Afound
Vill du kontakta Afound? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Du når Afound kontakt kundtjänst enkelt och snabbt. Det första steget du behöver ta för att kontakta kundtjänst på Afound är att gå in i avsnittet ”Kontakta oss”. Då ska du ange ditt meddelande genom att välja ett av alternativen i formuläret.

Efter att ha angett ditt namn, efternamn och e-postadress kommer Afound kundtjänst att kontakta dig. Du kan fylla i formuläret genom att gå till hemsidan https://www.afound.com/sv-se/vanliga-fragor/kontakta-oss. Det är väldigt enkelt att få hjälp från supportteamet på denna 24/7 aktiva webbplats.

Tjänster tillhandahållna av Afound

Som en H&M-grupps marknadsplats ger Afound kontakt pålitlig service till konsumenterna. Afound låter dig komma åt klädprodukter över internet. Den erbjuder dig produkter för dam-, herr- eller barnkläder genom att sortera dem till låga priser åt dig. Du kan enkelt lägga till produkten du vill köpa i din varukorg.

Du kan köpa garanterade produkter från märken som H&M, H&M Home, ARKET, Monki, &Other Stories, COS och Weekday genom att se dem till lägsta pris.

Om du vill samarbeta med Afound utöver att köpa de produkter du väljer och gillar är detta också möjligt. Om du vill att nya kunder ska upptäcka ditt varumärke kan du kontakta Afound.

Hur kan jag Afound kontakt?

Det är möjligt att snabbt hitta en lösning på ditt problem innan du kontaktar Afound kontakt. Det blir lättare för dig att snabbt hitta svar på dina problem genom att gå till FAQ-sektionen på webbplatsen.

Om du inte kunde hitta en lösning på ditt problem i det här avsnittet kan du besöka avsnittet ”Kontakta oss” på webbplatsen.

Du kan specificera ditt problem genom att välja ett av alternativen här. Afound har inget telefonnummer som det står på sin hemsida. Du kan dock kontakta oss genom att skicka ett e-postmeddelande på helgen och alla dagar i veckan.

Du kan skicka ett meddelande via hemsidan eller skicka ett e-postmeddelande till [email protected] och kontakta oss direkt angående din beställning.

Afound hemsida

Webbplatslänken du använder för att komma åt Afounds kontaktwebbplats är https://www.afound.com/. Afound webbplats har en webbplats som är användarvänlig. Du kan enkelt utföra dina transaktioner med fördelen av dess gränssnitt.

Dessutom förser Afound konsumenten med en lättanvänd sida, så att du kan röra dig bekvämt medan du gör dina transaktioner. Du kan nå historien om företaget genom att scrolla ner på sidan på webbadressen för varumärket Afound.

Du kan även nå kundtjänst och hitta svar på dina frågor här. Du kan komma åt hjälpsektionen genom att scrolla ner på webbplatsen. Här kan du även skriva dina önskemål på engelska.

Om du dessutom vill nå företagets konton i sociala medier kan du scrolla ner på sidan igen. Du kan komma åt adresser till sociala medier genom att klicka på ikonerna du kommer att se. Företaget har även en plattform för sociala medier så att du kan samarbeta.

Afound arbetstider

Afound kontakt har ingen specifik arbetstid, men en tidszon ställs in för det när du skickar ett e-postmeddelande. Med angivande av att det inte finns något telefonnummer uppger Afound att han kan nås via chatt mellan 08:30 och 16:00 varje dag. Dessutom får du inte stöta på en sådan begränsning genom att fylla i kontaktformuläret. Du kan få omedelbar feedback i den kommunikation du kommer att upprätta genom dina beställningar. På så sätt är det möjligt för dig att kommunicera lättare och bekvämare.

Hur kan jag nå Afounds kundtjänst via e-post?

Du kan kontakta oss genom att fylla i formuläret i kontakt sektionen för varumärket Afound. Du kan skicka ett e-posta meddelande privat med din egen e-postadress. Du kan nå Afound på [email protected].

Afound konton i sociala medier

Afound kontakt använder inte specifikt för många sociala mediekonton. Du kan komma åt Afounds adresser i sociala medier via webbplatsen. Det finns officiella konton för Afound på Instagram, LinkedIn och Facebook-plattformar.

av Afound,

Instagramkonto https://www.instagram.com/afound/?theme=dark

LinkedIn-konto https://www.linkedin.com/company/afound

Du kan komma åt Facebook-kontot på https://www.facebook.com/afound

Afound Returpolicy

När du vill betala med Afound kontakt kan du använda kortbetalning. Du kan utföra dina transaktioner genom Afounds betaltjänstleverantör. På så sätt använder du ett system som kan kontrolleras av tredje part.

Afound ger utökade returer hos utvalda återförsäljare. Det ger till exempel stöd när du ska lämna tillbaka några julklappar. H&M accepterar de transaktioner du gör på varumärken som ARKET, COS, &OtherStories, Weekday, Monki, H&M HOME. Men detta kan ändras från år till år. Så håll dig uppdaterad.

När du vill returnera din produkt, om du har fått en förbetald returetikett med din leverans, använder du den för att returnera din produkt. När du får returformuläret ska du fylla i det enligt den anvisning du fått från säljaren. Glöm inte att ange orsaken till returen när du gör dessa. Du ombeds lägga den/de produkter du vill returnera i en låda tillsammans med returformuläret.

Se till att den här lådan är lådan där du fick produkten/produkterna. Fäst returetiketten på kartongen och leverera ditt paket till posten.

Om du inte har en förbetald returetikett kan du enkelt returnera din(a) produkt(er). För att komma åt detaljerna, gå till avsnittet ”Leverans och returer” på Afounds hemsida och följ stegen.

Dela din åsikt om Afound kundtjänst

Recensioner på Afound

  • Arke 1 februari 2023 vid 13:51

    Konto och kvalitet tillsammans!