Oh Poké Hammarbys
Vill du kontakta Oh Poké Hammarbys? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kontaktar man Oh Poké Hammarbys kundtjänst? Oh Poké Hammarby: Njut av hälsosamma poké bowls, läckra sallader och fräscha smoothies. Adressen till hälsosam mat!

Tjänster som tillhandahålls av Oh Poké Hammarby

Oh Poké Hammarby är platsen för hälsosam mat och särskilt för läckra poké bowls. Poké bowls är en hälsosam och smakrik hawaiiansk kulinarisk tradition, ofta kombinerad med färska skaldjur, grönsaker, ris eller grönt. Dessa läckra rätter är stjärnorna på Oh Poké Hammarbys meny.

Pokéskålar: Oh Poké Hammarby erbjuder en mängd olika poké bowl-alternativ. Dessa rätter kombineras särskilt med proteinkällor som färsk lax, tonfisk eller kyckling och kompletteras med grönsaker som är rika på vitaminer och mineraler. Poké bowls är ett hälsosamt och mättande måltidsalternativ.

Sallader Varumärket erbjuder utsökta alternativ för salladsälskare. Du kan välja mellan kött-, köttfria eller skaldjurssallader. Sallader tillagade med färska grönsaker och specialsåser bidrar till en hälsosam kost.

Smoothies: Oh Poké Hammarbys smoothiemeny är det perfekta alternativet för dem som letar efter hälsosamma drycker. Smoothies tillagas med färsk frukt, yoghurt och andra hälsosamma ingredienser och är energigivande och läckra.

Andra hälsosamma alternativ: Varumärket erbjuder olika alternativ för att uppmuntra till hälsosam kost. Dessa kan inkludera sushi-burritos, hälsosamma snacks och säsongsbetonade specialrätter.

Oh Poké Hammarby använder de färskaste ingredienserna av högsta kvalitet när de tillagar sina måltider. Detta syftar till att ge kunderna en hälsosam matupplevelse samt utsökt mat. Varje rätt tillagas och presenteras noggrant så att kunderna kan njuta av både smak och hälsa. Dessa måltider kan också anpassas så att alla kan hitta ett alternativ som passar deras smak.

Hur kan du kontakta Oh Poké Hammarbys kundtjänst?

Oh Poké Hammarby kundtjänst är mycket lätt att nå. Metoder för att kommunicera med varumärket inkluderar webbplats, e-post och sociala medier. Du kan välja den mest lämpliga kommunikationskanalen efter dina behov.

Telefon : +46 8 520 275 36
Hemsida : https://ohpoke.se/
Adress : Båtbyggargatan 19, 120 70 Stockholm, Sverige
E-post : [email protected]

Kontakt via webbplatsen

Du kan ta reda på hur du kontaktar kundtjänst genom att besöka den officiella webbplatsen för Oh Poké Hammarby. På hemsidan finns bland annat kontaktuppgifter och ett kontaktformulär. Du kan kontakta varumärket genom att fylla i detta formulär eller använda de angivna kontaktuppgifterna.

Hur kan du kontakta Oh Poké Hammarby?

Det finns många sätt att kontakta varumärket Oh Poké Hammarby. Här är några av dem

Genom webbplatsen: Oh Poké Hammarbys webbplats är ett av de snabbaste sätten att kontakta varumärket. Du kan hitta kontaktinformation genom att besöka kontaktsidan.
Via e-post: Om du vill skicka ett e-postmeddelande till Oh Poké Hammarby kundtjänst kan du kontakta den angivna e-postadressen.
Sociala medier: Oh Poké Hammarby är också aktiv på sociala medieplattformar. Du kan följa varumärket på Facebook, Instagram och andra plattformar.

Oh Poké Hammarby webbplats

Oh Poké Hammarbys officiella hemsida fungerar som ett centrum för hälsosamma måltider och poké bowls. Webbplatsen ger tillgång till viktig information som menyalternativ, beställningsinformation och hälsoinformation. Med sitt användarvänliga gränssnitt hjälper webbplatsen kunderna att göra beställningar snabbt.

Hur kontaktar jag Oh Poké Hammarbys kundtjänst via e-post?

Om du vill nå Oh Poké Hammarbys kundtjänst via e-post kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected] med dina frågor. Glöm inte att fylla i kontaktformuläret fullständigt för att få ett professionellt och snabbt svar.

Oh Poké Hammarby konton på sociala medier

Oh Poké Hammarby publicerar aktivt inlägg på sociala medieplattformar och interagerar med sina kunder. Genom att följa varumärket på Facebook, Instagram och andra plattformar kan du få tillgång till de senaste nyheterna, specialerbjudanden och läckra bilder. Det är också möjligt att kontakta varumärket via sociala medier.

Facebook: https://www.facebook.com/ohpoke.se/
Instagram: https://www.instagram.com/ohpoke.se/
Tiktok: https://www.tiktok.com/@ohpokelife

Oh Poké Hammarby Öppettider

Öppettiderna för Oh Poké Hammarby är följande.

Torsdag 11:00-20:00
Fredag 11:00-20:00
Lördag 12:00-20:00
Söndag 12:00-20:00
Måndag 11:00-20:00
Tisdag 11:00-20:00
Onsdag 11:00-20:00

Dela din åsikt om Oh Poké Hammarbys kundtjänst

Recensioner på Oh Poké Hammarbys

  • Matilda 4 november 2023 vid 01:23

    Jag njuter av poké skålarna på Oh Poké Hammarby. Dessa läckra måltider, tillagade med färska skaldjur och hälsosamma grönsaker, gör varje besök perfekt. 🤩