Apoteket
Vill du kontakta Apoteket? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Apoteket är ett läkemedelsföretag knutet till det svenska finansdepartementet och Apoteket kontakt är därför mycket enklare än andra privata företag. Särskilt tack vare dess framgångsrika och snabbt växande varumärkesvärde under den senaste perioden har det blivit mer tillgängligt för kunderna.

Med tillgång till hundratusentals användare tack vare e-handel infrastrukturen på sin hemsida tillhandahåller Apoteket kundservice system på det mest professionella sättet till användare som söker hjälp med sina tjänster. Du kan komma åt sidan genom att klicka på länken nedan:

Apotekets officiella hemsida är www.apoteket.se

Övrig information som vi anser vara viktig och relaterad till Apoteket kundservice är följande:

Apoteket, med huvudkontor i Stockholm, Sverige och etablerat 1970, är ett statligt ägt

läkemedelsföretag som erbjuder läkemedel, apoteksprodukter mm.

Apotekets telefonnummer är +46 771450450. Du kan kontakta dem genom att använda detta telefonnummer. Apoteket kundservice finns tillgänglig på arbetstid.

Apoteket har totalt 2 718 anställda.

Apotekets intäkter är 1 miljard dollar.

För mer information kan du kontakta Apoteket kundservice eller så kan du komma åt den information du önskar genom att gå in på ovanstående hemsida och köpa de produkter du behöver.

Tjänster tillhandahållna av Apoteket

Sveriges största apotek Apoteket AB kommer att börja sälja Bactiguards desinfektionslösning Hydrocyn aqua (Hydrocyn) och produkterna kommer initialt att finnas tillgängliga via webbutiken www.apoteket.se. Hydrocyn är en alkoholfri produkt som effektivt dödar virus, bakterier och svampar utan att irritera huden.

”Apoteket AB har en unik position på den svenska marknaden, både vad gäller kvalitet och kundservice. Apoteket kundservice kan däremot definieras som ett system som gör att du som konsument av så många kvalitetsprodukter lättare kan komma åt sidan och varumärket.

Apoteket, det svenska statligt ägda läkemedelsföretaget, erbjuder såväl läkemedel som hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, läkare och vårdorganisationer. Med över 400 apotek och 3 200 anställda är Apoteket den ledande läkemedelskedjan i Sverige.

Som en del av sin vision om modern sjukvård lanserade den svenska sjukvårdsjätten DosPac – en användarvänlig prenumerationstjänst som låter patienter få försorterad och förpackad medicin enligt deras dagliga behov.

Hur kontaktar jag Apoteket?

Det mest grundläggande sättet att kommunicera med Apoteket kundservice är livesupportlinjen på sajten. Om du når inom lämpliga timmar kan du få svar inom några minuter. Om du vill nå kundtjänst direkt kan du få information genom att ringa nedanstående telefon:

Apotekets telefonnummer är +46 771450450.

Apotekets hemsida

Apotekets hemsida har ett mycket effektivt allmänt utseende tack vare sitt gröna tema, e-handelskompatibla infrastruktur och lättanvända panelstruktur för kunderna. Du kan köpa alla produkter på Apotekets hemsida inom lagret, och du kan ha fri frakt till var som helst i Sverige.

Vid eventuella problem du upplever på Apotekets webbplats kan du kommunicera med Apoteket kundservice.

Hur når jag Apotekets kundtjänst via e-post?

Apoteket kundservices e-poståtkomst kan användas från sidan ”kontakta oss”. Du kan skicka ett e-postmeddelande till kundtjänst, oavsett om det handlar om en produkt du beställt, om din företagskommunikation eller om ett problem på sajten. Vanligtvis sker ett svar inom samma dag som du skickar ett e-postmeddelande.

Eftersom Apoteket är ett företag som lyder under det svenska finansdepartementet är det mer sannolikt att det återlämnas under officiell arbetstid.

E-posten nedan är den grundläggande e-postadressen som används i kundkommunikation.

[email protected]

Apotekets konton i sociala medier

Apoteket kundservice fortsätter att arbeta i samordning med kontona i sociala medier på sajten. Efter att ha kommit åt den information du vill ha kan du använda adresser i sociala medier för att samla information om varumärket eller för att få en idé om varumärkesaktiviteter.

Du hittar länkar till Apotekets konton i sociala medier på landningssidan på hemsidan.

Efter att ha klickat på länken nedan kan du klicka på ikonerna för sociala medier bredvid texten -följ oss- längst ner till vänster. Du kan aktivt kommunicera på Facebook, LinkedIn och Instagram.

https://www.apoteket.se/

Dela din åsikt om Apoteket kundtjänst

Recensioner på Apoteket

  • Belinda 31 januari 2023 vid 09:57

    Jag vet inte vad jag skulle göra utan dina mediciner!