avsnittet med vanliga frågor. Det finns många olika kontaktnummer och adresser tillgängliga för att kontakta Sportamore.

Medan det finns ett separat kontaktnummer till huvudkontoret kan du kontakta 020-12 12 11 för Sportamore kundservice kontakt. Om du också vill kommunicera med Sportamore som influencer kan du klicka på länken https://sites.google.com/footway.com/collaborate-with-us?pli=1. Du kan också kontakta Sportamore på [email protected].

Sportamores hemsida

Länken du kan använda för att komma åt Sportamores webbplats är https://www.sportamore.com/ . Sportamores hemsida är en e-handelssajt som ger enkel tillgång till allt du undrar över. Det finns många olika kategorier av textilprodukter på e-handelssajten.

Genom att tillhandahålla leveranser över hela världen har Sportamore blivit global i världen med snabb leverans. Du kan se de framträdande e-handel produkterna när du klickar på Sportamores logotyp uppe till vänster på hemsidan på Sportamores hemsida. Förutom Sportamores hemsida kan du komma åt företagets berättelse från avsnittet ”Om oss”.

Du kan komma åt formuläret som krävs för samarbeten från avsnittet ”Om oss” i Sportamore, samt enkelt komma åt kontakt- och adressinformationen för generaldirektorat och lager.

Sportamore öppettider

Sportamore faktura kundservice arbetstider är tillgängliga alla dagar i veckan mellan 17/9. Effektiva och snabba lösningar kan erhållas med Sportamore ring kundservice, som tillhandahåller kontinuerlig kommunikationstjänst för leverantörer och konsumenter inom angivna timmar.

Hur når jag Sportamore kundtjänst via e-post?

Du når Sportamore kundtjänst på e-postadressen [email protected] i avsnittet ”Om oss”.

Sportamore konton i sociala medier

Sportamore har många olika konton på sociala medier. Sportamore är också tillgänglig på webbplatsen för sociala medier. Sportamore finns på Instagram, LinkedIn och Facebook-plattformar.

Länk till Instagram-konto https://www.instagram.com/sportamore/

Linkedin-kontolänk https://www.linkedin.com/company/6397999/

Facebook-kontolänk https://www.facebook.com/sportamore/

Sportamores returpolicy

Du kan enkelt göra en återbetalning genom Sportamore kundservice. Hos Sportamore kan du enkelt lämna tillbaka den gratis och få tillbaka pengarna. För att få full återbetalning måste varan vara i originalskick.

Sportamore erbjuder en 365-dagars returpolicy för att säkerställa att du är helt säker på ditt köp, och du kan ge returer genom att anbringa den kundkrävda returfrakt etiketten på utsidan av paketet. Returblanketten behövs inte då informationen Sportamore behöver finns på etiketten. Det kan ta upp till 7 arbetsdagar för returen att registreras.

Här är Sportamores returpolicy:

  1. Lägg produkten (om möjligt) i originalförpackningen och/eller senare i en plastpåse.
  2. Stäng påsen, klistra på returetiketten och
  3. a) Postnord, ge paketet till en brevbärare.
  4. b) Schenker, leverera paketet till en Schenker-representant.
  5. Vi återbetalar dig efter att vi tagit emot produkten.
  6. Om du vill ändra, gör en ny beställning på hemsidan.

Dela din åsikt om Sportamore kundtjänst

Recensioner på Sportamore

  • Hans 31 januari 2023 vid 11:48

    Dina produkter är värda pengarna.