Sephora
Vill du kontakta Sephora? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Du kan nå Sephoras kundtjänst via Sephora kontakt. Du kan ansluta till Sephora, som inkluderar världsberömda kosmetika märken och erbjuder det till användare i många butiker runt om i världen, genom många kommunikationskanaler. Du kan kontakta Sephoras kundtjänst via deras telefonnummer.

Telefonnumret till Sephora kundtjänst är 1 – 877 – 737 – 4672. Du kan även använda telefonnumret 1 – 888 – 866 – 9845. Du kan ringa mellan 05:00 och 21:00 på vardagar för att nå kundtjänst med telefonnummer. På helger kan du kontakta mellan 06:00 och 21:00.

Du kan också kontakta Sephoras kundtjänst med hjälp av livesupport panelen på www.sephora.com. Här kan du rikta alla dina frågor till livesupport teamet.

Tjänster som tillhandahålls av Sephora

Sephora kontakt är ett företag som har många världskända kosmetika märken och erbjuder dem till försäljning i många butiker runt om i världen. Du kan hitta många lyxiga kosmetika i Sephora-butikerna, där de mest kända märkena inom kosmetikabranschen bjuds ut till försäljning. Sephora har också sin egen kosmetika.

Man utvecklar och säljer även dessa kosmetiska produkter i sina butiker. Du kan hitta alla kända kosmetiska märken du letar efter i Sephoras butiker och online försäljningssida.

Sephora har mer än 3000 butiker. Dessutom tillhandahåller den service med mer än 30 e-handelssajter som finns i olika länder där den betjänar. Grundaren av Sehpora är Dominique Mandonnaud. Sephoras första butik öppnade 1979 och tio år senare öppnade den första självbetjäningsbutiken.

1996, med öppnandet av den 1500 kvadratmeter stora Camps Elysees Store, användes alla dess produkter i evenemanget. 1997 gick han med i Sephora LVMH-familjen som en av Maisons. 1999 öppnades Sephoras första webbplats i USA. Sephora, som nådde stora framgångar i USA, lanserades 2004 som ett speciellt varumärke sval i Europa.

2007 öppnade den sin butik i Mellanöstern. 2016 blev Sephora den #1 prestigefyllda skönhets återförsäljaren i USA. 2018 mottog Sephora utmärkelsen Årets återförsäljare av World Retail Congress. 2021 lyckades Sephora delta i Interbrand-rankingen av de 100 mest värdefulla varumärkena världen över.

Hur kan jag kontakta Sephora?

Du kan ta reda på hur du enkelt kontaktar Sephora genom att granska all kontaktinformation på Sephoras kontaktsida. För att kontakta Sephora kan du ringa telefonnumren på kontaktsidan.

Om du vill kan du även korrespondera med kundtjänst genom chattpanelen på Sephoras kontaktsida. För att kontakta Sephora via telefonnumren till deras kundtjänst kan du ringa mellan 05:00 och 21:00 på vardagar. På helger kan du ringa mellan 06:00 och 20:00.

Sephoras hemsida

Du kan besöka Sephoras webbplats för att nå Sephoras kontaktsida och få tillgång till kontaktinformation. Webbplatsen för Sephora, ett världsberömt varumärke, är www.sephora.com.

Sephora, som är en extremt användbar webbplats och har många användare runt om i världen, har också en design med olika språkalternativ. Med sin mobil kompatibla design är Sephoras hemsida även lämplig att använda på mobiltelefoner och surfplattor. Sephoras hemsida är också en webbutik.

Du kan söka efter den produkt du vill ha och köpa den enkelt. Genom att gå in på Sephoras hemsida kan du fylla din varukorg och lägga en beställning snabbt.

Hur kan jag kontakta Sephoras kundtjänst via e-post?

Det finns ingen e-postadress där du kan nå Sephora kontakt kundtjänst. Men om du vill kan du gå in på Sephoras hemsida för att kontakta Sephoras kundtjänst och sedan använda Live Chat-panelen på kontaktsidan.

Sephora sociala medier-konton

Sephora kontakt kundtjänst information och sociala medier konton arbetar mycket aktivt. Sephora har konton på många sociala medieplattformar. Sephoras konton i sociala medier:

Sephora Instagram-konto: https://www.instagram.com/sephora

Sephora Facebook-konto: https://www.facebook.com/sephora

Sephora Twitter-konto: https://twitter.com/sephora

Sephora Youtube-konto: https://www.youtube.com/sephora

Sephora Pinterest-konto: https://www.pinterest.com/sephora

Sephora Snapchat-konto: https://www.snapchat.com/add/sephora

Sephora Tiktok-konto: https://www.tiktok.com/@sephora

Sephora öppettider

Sephora kontakt arbetstider är från 05:00 till 20:00 på vardagar. Sephoras kundtjänst helgöppettider är från 06:00 till 20:00.

Dela din åsikt om Sephora kundtjänst

Recensioner på Sephora

  • Noa 3 februari 2023 vid 10:54

    Dina produkter har aldrig orsakat några problem på min hud.