Lookfantastic
Vill du kontakta Lookfantastic? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Ett av de bästa alternativen för Lookfantastic kontakt kan definieras som live support linjen. Du kan få en upplevelse av mycket hög kvalitet tack vare detta alternativ, som kan användas aktivt särskilt under arbetstid. Att många företag inte har denna möjlighet kan orsaka problem för varumärken med e-handel infrastruktur. Lookfantastic kan dock sägas ha ett mycket starkt nätverk vad gäller kundservice, tack vare både livesupport linjen och andra kommunikationsmöjligheter.

Tjänster som tillhandahålls av Lookfantastic

Lookfantastic är en UK-baserad online återförsäljare som specialiserar sig på skönhets- och hälsoprodukter. Det erbjuder ett brett utbud av hudvårds-, smink-, hårvårds- och doftprodukter från olika märken, samt ett urval av hälso- och friskvårdsprodukter som kosttillskott och träningsutrustning.

Företaget tillhandahåller även skönhets- och grooming tjänster genom sin online tidning The Library. Lookfantastic grundades 1996 och har sedan dess vuxit till att bli en populär destination för skönhets entusiaster som letar efter de senaste och bästa produkterna från hela världen. Det är känt för sin snabba och pålitliga leverans och utmärkta kundservice.

Lookfantastic är ett detaljhandelsföretag som verkar inom skönhets- och hälsobranschen. Det säljer en mängd olika skönhets- och groomingprodukter, inklusive hudvårds-, smink-, hårvårds- och doftprodukter, samt hälso- och välmående produkter som kosttillskott och träningsutrustning.

Lookfantastic är en online återförsäljare, vilket innebär att de säljer sina produkter exklusivt via sin webbplats och inte har fysiska butiker. Företaget är baserat i Storbritannien men verkar internationellt och betjänar kunder över hela världen.

Som Europas främsta återförsäljare av premium skönhet online är LOOKFANTASTIC den ultimata destinationen för alla dina skönhets behov. Med över 22 000 produkter med gratis världsomspännande frakt till över 200 länder har de blivit online-partnern för många ledande varumärken inklusive MAC, Kérastase och Yves Saint Laurent.

Med en portfölj med över 660 premiumvarumärken på plats, har intäkts andelen ökat med 40 % från år till år under de senaste 4 åren, vilket gör LOOKFANTASTIC till en av de mest framgångsrika skönhets webbplatserna globalt. Med oöverträffad teknik och ett team av experter i världsklass har de skapat över 30 lokaliserade webbplatser på lika många språk och lockat över 10 miljoner besök per månad bara under 2017; 71 % av dessa var internationella.

När de fortsätter att bygga upp vår lyx portfölj av partners, anpassar de sig ständigt till och välkomnar nya trender i branschen. Med fler rena, veganska och ekologiska skönhetsmärken än någonsin för hud-, hår- och kroppsvård, har de allt på plats för att passa varje individuell skönhets behov och bekymmer.

LOOKFANTASTIC är en del av THG Holdings plc, en globalt känd end-to-end-teknologiplattform som specialiserar sig på att ta varumärken direkt till konsumenter över hela världen. Genom att använda sin egenutvecklade teknologi och infrastruktur, THG Ingenuity, gör koncernen det möjligt för varumärken att växa i skala samtidigt som de driver oöverträffat värde och kontinuerlig prestanda.

LOOKFANTASTIC drivs av en önskan att skapa briljanta kundu upplevelser, som bygger på insikten och data som exekveras genom den integrerade tekniken och expertis. Genom att bredda tillgången till förstklassig skönhet och stärka män och kvinnor över hela världen leder de skönhets rörelsen online.

Dedikerade till att leverera det allra bästa inom skönhet, har de också en blogg på plats som leds av sitt team av experter. Oavsett vad du bekymmer eller frågar om skönhet har de en bank med pedagogiskt innehåll som hjälper dig att se och känna dig fantastisk.

Hur kan jag Lookfantastic kontakt?

Det finns flera olika åtgärder du kan vidta med Lookfantastic kontakt. Två metoder som kan användas som en kontaktväg inom webbplatsen kan tillhandahållas genom att bli medlem på webbplatsen.

Det är därför du behöver vara medlem för att kontakta kundtjänst på sidan. Du kan gå till sidan där du kan bli medlem genom att klicka på länken nedan. Om du redan är medlem kan du kontrollera dina meddelanden eller din varukorg genom att logga in på ditt konto via samma länk.

https://www.lookfantastic.com/login.jsp?returnTo=https%3A%2F%2Fwww.lookfantastic.com%2FcustomerQuery.account

Lookfantastic hemsida

Lookfantastic-webbplatsen publiceras på 13 olika språk. Lookfantastic, som har lyckats locka många modeföljare tack vare sin SEO-kompatibilitet, erbjuder en extremt produktiv upplevelse tack vare sin lättillgängliga menystruktur. Även om användare enkelt kan hitta allt de letar efter på webbplatsen, stöter de inte på några svårigheter när de handlar.

https://www.lookfantastic.com/

Hur kan jag nå Lookfantastic kundtjänst via e-post?

Då du har många olika alternativ för Lookfantastic-kontakt kan du även skicka dina meddelanden till kund representanter genom att registrera dig på hemsidan eller fylla i ett formulär.

Du når Lookfantastic, som inte direkt delar e-post, varken genom infomailen eller genom externa kontaktsätt på hemsidan. Om ditt mål är att kommunicera mer direkt och du inte har någon brådska kan du också kommunicera via konton i sociala medier.

[email protected]

Se fantastiska konton på sociala medier

Lookfantastic har en mycket aktiv och extremt fördelaktig struktur på sociala medieplattformar. Till skillnad från många företag kan du nå Lookfantastic sociala medieplattformar, som aktivt använder digitala marknadsföringsåtgärder, via länkarna nedan:

https://www.instagram.com/lookfantastic/

https://www.facebook.com/LOOKFANTASTIC

https://twitter.com/LookfantasticCS

https://www.youtube.com/user/lookfantastic

https://www.tiktok.com/@lookfantastic

Dela din åsikt om Lookfantastic kundtjänst

Recensioner på Lookfantastic

  • Ronne 2 februari 2023 vid 10:26

    Jag ser riktigt bra ut!