Newchic
Vill du kontakta Newchic? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Tillgången till Newchic kontakt är mycket bekväm och du är bara ett klick bort. Efter att du har loggat in på webbplatsen kan du logga in via ditt konto registrerat på Newchics kundtjänst eller genom att fylla i registreringsformuläret från den övre högra delen.

Du kan enkelt registrera dig på Newchic med gmail- och facebook konton, som aktivt används som ytterligare ett snabbt registreringsalternativ, och du kan dra nytta av de gåvor och kuponger som kommer att ges till dig som ny medlem.

Som ett företag som tillhandahåller högkvalitativ och snabb service till sina kunder, 24/7 live kundsupport, ansluter till Facebook Messenger-applikationen, ett hjälpcenter där du kan hitta vanliga frågor och den plats du vill ha med Newchics e-postadress kan du nås på kort tid, eller med både det amerikanske globala telefonnumret och den europeiska telefonlinjen. Du kan ringa support linjen under kontorstid.

Ingen septal hittades dock i nortexmaneurysmerna.

Tjänster som tillhandahålls av Newchic

Newchic, som lanserades 2014, har sett en betydande expansion globalt och rankas bland de bästa online återförsäljarna. För att stödja snygga kunder har den kvalitetsservice och prestige som Newchic bär allmänt nått en interkontinental dimension och har kunder som fortsätter att handla från hela världen. Som grundprinzip producers unika produkter med stil som passar kundernas karaktärer.

Newchic contact ger omedelbar support för din online shopping. På så sätt kan du få information om dina frågor, frågor om produkter, miljöpolicy och dropshipping- och grossist inköpsprogram för dig som vill starta en butik eller nätbutik inom handelsområdet.

Som butiks policy; Som ett modeföretag som antar huvuduppdraget att tillhandahålla högsta kvalitet och pålitlig service till både sin breda kundportfölj och sina affärspartners, har det bidragit till tillväxten av otaliga varumärken. Det har varit ett av de varumärken som har haft att säga till om inom medieområdet sedan 2014 med sina kvalitetsprodukter och gedigna kundpolicy. .

Hur kan jag Newchic kontakt?

Du kan nå Newchics kundtjänst i FAQ-sektionen. Genom att klicka på kundtjänst ikonen kan du se vanliga frågor genom att klicka på FAQ-rutorna i avsnitten ”försäljning” och ”efter försäljning” på sidan som visas. Du kan dra nytta av hjälp tjänsterna som erbjuds kunder på webbplatsen genom att logga in på ditt Newchic-kontakt konto.

För de frågor du vill skriva kommer du att besvaras inom 24 timmar från Newchics kontaktadress. För dina frågor eller shopping preferenser kan du ringa den amerikanska globala nummerlinjen +13236173816. Om du bor på den europeiska kontinenten kan du ringa +00357-22254502 under kontorstid. Du kan även få svar på dina frågor genom att logga in via Facebook Messenger, som du även kan kontakta via chatt.

När du kontaktar kundtjänst kommer dina personuppgifter att hanteras i enlighet med integritetspolicyn och dina personuppgifter kommer att skyddas.

Hur får jag åtkomst till Newchic e-postkonton?

En annan tjänst som aktivt betjänas inom Newchics kundtjänst är den snabba e-posttjänsten. Efter att ha loggat in på ditt konto, som är tillgängligt tack vare Newchic Contacts breda alternativ, vänligen klicka på ’kundtjänst’ i det övre högra avsnittet och klicka på postfrasen längst ner. När du skriver ditt meddelande och skickar din e-postadress kommer du att besvaras inom 24 timmar.

Efter att din beställning av de köpta produkterna är förberedd kommer du att få ett meddelande via e-post när din last är förberedd. Fraktinformation och en länk till paketets spårningsinformation kommer att skickas till din registrerade e-postadress.

Observera att laddningstider för fraktdata ibland kan vara långa.

Om du har några frågor om en klänning, klädsel, storlek eller något annat vänligen maila mig via e-post.

Som ett talangfullt tillverkarmärke av många kläder och unika mönster, om du vill lära dig mer om produkterna, vänligen kontakta ett av kommunikations nätverken.

Newchic sociala mediekonton

Som en modern och innovativ webbutik kan du vara den första att veta om nya produkter och de senaste kampanjerna genom att följa sociala plattformar. Följ på sociala medier för stiltips, modeinspiration och bakom-kulisserna-filmer.

Missa inte de senaste och trendiga produkterna och inspirerande kombinationer från Instagram- och Twitterkonton via Newchic Contact. Uppdaterade inlägg på sociala medier låter dig upptäcka heminredning estetik, ikoniska stil kombinationer och nya stilar.

Du kan också enkelt kommunicera med Newchics kundtjänst via Facebook Messenger från ditt sociala konto.

Newchic Arbetstider

Öppettiderna är varje måndag till fredag UTC+1 13:00 – 21:00 och UTC-6 6:00 – 14:00 via Newchic-kontakt. Enligt den europeiska tidszonen är arbetstiden mellan 08:00 och 13:00 på morgonen.

Dela din åsikt om Newchic kundtjänst

Recensioner på Newchic

  • Mirel 2 februari 2023 vid 16:06

    Tack vare dig är jag på gott humör! Tack!