Stylight
Vill du kontakta Stylight? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Samtidigt som du kan använda olika kommunikationsenheter för Stylight kontakt, kan du också skicka ett e-postmeddelande till e-postadressen nedan och vänta på att du kommer tillbaka så snart som möjligt. När du har angett ämne och detaljer du vill ha får du ett svar inom 24 timmar.

[email protected]

Tjänster som tillhandahålls av Stylight

Stylight är en modeplattform online som förbinder konsumenter med modeprodukter och varumärken. Det erbjuder en rad produkter, inklusive kläder, skor och accessoarer, från en mängd olika märken och återförsäljare.

Stylight låter kunderna bläddra och handla produkter från ett brett utbud av kategorier, inklusive dammode, herrmode och hem och boende.

Företaget erbjuder också en rad funktioner för att hjälpa kunder att upptäcka och handla modeprodukter, inklusive personliga rekommendationer, utvalda kollektioner och en tidning som erbjuder stilinspiration och trendrapporter.

Stylight grundades 2006 och har sitt huvudkontor i München, Tyskland. Det är verksamt i ett antal länder över hela världen, inklusive Tyskland, USA och Storbritannien.

Företaget har ett starkt fokus på teknik och innovation och använder data och algoritmer för att hjälpa kunder att upptäcka och handla modeprodukter. Utöver sin onlineplattform erbjuder Stylight även en rad mobilappar som låter kunderna shoppa och upptäcka modeprodukter på språng.

Stylights uppdrag är att hjälpa kunder att upptäcka och handla modeprodukter som matchar deras stil och budget. Företaget strävar efter att ge en enkel och sömlös shoppingupplevelse som gör det enkelt för kunder att hitta och köpa de produkter de älskar.

För detta ändamål erbjuder Stylight ett brett utbud av funktioner och verktyg som hjälper kunder att bläddra, filtrera och söka efter produkter, samt få tillgång till stilinspiration och rekommendationer.

De är inte bara en onlinebutik och de säljer inte bara produkter. De är en inspirations- och sökplattform online som gör det möjligt för shoppare att prisjämföra produkter och fortsätta med sin beställning med ett enkelt klick.

Stylight online tidningen är mer än en sökmotor och erbjuder det bästa inom skönhet, mode och inspiration för hem och boende. Om du har frågor angående en beställning, vänligen kontakta respektive webbutik direkt.

Hur kan jag kontakta Stylight?

När det kommer till Stylight-kontakt finns det ingen enskild länk eller adress som kommer att tänka på. För Stylight, ett företag som tillhandahåller aktiva tjänster i många olika länder, har också många olika kundtjänst enheter. Du kan granska kundtjänst enheterna relaterade till många olika länder från länken nedan.

https://about.stylight.com/legal-notice

Sverigebaserade kontaktuppgifter är följande:

Stylight GmbH

Nymphenburger Strasse 86

80636 München, Tyskland

Managing Directors: Dr. Florian Geuppert

Tel.: +49 89 1222 895 – 0

Fax: +49 89 1222 895 – 48

[email protected]

Domstol: München, Tingsrätt: München

Organisationsnummer: HRB 176416

Momsregistreringsnummer: DE 262511370

Ansvarig enligt § 18 (2) MStV:

Dr. Florian Geuppert, Managing Director

Stylight GmbH

Nymphenburger Strasse 86

80636 München, Tyskland

Online skiljedom

Europeiska kommissionen tillhandahåller en plattform för online tvistlösning, som användaren kan hitta på ec.europa.eu/consumers/odr. Vid klagomål angående Stylight GmbH kan användaren kontakta OS-plattformen när som helst.

Alternativ tvistlösning i enlighet med lagen om konsument tvistlösning

Vi vill påpeka för användarna att Stylight GmbH varken är villig eller skyldig att delta i tvistlösnings förfaranden vid en konsument skiljedom.

Press Kontakt

Ilenia Sarman

Head of Brand & Content Marketing

[email protected]

Stylight GmbH

Nymphenburger Strasse 86

80636 München, Tyskland

Tel.: +49 (0)89 1222 895 – 0

Stylight hemsida

Stylight har en ganska bra design för webbplatsen. Användare kan enkelt komma åt alla flikar de vill ha och slutföra sin shopping mycket snabbt. Du når målsidan från länken nedan.

https://www.stylight.com/

Styla konton i sociala medier

Stylight-kontakt är också möjlig med hjälp av sociala medieplattformar. Sociala mediekonton, som aktivt används på många olika språk, ger en stor fördel för Stylight-kunder. Stylight, som har ett riktigt stort nätverk på sociala medier, bedriver professionell förvaltning på alla sina konton. Han har också många följare.

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCA3SNMBkTVmW1hykGI1A0Tg

Instagram: https://www.instagram.com/stylight/

Pinterest: https://tr.pinterest.com/stylight/

Facebook: https://www.facebook.com/STYLIGHT/

Stylight arbetstider

Stylights arbetstider kan ändras beroende på var du bor. Om du vill besöka en fysisk butik av Stylight kan du kontrollera de olika arbetstiderna på hemsidan. Kolla länken nedan och få information om de olika platserna och arbetstiderna.

https://about.stylight.com/legal-notice

Dela din åsikt om Stylight kundtjänst

Recensioner på Stylight

  • Ove 30 januari 2023 vid 13:49

    Ditt produktsortiment är mycket brett och tygerna är av mycket hög kvalitet!