Minkundtjanst.com är en bibliotek som sammanför telefonnummer från alla varumärken i Sverige. Vårt mål är att ge besökare enkel åtkomst till varje varumärkes kundtjänster via webbplatsen minkundtjanst.com.

Medvetna om svårigheterna att kommunicera med kundtjänster har vi skapat Minkundtjanst.com. Vår omfattande databas på webbplatsen ger användarna möjlighet att snabbt och enkelt komma åt telefonnummer för de sökta varumärkena. Vi har samlat alla varumärken under ett tak och erbjuder snabb åtkomst till kontaktuppgifter.

På Minkundtjanst sätter vi användarupplevelsen i fokus. Med vår användarvänliga gränssnitt och enkla sökfunktion är det nu mycket enklare att hitta önskat telefonnummer för varumärket. Dessutom kontrollerar vi regelbundet riktigheten av varumärkets kontaktuppgifter och håller vår databas uppdaterad.

Vi strävar efter att erbjuda en serviceinriktad approach med fokus på kundnöjdhet. När du behöver hjälp kan du använda Minkundtjanst.com för att kontakta kundtjänsten för det valda varumärket, ställa frågor eller lösa problem. Genom att underlätta kontakten med kundtjänster vill vi erbjuda dig en bättre kommunikationsupplevelse.

På Minkundtjanst är vårt mål att underlätta åtkomsten till kundtjänster för alla varumärken i Sverige. Vi ser fram emot att arbeta för att erbjuda dig bästa möjliga service.
Ytterligare information: detta är en tjänst vars pris är 20 SEK/min. Tjänsten är tillgänglig från alla nätverk. Genom att använda tjänsten bekräftar du att du accepterar våra allmänna villkor, att du är över 18 år samt att tjänsten används med kortinnehavarens samtycke.
Tjänsten tillhandahålls av:
Address: litsa Lui Ayer 132 1404 Sofia Sofia-grad Yugozapaden – Bulgaria.
Vår kundtjänst i Ungern kan kontaktas på : +46 720500350.
E-postmeddelanden är välkomna på [email protected].
Kundtjänst öppettider: Måndag – fredag, 09:00 – 17:00.
För mer information, se användarvillkoren och vår integritetspolicy.