Madlady
Vill du kontakta Madlady? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Madlady kontakt är ett svenskt modemärke som specialiserat sig på kläder och accessoarer för kvinnor. Företaget grundades 2010 och har ett rykte om sig att erbjuda snygga och prisvärda kläder och accessoarer som är inspirerade av aktuelle modetrends.

Madladys produktlinje omfattar ett brett utbud av artiklar som klänningar, toppar, underdelar, ytterkläder, badkläder och accessoarer, samt ett urval av skönhets- och hälsoprodukter.

Företagets produkter säljs online via den egna hemsidan, samt genom olika återförsäljare och distributörer. Madlady är känt för sitt engagemang för hållbarhet och etiska metoder, och arbetar för att minimera sin miljöpåverkan genom att använda miljövänliga material och produktionsmetoder.

Madlady är främst känt för sina kläder och accessoarer för kvinnor. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter inklusive klänningar, toppar, underdelar, ytterkläder, badkläder och accessoarer, samt ett urval av skönhets- och hälsoprodukter. Dessa produkter är designade för att vara snygga och prisvärda och är tänkta att tilltala ett brett spektrum av kunder.

Utöver sina produkterbjudanden kan Madlady även tillhandahålla andra tjänster såsom hjälp med storlek och passform, produkt returer eller -byten och kundsupport via sin webbplats eller kundtjänst hotline.

Det är alltid en bra idé att kolla företagets hemsida eller kontakta informationssida för den mest uppdaterade och korrekta informationen om de tjänster som tillhandahålls.

Vill du se hur de berättar sina egna historier?

VI KÄNNER BYXOR

Djärvt uttalande? Vi kan backa upp det.

SKANDİNAVİSK DESIGN

Allt började med ett legendariskt par cargobyxor, och sedan dess har vi lanserat kostymbyxor, jeans, linnebyxor och allt däremellan.

Eftersom vi är baserade i Sverige är vi lite partiska när det kommer till design – måste älska den minimalismen. Vi stänker dock lite färg på våra mönster då och då. Ta en titt här, vi kanske överraskar dig!

OLIKA BENLÄNGDER

Våra byxor finns i flera olika stilar, och ännu viktigare – i flera olika benlängder. Inga fler #långtjejproblem eller #korttjejproblem!

INDIVIDUELLA STORLEKSGUIDE

För att förenkla varje köp kommer alla våra byxor med individuella storleksguider. Vi tycker att det här är fantastiskt och är ganska säkra på att alla som någonsin har köpt byxor online känner likadant.

KOMFORTABEL OCH HÅLLBAR

Vi vill ta avstånd från snabb modet genom att erbjuda färre stilar i bra kvalitet och passform som kommer att tjäna din garderob i många år framöver. Det är hit du kommer för att hitta kvalitetsbyxor som passar precis.

Hur kan jag kontakta Madlady?

Madlady-kontakt är en process som generellt sett kan utvecklas ganska lätt. Särskilt att fylla i formulären på webbplatsen kan betraktas som en av de bästa kommunikationsmodellerna du kan göra. Om din önskan är att få ett snabbare svar, då kan du ringa direkt och få en mer direkt erfarenhet av kommunikations processerna.

Madladys hemsida

Olika alternativ på Madladys webbplats möjliggör en mycket bred användarupplevelse. Medan du går till webbplatsen och undersöker olika produkter kan du också välja din egen kroppsstorlek och olika klädalternativ relaterade till Madladys produkter. Med madlady, som har både en e-handel infrastruktur och ett mycket innovativt system, kommer du att känna att du köper en produkt från en fysisk butik. Du har total kontroll!

Hur kan jag nå Madladys kundtjänst via e-post?

Madlady kontakt tillhandahålls inte på en e-post webbplats för kundtjänst. Istället kan du vänta på att relevanta enheter eller kundtjänst återkommer till dig genom att ange din egen e-post och annan information, fylla i formuläret.

Madlady konton  i sociala medier

Du kan få en uppfattning om de senaste trenderna genom att följa Madladys konton på Tiktok, Facebook och Instagram. Om det du vill är att få kontakt härifrån kan du överväga att använda sociala medier efter att ha provat andra kommunikationsmetoder på hemsidan.

https://www.tiktok.com/@madladycom

https://www.instagram.com/madladyse/

https://www.facebook.com/madladyse/

Madlady öppettider

Även om Madlady-butikerna ligger inom officiella svenska öppettider kan du alltid handla online och få kundtjänst dygnet runt.

Dela din åsikt om Madlady kundtjänst

Recensioner på Madlady

  • Ida 30 januari 2023 vid 13:53

    Klänningen jag köpte passade mig perfekt!