Fyndiq
Vill du kontakta Fyndiq? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Att nå Fyndiq kontakt är extremt enkelt och snabbt. Det första du behöver göra för att göra transaktioner i kundtjänst snabbt och bekvämt är att gå in på https://fyndiq.se/kundservice/. Du kan kontakta Fyndiq kundtjänst angående din beställning. Allt du behöver göra är att ange ditt ordernummer och din e-postadress.

På så sätt kan du få support för din beställning. För övriga frågor kan du skicka ett e-postmeddelande till kundtjänst. På den här sidan är det möjligt att skicka ett e-postmeddelande till kundtjänst genom att scrolla ner i fältet.

Om du vill få support från kundtjänstpersonal bör du använda detta sätt. Du kan få hjälp av Fyndiqs kundtjänsts kontakt supportteam dygnet runt.

Så fort du fyllt i formuläret kommer du att kontaktas och du får nödvändig support.

Tjänster tillhandahållna av Fyndiq

Fyndiq svarar inom 24 timmar för att hjälpa sina kontantkunder. Det ger dig rätt att köpa inom 60 dagar efter att du ändrat dig. Erbjuder bytes- eller återbetalning alternativ om din produkt har defekter. Genom att välja sina leverantörer noggrant utvärderar Fyndiq ständigt sina leverantörer efter kvalitet och leverans känslighet.

Det ger också snabb och enkel betalning. Det som skiljer Fyndiq från andra företag är möjligheten att förhandla. Du kan köpa den produkt du vill ha genom att pruta mellan olika leverantörs alternativ. Det är en enorm marknad med en mängd olika produkter inom områden som barnprodukter, telefoner, surfplattor, hälsa, skönhet, underhållning, elektronik, sport, underhållning, hem och mode.

Den lägger till den mest lämpliga produkten till det mest överkomliga priset till marknaden och erbjuder kvalitet och pålitliga tjänster till sina kunder. Du kan också börja sälja på Fyndiq och arbeta på Fyndiq samtidigt.

Hundratusentals kunder, tusentals handlare och detta företag, som erbjuder miljontals produkter, letar också efter anställda.

Hur kontaktar jag Fyndiq?

För att kontakta Fyndiq kontakt måste du fylla i formuläret på hemsidan. Innan du använder formuläret på webbplatsen kan du hitta svar på dina frågor genom att gå till FAQ-sektionen. Dessutom gör den enkla navigeringen på webbplatsen att kunderna kan hitta svar på dina problem utan att kontakta kund representanter.

Om du vill fylla i formuläret kan du använda länken https://fyndiq.se/kundservice/. Du kan också kontakta oss på [email protected]. Om du har problem med integritetspolicyn kan du kontakta Fyndiq på [email protected].

Fyndiq hemsida

Adressen du kan använda för att komma åt fyndiqs kontaktwebbplats är https://fyndiq.se/. Fyndiqs webbplats har en begränsad attityd till sina kund representanter. Det är därför du stöter på en webbplats utformad för att du ska ha information om många ämnen.

När du kommer in på hemsidan kan du se produkterna, kampanjerna och länkarna till kundtjänst genom att klicka på de tre prickarna i det övre högra hörnet. Du kan se lämpliga rubriker för ämnet du vill nå genom att scrolla ner på hemsidan utan att trycka på de tre raderna. Detta lättanvända gränssnitt har en stil som uppmuntrar kunder att lära sig mer.

Fyndiq öppettider

Det finns ingen information om arbetstider på Fyndiqs kontakt webbplats. Du kan dock kontakta kundtjänst genom att fylla i kontaktformuläret på sajten. Fyndiq erbjuder effektiva lösningar för att optimera dina transaktioner.

Hur når jag Fyndiq kundtjänst via e-post?

Det räcker med att fylla i formuläret i kontakt delen av Fyndiqs kontakta kundtjänst. Men om du inte vill fylla i formuläret kan du kontakta Fyndiq [email protected].

Fyndiq konton i sociala medier

Fyndiq Kontakt är ett företag som har många olika konton i sociala medier. Fyndiq, adresser för sociala medier finns på webbadressen. Fyndiq företaget har adresser på Instagram, Tiktok, Youtube och Facebook-plattformar.

Länk till Tiktok-konto https://www.tiktok.com/@fyndiq

Youtube-kontolänk https://www.youtube.com/user/Fyndiq

Facebook-kontolänk https://www.facebook.com/fyndiq

Instagramkontolänk https://www.instagram.com/fyndiq

Fyndiqs return policy

Du kan göra en återbetalning med Fyndiq kontakt. Om du köper fel produkt eller modell kan du behöva ångra den. Vid avbokning står användaren för fraktavgiften under returprocessen med leverantören.

En annan situation är returer på grund av klagomål. Om produkten du beställt är trasig eller saknas ska produkten skickas tillbaka till leverantören. Dessa kostnader täcks av Fyndiq.

Du kan avbryta inom 30 dagar efter köpet. I enlighet med skyddslagstiftningen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du mottagit det. Ångerrätten kan förlängas på vissa helgdagar eller speciella kampanjer.

Om du ändrade dig och därför ville ändra produkten betalar du din fraktavgift.

Denna avgift beror också på produktens vikt. Du bör meddelas att du vill avbryta denna operation. När beställningsprocessen har bekräftats (slutförd) är det inte möjligt att stoppa beställningen.

Dela din åsikt om Fyndiq kundtjänst

Recensioner på Fyndiq

  • Per 2 februari 2023 vid 10:24

    Jag hittade allt jag letade efter hos dig!