Haglöfs
Vill du kontakta Haglöfs? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Haglöfs kontakt hemsida har i många avseenden både omfattande innehåll och tekniskt kvalificerad utrustning. Haglöfs, som kan sälja online samtidigt till många olika länder, håller en mycket hög kvalitetsnivå vad gäller sin hemsida. Utöver det tar Haglöfs kundservice också ett snabbt och lösningsorienterat arbetssätt, så kundförtroendet är också mycket högt.

Hur når jag Haglöfs kundservice via e-post?

Haglöfs kundservice står till för att lösa kunders problem på många olika sätt tillgängliga. Informationen nedan kan hjälpa kunder att nå Haglöfs. All information är hämtad från Haglöfs officiella hemsida.

Haglöfs Telefon: 0808-2349190

Haglöfs E-post: [email protected]

Haglöfs Arbetstider:

Måndagar – torsdagar:

08:00 till 16:00 CET

Fredagar:

08:00 till 15:00 CET

Dina frågor kommer att besvaras på svenska eller engelska. De har samlat de vanligaste frågorna på sidan vanliga frågor på svenska, engelska, tyska, franska, italienska, spanska, danska, finska och norska. Bland dem kan du hitta svar som kan hjälpa dig.

Efter att ha lämnat ditt meddelande till e-postadressen ovan kommer du att returneras inom de arbetstider som anges ovan. Men det finns en viktig fråga som kunderna måste vara medvetna om: e-postmeddelanden returneras inte utanför kontorstid eller på helgdagar. Det är bättre att du väntar på Haglöfs kundservices återkomst vid lämpliga tidpunkter.

Haglöfs konton i sociala medier

En annan så viktig fråga som titeln Haglöfs kundservice kan visas som företagets officiella sociala mediekonton. Länkar till relevanta sociala mediekonton finns i undermenyn på hemsidans huvudsida.

Haglöfs har en mångsidig och mycket rik servicerepertoar vad gäller användning av sociala medier. Du kan också använda sociala medier-adresser för att nå detta företag, som aktivt använder sociala medier, och för att ställa dina specifika frågor. Du kan hitta kontona i sociala medier för varumärket Haglöfs på följande plattformar:

Facebook

https://www.facebook.com/haglofs

Twitter

https://twitter.com/haglofs

Dela din åsikt om Haglöfs kundtjänst

Recensioner på Haglöfs

  • Harald 3 februari 2023 vid 11:45

    Den underbara kappan jag köpte av dig är fortfarande intakt!