Unisports
Vill du kontakta Unisports? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag nå Unisports kundtjänst? Unisport har ett kommunikationsnät av mycket hög kvalitet vad gäller kontakter. En av de mest fördelaktiga aspekterna av systemet är att kunderna kan kommunicera med företaget, särskilt på mer än ett sätt.

Unisport fortsätter att vara ett av de ledande företagen i branschen aktivt sedan 1995 och strävar efter att vara framgångsrika inte bara inom produktförsäljning utan också i att skapa en framgångsrik kundportfölj.

Att hemsidan har en helt användarvänlig struktur bevisar också detta. Det är nu möjligt att få en professionell tjänst med Unisport, som har vunnit många e-handelspriser och slagit alla rekord i branschen. Det är mycket lätt att nå Unisport, som har mer än 5 miljoner organiska följare och dussintals superstar affärspartners, som kund och att rapportera dina kommentarer eller klagomål.

Genom att klicka på Unisports kontaktsektion längst ner på hemsidans huvudsida kan du kommunicera via både samtal och meddelande. Om din begäran är att lämna ett e-postmeddelande kan du nå oss på [email protected].

Hur kan jag nå Unisport kundtjänst?

Unisport kundrepresentanter nås i huvudmenyn på hemsidan. När hjälpalternativet klickas på menyn ges detaljerad information om hur du når Unisports kundrepresentanter. Unisport kundrepresentanter kan nås via telefon, e-post och livechatt. E-postadressen som kan användas för att kommunicera via e-post är [email protected].

När ett e-postmeddelande skickas svarar kundtjänst inom 72 timmar på vardagar. Om du behöver kontakta Unisport Teamsport kan du kontakta Unisport TeamSport-avdelning via e-post. Tillgänglig e-postadress: [email protected].

För att kunna kommunicera via telefon är numret som ska ringas 09391984 / +45 33 25 40 40. I de fall telefonkommunikation krävs arbetar kundtjänst måndag till torsdag mellan 10:00-17:00 på vardagar och mellan 10:00 -16.00 på fredagar. På helger ges inte kundsupport via telefon.

https://www.unisport.com/sv

unisports kundtjanst telefon

Tjänster tillhandahållna av Unisport

Unisport erbjuder sina kunder en tjänst där man säljer produkter inom många områden. Det är världens främsta fotbollst-shirtföretag för fotbollsskor och annan fotbollsutrustning. Med 25 års erfarenhet producerar företaget produkter för många olika idrottsgrenar och säljer dem till överkomliga priser, och har många olika produktsortiment för idrottsgrenar. Företagets sportgrenar är fotboll, träning, löpning, dagliga sporter och lagsporter.

Skor, utrustning, t-shirts, strumpor, klädprodukter för sportgrenar finns på hemsidan. Dessutom finns produkter speciellt designade för de lag som kunderna är fans av också tillgängliga på hemsidan.

Produkter som stjärnspelare, landslag, engelska klubbar, spanska klubbar, franska klubbar, tyska klubbar, italienska klubbar, danska klubbar, klubbar från andra delar av världen, norska klubbar, Champions League-klubbar säljs under fanshopsektionen.

Hur kontaktar jag Unisport?

I menyn nedan finns anvisningar om hur du får hjälp med kommunikation, detaljer om kundtjänst och andra kommunikationsenheter. Samtidigt kan du genom att anmäla dig till e-postnyhetsbrevet få information om Unisports helt nya kampanjer, möjligheter och andra relevanta nyheter via e-post. Likaså kan du avregistrera dig från e-bulletinen när du vill från fliken i din e-post. 09391984

Samtidigt som Unisport erbjuder dig de mest avancerade sportprodukterna, visar den också världens bästa kvalitets shoppingupplevelse.

Unisport hemsida

Unisports webbplats erbjuder en trevlig upplevelse med sin snygga design och omfattande användarpanel. När du har gått in på webbplatsen kommer du att se innehållet, kampanjerna och andra innovationer som kan intressera dig mest. När du scrollar ner på huvudsidan kan du se andra detaljer om webbplatsen.

Det finns en extremt bred kategoripool när det gäller topp- och bottenmenyer. Eftersom det är en webbplats med en e-handelsinfrastruktur är det mycket viktigt för kunderna att snabbt röra sig inom sajten.

Längst ner på hemsidan hittar du nyheter, information om de senaste skapelserna och externa menyer. Du kan lära dig om butikerna i Köpenhamn, Paris, Oslo och Stockholm.

Unisport öppettider

Unisport har ett mycket flexibelt skiftsystem vad gäller arbetstider. Den upprätthåller ett heltäckande arbetstidssystem så att kunderna kan fortsätta sin shoppingpassion när de vill, och kan förmedla sina frågor till Unisport-teamet inom bredast möjliga tidsram.

Om du har lämnat ett e-postmeddelande i onlinekommunikation strävar Unisport kundrepresentanter, som återkommer till dig så snart som möjligt, efter att ge högsta kvalitet och snabb service. 

Unisports kundtjänst telefon: 09391984

Med tanke på butikens arbetstider är det däremot möjligt att handla mellan 10:00-17:00 mellan måndag och torsdag, och mellan 10:00-16:00 på fredagar.

Unisport, som är stängt på helgerna, har ingen tidsbegränsning för näthandel. När du vill kan du börja använda de produkter du vill ha inom några dagar genom att köpa dem.

Hur når jag Unisport kundtjänst via e-post?

Unisport kundtjänst är mycket lätt att nå via e-post. Dussintals olika flikar på sidans huvudsida har utformats för att ge dig en bättre kvalitet och lättillgänglig tjänst. Du hittar all information du behöver i Unisports kontaktsektion längst ner. Det är möjligt att se många olika typer av kommunikation, från adressuppgifter till arbetstider, från e-postinformation till lagsportfliken.

Det enklaste sättet för dig som kund att kontakta kundtjänst är att maila dem. Du kan få all information du vill få genom att skicka ett e-postmeddelande till e-postmeddelandet nedan.

Du kommer att returneras till dig senast 3 dagar efter att du skickat e-postmeddelandet. Men för det mesta är denna process klar på bara några timmar. Om det du undrar över är allmän information kan du se vad andra användare undrar på fliken ”Vanliga frågor”. Kanske behöver du inte skicka ett e-postmeddelande och Unisports kontaktteam har lagt upp denna fråga redan besvarad på sajten.

Unisport e-post kontakt e-post: [email protected]

Unisport konton i sociala medier

Unisport konton i sociala medier är plattformar som aktivt hanteras och följs av många användare. Du kan följa de senaste nyheterna, uppdateringarna eller kampanjerna om Unisport på konton i sociala medier.

Unisport, som fortsätter att dela aktivt på Youtube, Instagram och Facebook, har nära 4 miljoner följare bara på Youtube och delar en video varannan dag i snitt.

Om du har en fråga, vill följa Unisport i sociala medier, eller vill ha en idé om Unisports samarbeten kan du kommunicera via Facebook eller Instagram. När du scrollar ner till botten av hemsidan kan du komma åt sociala mediekonton genom att klicka på ikonerna i den nedre högra delen av undermenyn.

Facebook: https://www.facebook.com/unisportstore

Youtube: https://www.youtube.com/user/wwwunisportdk

Instagram: https://www.instagram.com/unisportstore/

Unisports returpolicy

Unisport har en mycket transparent guide vad gäller returvillkor. I avsnittet ”vanliga frågor” på webbplatsen, ”hur får jag en återbetalning?” Han förklarade i detalj alla steg och juridiska skyldigheter under rubriken fråga.

I synnerhet är 30-dagars returperioden en situation som gör konsumenterna tillfreds. Användare som har säkerhetsproblem när de handlar online kan handla med sinnesro genom att förlita sig på Unisports returvillkor.

Dela din åsikt om Unisports kundtjänst

Recensioner på Unisports

  • Hampus 16 november 2022 vid 13:45

    tack för hjälpen minkundtjanst.com