Engelsons
Vill du kontakta Engelsons? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Användare som frågar hur man når Engelsons kundtjänst kan använda den mest bekväma från många olika kommunikationskanaler på sajten. Responsiv kundservice ses som en av de mest utmärkande aspekterna av Engelsons varumärke. Engelsons kundtjänst har utformat formuläret på webbplatsen på en användarbaserad basis för att förmedla detaljerad information till dem.

Genom att fylla i detta formulär kan du ge detaljerad information och få feedback om din e-post så snart som möjligt. Den viktigaste punkten att beakta här är den tydliga överföringen av information och efterfrågan. Eftersom det är en sajt med en e-handelsinfrastruktur uppfyller kundtjänsten, som ständigt är aktiv vid eventuella negativa situationer, kundernas krav inom några minuter för det mesta.

Förutom att vara ett ledande företag inom sitt område är Engelsons en mycket användbar och lättillgänglig webbplats. Tack vare denna fördel erbjuder den en mycket professionell service.

Hur kan jag nå Engelsons kundtjänst?

Det snabbaste sättet att nå Engelsons kundrepresentanter är att fylla i formuläret på webbplatsen. Genom att välja ämne i formuläret laddas nödvändiga dokument upp och formuläret skickas. Utöver blanketten tillhandahålls även service via telefon. Även om du inte är säker på vilken avdelning e-postmeddelandet kommer att skickas i formuläret, bör endast ett e-postmeddelande skickas. 09391984

För att returen ska gå snabbt och inte skapa förvirring bör återkomst av kundtjänst förväntas. Numret att ringa för att få hjälp på telefon är 0346-71 38 40. För att nå företagets kundrepresentanter behöver de ringa mellan vardagar. På helger och speciella dagar fungerar inte företagets kundtjänst. Den e-post som ska användas för att nå företaget via e-post är: [email protected]

Tjänster tillhandahållna av Engelsons

Engelsons är ett svenskt företag som tillverkar och säljer friluftsutrustning och jaktprodukter. Företaget har produkter av högsta kvalitet för sina kunder som älskar utomhusaktiviteter och är sugna på att jaga.

Även om företagets produktsortiment är ganska brett, kategoriseras produkterna som kläder, skor och stövlar, utrustning, hemtextilier, jakt, hö och friluftsliv. Bland företagets produkter finns det en separat kategori för hundar under titeln utrustning.

Det finns många produkter som en hund kan behöva, såsom halsband, godsaker, kläder. Dessutom finns skyddsutrustning mot insekter som kan vara irriterande i naturen, som flugor. All utrustning du kan behöva såsom knivar, yxor, ryggsäckar, första hjälpen-väskor, värmare, elektroniskt material säljs på sidan.

engelsons kundtjanst website.jpg

Hur kan jag kontakta Engelsons kundtjänst?

Det finns många olika sätt att ta sig runt med Engelsons kundtjänst. Enligt informationen som ges under kontaktfliken på webbplatsen erbjuds Engelsons kontaktnummer, Engelsons kontakt-e-post och livesupporttjänst. Kontaktmailen är [email protected]. Engelsons kontakttelefonnummer är 09391984 / 0346-71 38 40.

Du kan ansluta till livechattläget på webbplatsen för att komma åt livechatt, vilket är ett av de kortaste sätten att nå kundrepresentanter. Enligt informationen på webbplatsen tillhandahåller den service mellan 7.30-18.00 på vardagar och mellan 9.00 och 12.00 på helger för att tillhandahålla transport via telefon.

Dessutom fungerar den från 07.30 till 14.00 på den stängda trettondagsdagen på julafton, nyårsafton, midsommarafton och midsommardagen, och från 10.00 till 14.00 på påskaftons- och pingstdagen. Förutom livechattnumret och e-postadressen tillhandahåller den även formulärservice på sajten.

I formuläret finns ett hjälpformulär som kan väljas i vilket ämne du vill kommunicera om, och som nödvändig information kan skickas efter ifyllning. Om någon handling behöver skickas in kan den skickas genom att fylla i formuläret.

Engelsons hemsida

Engelsons erbjuder många olika produkter till försäljning på sin hemsida. Engelsons företag är ett e-handelsföretag som säljer produkter för personer som är intresserade av jakt, hundvakt och friluftsliv. Produkterna på företagets hemsida är indelade i kategorier som kläder, skor och stövlar, utrustning, hemtextil, jakt och friluftsliv.

Dessutom finns det nya och speciellt skapade flikar för rabatter på sajten. Företaget erbjuder också mycket detaljerad kundservice på sin hemsida. Under fliken kundtjänst finns all information som kunder kan behöva såsom kommunikation, presentkort, live shopping, vanliga frågor och svar, betalningsmetoder, fraktdetaljer, bytes- och returinformation.

Engelson öppettider

Engelsons kundtjänsts öppettider finns detaljerade på hemsidan. Arbetstiderna som anges under kontaktfliken på hemsidan är följande: för telefonsamtal, mellan 7.30-18.00 för vardagar och 9.00-12.00 för helgsamtal.

Den tillhandahåller 24/7 service via e-post. Dessutom, även om det inte finns någon ytterligare information om öppettiderna för livechatten, kan man säga att den ger service dygnet runt. Ingen information lämnades om arbetstiderna för formuläret som används när det är problem med beställningen eller returen på något sätt och när ett dokument behöver skickas. 09391984

Hur når jag Engelsons kundtjänst via e-post?

Information om att kontakta Engelsons kundtjänst via e-post ges under fliken kontakt på hemsidan. Enligt informationen som ges under fliken Engelsons kontakt är den e-postadress som kan kontaktas [email protected].

Du kan kontaktas 24/7 via e-postadress. Enligt informationen på hemsidan ska endast ett e-postmeddelande skickas vid sändning av e-postmeddelande, och även om det är osäkert vilken avdelning ämnet berör, ska närmaste avdelning väljas och ett enda e-postmeddelande ska skickas. Sedan hänvisar kundtjänst det till önskad avdelning.

Enligt informationen på hemsidan ges svar så snart som möjligt efter att e-postmeddelanden har skickats.

Engelsons konton i sociala medier

Engelsons konton i sociala medier kan nås via länkarna på webbplatsen.

Instagram-länken för varumärket Engelsons, som har två aktiva konton på Instagram och Facebook, är https://www.instagram.com/engelsons/.

Facebook-länken är https://www.facebook.com/engelsons.se.

Facebook– och Instagram-konton kan nås via dessa länkar. Engelsons, som har upp till 27K följare på Instagram, har ett Instagramkonto där man aktivt delar bilder och kommunicerar med sina följare.

Engelsons returpolicy

Engelsons företag erbjuder 60 dagars öppen köprätt i returvillkor. Förutsatt att produkterna är oanvända och nya har de rätt att ändra storlek, färg, produkt eller få pengarna tillbaka. För begagnade produkter klipps 55 kr för returetiketten. Vid problem med returer, klagomål eller missbruk bör företagets tjänstemän kontaktas.

När du kontaktar kundnumret eller ordernumret ges ett mycket snabbare svar. Om returkvittot eller produktetiketten som ska användas vid retur går förlorad kan en ny produktetikett och retursedel skapas genom att kontakta oss.

Dela din åsikt om Engelsons kundtjänst

Recensioner på Engelsons

  • Jan 16 november 2022 vid 13:50

    En mycket användbar kundtjänstsajt. Tack.