Fältöversten
Vill du kontakta Fältöversten? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Nu har det blivit enklare att kontakta Fältöversten kundtjänst!

Hur når jag Fältöversten kundtjänst?

Fältöversten kundtjänst finns alltid tillgänglig för att hjälpa och svara på kundernas frågor. Det finns flera sätt att nå kundtjänst och du kan välja ett beroende på vad du föredrar. Så här når du Fältöversten kundtjänst:

Telefonkontakt: Fältöversten kundtjänst betjänar kunder som vill kontakta dem per telefon. Du kan prata direkt med en representant genom att ringa kundtjänstnumret, ställa dina frågor eller skicka in dina önskemål.

Kontakt via e-post: Fältöversten kundtjänst kan även nås via e-post. Du kan skicka in dina frågor eller förfrågningar med den officiella e-postadressen till kundtjänst.

Livechatt: Du kan kommunicera med kundtjänstteamet snabbt och effektivt med hjälp av livechattfunktionen på Fältöverstens hemsida. Livechatt låter dig få svar omedelbart och gör det enkelt att hitta omedelbara lösningar på dina frågor.

Tjänster som tillhandahålls av Fältöversten

Köpcentrum: Fältöversten erbjuder en bred köpcentrumupplevelse. I dess butiker kan du hitta produkter som tillhör mode, elektronik, hushållsartiklar, snabbköp, kosmetika och många fler kategorier. Köpcentret har som mål att erbjuda ett brett utbud av produkter till sina kunder med sitt rika varumärke och butiksalternativ.

Klubbhus och samhällstjänster: Fältöversten erbjuder klubbhus och samhällstjänster för att vara värd för sociala och samhällsevenemang. Dessa tjänster inkluderar gym, fitnesscenter, utrymmen för kulturevenemang, mötes- och konferensrum, lekplatser för barn och mer. Kunder kan delta i sociala evenemang eller få tillgång till aktiviteter som stödjer deras personliga utveckling.

Bostadshus: Fältöversten erbjuder bostadstjänster med fem bostadshus. Dessa bostäder omfattar lägenheter i olika storlekar och arrangemang. Bostadshusen är utrustade med moderna och bekväma bostadsytor och syftar till att erbjuda ett bekvämt liv till kunderna.

Restauranger och caféer: Fältöversten erbjuder sina kunder gastronomiska upplevelser med restauranger som serverar utsökta rätter från olika kök och trevliga caféområden. Det finns internationella rätter i restaurangerna, medan kaféerna erbjuder möjlighet att koppla av med kaffe, dessert och snacks.

Evenemang och nöjen: Fältöversten erbjuder sina kunder möjligheten att ha en trevlig stund med de evenemang och nöjesområden man anordnar. Olika program anordnas såsom konserter, utställningar, evenemang och underhållningsaktiviteter för barn. På så sätt kan kunderna ha trevliga stunder med sina familjer.

Fältöversten Köpcentrum och bostadshus syftar till att ge en helhetsupplevelse till sina kunder genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster inom olika områden som shopping, nöjen, boende och samhällsservice.

Hur kontaktar jag Fältöversten?

Det finns flera sätt att kontakta Fältöversten och du kan välja ett utifrån dina önskemål. Så här kontaktar du Fältöversten:

Webbplats: Fältöverstens officiella hemsida är en bekväm plattform för att kommunicera och lära sig mer om företaget. Webbplatsen har kontaktinformation, en livechattfunktion och ett kontaktformulär.

E-post: Du kan kontakta Fältöversten kundtjänst via e-post. Du kan skicka dina frågor, önskemål eller feedback genom att skicka ett e-postmeddelande till den officiella e-postadressen för kundtjänst.

Sociala medier: Du kan även kommunicera via Fältöverstens konton i sociala medier. Företaget är ofta aktivt på populära plattformar som Facebook, Twitter och LinkedIn. Genom att följa Fältöverstens konton i sociala medier kan du få tillgång till aktuell information och kommunicera via meddelande.

Fältöverstens hemsida

Fältöversten erbjuder en officiell webbplats där du kan hitta detaljerad information om dess tjänster. Du kan lära dig mer om Fältöversten på hemsidan, ta en titt på detaljerna i de tjänster de erbjuder, lära dig om de branscher de arbetar i och upptäck mer. Du kan även nå kundtjänst via hemsidan.

Hemsida: www.faltoversten.se

Telefon: +46 8 662 53 18

E-post: [email protected]

Adress: Karlaplan, Stockholm

Faltöversten Arbetstider

Fältöversten är ett företag som verkar under vissa arbetstider. De fungerar vanligtvis mellan 09:00 och 17:00 på vardagar. Arbetstiden kan dock variera beroende på företagets policy eller särskilda omständigheter. Det kan förekomma anpassningar av arbetstiden under särskilda omständigheter som semesterperioder eller allmänna helgdagar. För de mest uppdaterade öppettiderna besök Fältöverstens hemsida eller kontakta kundtjänst.

Hur kan jag kontakta Fältöversten kundtjänst via e-post?

Fältöversten kundtjänst kommunicerar via e-post för att möta kundernas frågor och önskemål. Du kan skicka dina frågor, önskemål eller feedback genom att skicka ett e-postmeddelande till Fältöverstens officiella e-postadress för kundtjänst. Kundtjänstteamet återkommer till dig så snart som möjligt och hjälper dig att möta dina behov.

Fältöversten Social Media Accounts

Fältöversten interagerar även med sina kunder på sociala medieplattformar. Företaget har populära sociala mediekonton som Facebook, Twitter, Instagram. Genom att följa Fältöverstens konton i sociala medier kan du få tillgång till aktuell information, upptäcka nya projekt och tjänster, dela kundupplevelser och interagera med företaget.

Facebook: https://www.facebook.com/Faltoversten

Instagram: https://www.instagram.com/faltoverstenkarlaplan

Dela din åsikt om Fältöversten kundtjänst

Recensioner på Fältöversten

  • Linn 18 september 2023 vid 16:42

    Jag gillar verkligen din webbdesign! Kontaktuppgifterna är mycket tillräckliga och jag är mycket nöjd med kundnöjdheten. De visade en extremt omtänksam attityd!