Jobst
Vill du kontakta Jobst? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Jobst kontakt har en mycket överlägsen kvalitet vad gäller tillgänglighet. I synnerhet ökar relationen mellan varumärket Jobst och varumärket Essity avsevärt både kundbasen och tillgänglighet kriteriet. Så hur gör du Jobst kundservice transporter? När du stöter på ett problem, hur kommer du att rapportera det till företaget eller hur kommer du att be om hjälp?

Ditt första alternativ kan vara att lämna ett meddelande genom att fylla i formuläret på Essity hemsida. Om detta inte räcker för dig kan det vara bra att använda följande information:

1275 North Service Road West, Suite 800

Oakville, ON Kanada L6M 3G4

Tel.: 1.877.978.5526

Fax: 1.877.978.9703

[email protected]

Tjänster som tillhandahålls av Jobst

Jobst lyfter människors liv och ger dem möjlighet att självsäkert leva det liv de vill, utan kompromisser – trots deras venösa eller lymfatiska tillstånd.

Med mer än 65 års erfarenhet är Jobst en global ledare inom hantering av venösa och lymfatiska sjukdomar. De utvecklar och tillverkar kompressionsterapi produkter som används vid behandling av åderbråck, djup ventrombos, kronisk venös insufficiens, venösa bensår, lymfödem och lipödem.

De tillhandahåller produkter och tjänster för kompressionsterapi för privatpersoner, medicin butiker, apotek och sjukhus i över 80 länder.

Från och med sin grundare, Conrad Jobst, som led av venös sjukdom, har Jobst alltid haft det starkaste engagemanget för att förbättra livskvaliteten för personer med venös sjukdom eller svullnad relaterade tillstånd.

Sedan Conrad Jobsts tid har de förbundit sig till de högsta kvalitets standarderna. För att kunna uppfylla de högsta standarderna är deras produkter föremål för strikta kvalitetskontroller. Intervjuer och tester med patienter och medicinsk personal hjälper oss att utveckla behandlingsinriktade och patientvänligt produkter.

Förtroende växer genom kvalitet och pålitlighet. Därför kan du lita på som en kompetent partner inom kompressionsterapi Jobst när som helst.

Hur kontaktar jag Jobst?

Att kontakta Jobst direkt är ganska enkelt. Följande 2 webbplatser är också relaterade till Jobst. Jobst kundservice ska inte betraktas isolerat eftersom Jobsts tjänster även stöds av Essity.

https://www.jobstcanada.com/footer/contact.html

[email protected]

Jobst hemsida

Även om Jobst-webbplatsen har en mycket intressant och lättillgänglig design för användarna är det nödvändigt att utvärdera Essity och känna till dess webbplats också. Den främsta anledningen till detta är att Essity anses vara Jobsts affärspartner. Så vad vet du om Essity?

Essity är ett ledande globalt hygien- och hälsoföretag som bryter barriärer för välbefinnande.

Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm. Försäljning bedrivs i cirka 150 länder under de ledande globala varumärkena TENA och Tork, och andra starka varumärken, såsom JOBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda och Zewa.

Essity är verksamt på en växande marknad där gynnsamma trender som längre förväntad livslängd, högre levnadsstandard och ökad medvetenhet om vikten av hygien och hälsa stödjer framtida tillväxt. Essity ökar sin närvaro på tillväxtmarknader.

Framgångsrika innovationer, digital transformation, stark tillväxt inom e-handel, ett ledande hållbarhetsarbete och effektivitetsförbättringar bidrar till ökat kund- och konsumentvärde och lönsam tillväxt.

Essity fortsätter sin transformation genom tillväxt, både organiskt och genom förvärv, inom de kategorier och angränsande produktområden med högst lönsamhet.

Genom att leda inom hållbarhet och genom att värdera mångfald, rättvisa och inkludering får Essity konkurrensfördelar och ökar värdet för kunder, konsumenter, anställda, samhälle och aktieägare.

Hur når jag Jobst kundtjänst via e-post?

Om du vill skicka ett e-postmeddelande för att tillhandahålla Jobst kundservice kommunikation kan du skicka din hjälpförfrågan som ett meddelande till e-postmeddelandet nedan. Du behöver inte oroa dig för att e-postadressen inte är Jobst-märkt eftersom de har ett sätt att arbeta med Essity.

[email protected]

Jobst konton i sociala medier

Bland de sociala medieplattform arna visar Jobst sin mest framträdande aktivitet på YouTube. Vill du undersöka de tjänster som tillhandahålls både vad gäller kvalitet och animation kan du under söka Jobsts Youtube-konto. Youtube-länken finns nedan, du kan gå till profilen genom att klicka:

https://www.youtube.com/channel/UCuL3DhqKxjspkeTH1iqMYFw

Dela din åsikt om Jobst kundtjänst

Recensioner på Jobst

  • Ella 3 februari 2023 vid 17:44

    Jag överlevde på grund av dig.