Restaurang Kouzinas
Vill du kontakta Restaurang Kouzinas? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta Restaurang Kouzinas kundtjänst? Restaurang Kouzina erbjuder en mängd olika måltider, speciella evenemang och cateringtjänster. Njut av medelhavsmat och lokala smaker!

Restaurang Kouzina Tillhandahållna tjänster

Olika matalternativ
Restaurang Kouzina serverar ett brett utbud av specialiteter. Menyn innehåller en mängd olika rätter inspirerade av Medelhavet och lokala kök. Veganska, vegetariska och glutenfria alternativ finns också tillgängliga, så det finns något för alla.

Särskilda evenemang
Restaurang Kouzina är en idealisk plats för speciella evenemang. Här finns lämpliga utrymmen för födelsedagar, jubileer, affärsluncher eller andra speciella firanden. Det professionella evenemangsplaneringsteamet ser till att varje detalj är perfekt organiserad.

Catering-tjänster
Restaurang Kouzina erbjuder även catering för utomhusevenemang. Menyn kan skräddarsys efter typ av evenemang och gästernas kostbehov. Med mat av hög kvalitet och ett professionellt serviceteam kommer ditt evenemang säkert att bli oförglömligt.

Hur kan jag kontakta Restaurang Kouzina?

Det finns flera sätt att kontakta Restaurang Kouzina: Telefon, e-post och sociala medier. Du kan också fylla i ett kontaktformulär på webbplatsen.

Restaurang Kouzinas webbplats

Du kan få detaljerad information om alla tjänster, priser och kontaktinformation på Restaurang Kouzinas officiella webbplats kouzina.se.

Hur kan jag kontakta Restaurang Kouzinas kundtjänst via e-post?

För att kontakta kundtjänst via e-post kan du använda kontaktformuläret på webbplatsen eller skicka ett e-postmeddelande direkt.
E-post: [email protected]

Restaurang Kouzina konton i sociala medier

Restaurang Kouzina är även aktiva på sociala medier. Du kan följa aktuell information på Facebook och Instagram.

Facebook: https://www.facebook.com/KouzinaStockholm
Instagram: https://www.instagram.com/restaurangkouzina/
Tripadvisor: https://www.tripadvisor.se/Restaurant_Review-g189852-d793915-Reviews-Kouzina-Stockholm.html

Hur kan jag kontakta Restaurang Kouzinas kundtjänst?

Du når enkelt Restaurang Kouzinas kundservice via telefon eller e-post. Det finns även olika kontaktformulär tillgängliga på hemsidan.

Hemsida: https://www.kouzina.se/
E-post: [email protected]
Adress: Sverige, Valhallavägen 131, 115 31 Stockholm
Telefon: +46 8 664 42 28

Restaurang Kouzina Öppettider

Restaurang Kouzina har öppet vissa dagar i veckan och vissa tider. Detaljerade öppettider finns listade nedan.

Torsdag 17:00-23:00
Fredag 17:00-00:00
Lördag 16:00-00:00
Söndag 16:00-23:00
Måndag 17:00-23:00
Tisdag 17:00-23:00
Onsdag 17:00-23:00

Restaurang Kouzina Särskilda menyalternativ

Säsongsanpassade menyer
Restaurang Kouzina erbjuder specialmenyer för olika säsonger under hela året. På så sätt kan du njuta av rätter tillagade med färska och säsongsbetonade produkter. Till exempel skaldjur på sommaren eller varma soppor på vintern.

Vin- och dryckesmeny
Restaurang Kouzina erbjuder en omfattande vin- och dryckesmeny för att komplettera dina måltider. Expert sommelierer rekommenderar de bästa vinerna för att matcha din måltid. Cocktails och läskedrycker finns också tillgängliga.

Restaurang Kouzina Musik och atmosfär

Evenemang med levande musik
Restaurang Kouzina anordnar evenemang med levande musik vissa dagar. På så sätt kan du njuta av dina utsökta måltider tillsammans med trevlig musik.

Bekväm och stilfull atmosfär
Restaurang Kouzina erbjuder en mysig och stilfull atmosfär. Med sin moderna och eleganta inredning erbjuder restaurangen både en avkopplande och lyxig upplevelse. Det är den perfekta platsen för en romantisk middag eller en mysig sammankomst med vänner.

Dela din åsikt om Restaurang Kouzinas kundtjänst

Recensioner på Restaurang Kouzinas

  • Torvald 3 november 2023 vid 21:25

    Restaurant Kouzina erbjuder en fantastisk upplevelse med ett brett utbud av matval, specialevenemangslokaler och matservering utomhus. 👍