Stadium
Vill du kontakta Stadium? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Medan Stadium tillhandahåller kontakt kan du enkelt kommunicera utan att stöta på några svårigheter. Stadium kontakt, som har 2 olika webbplatser, har separata underdomäner för Finland och Sverige. Därmed får du möjlighet att kontakta det mest lämpliga kontoret för dig. Du kan kontakta Stadium via e-post, telefon eller genom att skicka ett direktmeddelande. För detta kan följande information vara användbar för dig:

Telefon: 0771-499 499

Supportmail: [email protected]

Arbetstider: Måndag-fredag: 9-20 | Lördag-söndag: 10.00-18.00

Tjänster som tillhandahålls av Stadium

Stadium har en mycket stark kommunikationsenhet vad gäller kontakt, tack vare sin kundservice och andra kommunikationsenheter. Men det finns en viktigare fråga än kommunikation. Detta är den korrekta förståelsen av tjänsterna för varumärket Stadium av kunderna. Som namnet antyder kan Stadium visas som ett varumärke inriktat på försäljning av sportkläder i allmänhet. Informationen nedan är hämtad från Stadiums hemsida och du kan förstå hur företaget definierar sig själv.

På Stadium har de en passion för action – stort som smått. Från det enklaste träningspasset till drömmen om en hållbar planet. De vet att de måste vara i balans, och det gör vår miljö också. Och så fortsätter de vårt arbete med ansvarsfull produktion som är bra för människor, djur och miljö.

Deras vision är att aktivera världen – idag och imorgon. Därför vill de aktivt bidra till en mer hållbar värld. Deras hållbarhetsarbete är samlat inom deras hållbarhetsvision: Activating the World in Sustainable Ways. Genom att agera på ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt sunt sätt kan de främja en hälsosam livsstil nu och för framtida generationer.

Hållbarhet är en del av deras affärsstrategi och att arbeta med hållbarhet är en av deras strategiska prioriteringar. Håller ihop allt detta är deras Hållbarhetsråd som tar fram en övergripande strategi och mål som de berörda arbetsgrupperna sedan bryter ner i mindre delar, så att varje avdelning kan fokusera på dessa i sin vardagliga verksamhet.

Deras hållbarhetsarbete är förankrat i 2030-agendan och de 17 hållbara utvecklingsmålen som syftar till att göra planeten till en bättre plats. De har valt ut åtta mål att fokusera på, eftersom det är områden där de kan få ett större inflytande i vår verksamhet. Utifrån våra åtta utvalda mål har de definierat två huvudområden: Support the Earth, där syftet är att minska den negativa påverkan på miljön och på människors hälsa och välbefinnande, och Activate the World, där de vill öka positiv effekt de har på människors hälsa.

Hur kan jag kontakta Stadium?

Kunder kan använda många olika metoder för att ge Stadium Kontakt. Generellt sett är Stadium, som sammanför sina produkter med användare i hög kvalitetsstandard, ett varumärke som har antagit mottot att lösa sina kunders problem mycket snabbt vid eventuella problem.

Du kan kontakta Stadium kundservice enheten via e-post, telefon eller meddelande med informationen nedan.

Telefon: 0771-499 499

E-post: [email protected]

Stadium hemsida

Stadiums hemsida har tagits fram med stor omsorg, både som en underdomän designad för Finland och som en underdomän designad för Sverige. Alla menyer på sajten syftar till att ge användarna den snabbaste servicen. Du kan gå till Stadiums webbplats genom att klicka på länken nedan:

https://www.stadium.com/

Hur når jag Stadium kundtjänst via e-post?

Du når Stadium kundservice genom att klicka på länken nedan för Stadium Kontakt. När du skriver och skickar dina uppgifter på formuläret här skickar du automatiskt ett e-posta meddelande till kundrepresentanterna. Du kan också få information om din beställning och andra frågor genom att ringa det alternativa telefonnumret på samma sida.

https://www.stadium.se/kontakta-oss

Stadium konton för sociala medier

Stadium brand sticker ut som ett mycket aktivt varumärke i sociala medier. Den utför sina huvudsakliga aktiviteter på Instagram, Youtube och Facebook. När du scrollar ner lite efter att du kommit in på hemsidans huvudsida kommer undermenyn upp. Du kan se länkarna till sociala medier i undermenyn. Du kan följa Stadium på sociala medier genom att klicka på länkarna nedan.

Instagram: https://www.instagram.com/stadium_jointhemovement/?hl=sv

Facebook: https://www.facebook.com/stadium.sverige/

Youtube: https://www.youtube.com/user/StadiumSweden

Stadium öppettider

Arbetstiderna för Stadium company framgår tydligt på hemsidan. Dessa tider gäller för vanliga butiksköp, inte för näthandel. Du kan besöka butikerna mellan klockan 10.00 på morgonen och 18.00 på kvällen och köpa de produkter du vill ha. Dessa timmar gäller för helgen, medan vardags tiderna är tillgängliga för bredare och tidigare tidszoner.

Dela din åsikt om Stadium kundtjänst

Recensioner på Stadium

  • Mario 31 januari 2023 vid 16:12

    Mina träningsbyxor är väldigt snygga och bekväma.