Varuhus1
Vill du kontakta Varuhus1? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur når jag Varuhus1 kundtjänst? Varuhus1 är en e-handelsbutik etablerad i september 2014. Företaget, som fortsätter sina betalningar genom företaget Klarna, har innehaft alla sina underhållande produkter i cirka 8 år. På hemsidan för företaget, som handlar med produkter från många olika produktkategorier, finns många olika produkter såsom ljus, sovrumsprodukter, gardinprodukter, glas- och porslinsprodukter, produkter för badrummet, örngott, roliga föremål, nyttiga föremål, spel , julklappar, festartiklar.

Du hittar alla dessa produkter i kategorier i menydelen. Möjligheterna som företaget erbjuder sina kunder är snabb leverans och öppen försäljning i 30 dagar.

Det du behöver göra för att kontakta företaget är att skicka ett e-postmeddelande till Varuhus1-kontaktens e-postadress. E-postadressen är [email protected]. Om du vill rapportera något problem eller åsikt kan du skicka ett e-postmeddelande till Varuhus1 kontaktadresser. 09391984

Hur når jag Varuhus1 kundtjänst?

Det enklaste sättet att nå Varuhus1 kundrepresentanter är e-postadressen på hemsidan. Den e-postadress som anges för kommunikation är [email protected]. När de kontaktas via detta e-postmeddelande kommer webbplatsens kundrepresentanter att svara på e-postmeddelandena. Denna e-postadress ska användas och kontakt ska tas för att rapportera eventuella problem eller kommentarer.

Den här e-postadressen är metoden som ska användas för att kommunicera om alla problem.

Varuhus1 kundtjänst svarar på kundernas e-post så snart som möjligt. Endast e-postadress anges som kommunikationskanal på webbplatsen, så den kan inte nås via andra kommunikationskanaler.

Tjänster Varuhus1 tillhandahåller

Varuhus1, ett e-handelsföretag, har ett brett utbud av produkter. Företaget som har produkter i många olika kategorier har generellt sina produkter i form av inredning, lack, present, nyttiga material, sovrumsmaterial, godis.

Företaget, som erbjuder små och söta föremål till försäljning, säljer mer söta och användbara produkter. Företaget erbjuder ett 30-dagars öppet försäljningsalternativ för produkterna det erbjuder.

Leveranstiden för företaget är mellan 1 och 3 dagar. Om du lägger en beställning före fem, skickas produkterna samma dag som beställningen görs. Alla företagets produkter levereras med Portnord Company. Om en vara från Varuhus1.se är transportskadad ska det anmälas senast inom 7 dagar oavsett om skadan är uppenbar eller dold och retur lämnas vid anmälan.

varuhus1 kundtjanst kontakt

Hur kontaktar jag Varuhus1?

Det du behöver göra för att kommunicera med Varuhus1 är att skicka ett e-postmeddelande till varuhus1-e-postadressen i kontakten på sajten. Webbplatsen erbjuder inte sina kunder ett telefonnummeralternativ för kommunikation. Av denna anledning är det inte möjligt att nå kundtjänst via telefonnummer. 09391984

Eftersom inget telefonnummer anges kan du skicka dina synpunkter, klagomål och frågor till e-postadressen på webbplatsen. Den e-postadress du kan använda för alla ämnen är [email protected].

Varuhus1 hemsida

På Varuhus1s hemsida hälsar de bästsäljande produkterna kunderna vid entrén. Efter listan över bästsäljare möter inredning, lek, programledare, bra att ha, sovrum, och slutligen godis titeln. I alla dessa kategorier finns det sidor där du kan se alla produkter. Alla produkter som företaget erbjuder kunderna presenteras i valutan Kr.

Detaljer i form av produktegenskaper, kundbetyg och liknande produkter finns på produkternas sidor. Du kan köpa produkterna på Varuhus1 hemsida, som säljer mycket intressanta produkter, genom att lägga dem i varukorgen. Bland de produkter som företaget erbjuder finns specialprodukter för semesterperioder.

Det finns speciella produktkategorier speciellt för jul och födelsedagar.

Varuhus1 öppettider

Det finns ingen tydlig information på hemsidan om arbetstiderna för Varuhus1 kundtjänst. Även om det inte finns någon tydlig information om tiderna och genom vilka kommunikationskanaler kundrepresentanterna kontaktat via e-post återkommer, finns det heller inget Varuhus1-kontaktnummer.

Eftersom det inte finns något kontaktnummer finns ingen information om samtalstiderna. Information har lämnats om att svar kommer att lämnas så snart som möjligt när hemsidan nås via e-postadressen.

Av denna anledning, efter att posten har skickats, bör det kontrolleras om det finns en retur på regelbunden basis och feedbacken från kundrepresentanterna bör följas. Nödvändiga problem kommer att lösas via e-post med kundtjänst.

Hur når jag Varuhus1 kundtjänst via e-post?

Den kommunikationsmetod som kan användas för att nå Varuhus1 kundrepresentanter är e-postadress [email protected]. Genom denna e-postadress kan du rapportera all information du vill lära dig, dina hjälpbehov, dina åsikter.

Dessutom finns inget Varuhus1-kontaktnummer. Av denna anledning bör e-postkanal föredras för att kommunicera. Det kortaste och mest effektiva sättet att kontakta Varuhus1-butiken är via e-post. Vid kontakt med butiken kommer butikens kundrepresentanter att ge svar så snart som möjligt.

Varuhus1 konton i sociala medier

Varuhus1 har bara ett Facebook-konto på sociala medier. Facebook-länkar finns längst ner på sidan. Du kan komma åt sidans Facebook-konto via dessa länkar. Varuhus1-webbplatsen har inget konto på andra sociala medieplattformar som Instagram, Twitter och på samma sätt finns det ingen hänvisningslänk från webbplatsen.

Facebooks omdirigeringslänk är följande

https://www.facebook.com/varuhus1/

Du kan komma åt Varuhus1 Facebook-kontot via dessa länkar.

Kommunikation via Facebook besvaras inte. Kommunikation sker endast via e-post.

Dela din åsikt om Varuhus1 kundtjänst

Recensioner på Varuhus1

  • Alexandra 16 november 2022 vid 13:25

    Jag kan inte fatta att jag fick Varuhus1-telefonnumret. Du är toppen.