Flippa K
Vill du kontakta Flippa K? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Du kan besöka hemsidan för Flippa K kontakt. När du håller muspekaren över texten ”Tjänster” till höger på webbplatsen kommer panelen att visas precis under denna text. Du kan ringa Flippa K med telefonnumret här.

Om du vill kommunicera via mail kan du hänvisa till alternativet ”Skicka ett e-posta meddelande till oss”. Om du väljer alternativet ”Chatt” kan du ange ditt namn, din e-postadress och ditt meddelande. Du kan stödja din begäran eller problemet du stöter på med bilagorna (bilderna) du lägger till på den här fliken.

Tjänster tillhandahållna av Flippa K

Flippa K kontakt anger vilka tjänster den tillhandahåller på sin hemsida. Man presenterar tröjor tillverkade med svensk ull varje år till sina kunder. Flippa K designar ytter underkläder för kvinnor, byxor, stickade plagg, kavajer, skjortor och klänningar, och säljer även accessoarer och presenter. Flippa K producerar och designar material för estetik, komfort och prestanda.

De tillverkar även produkter för män. Den ger information om hur du tar hand om dina kläder. För att inte slösa med sina lokala produkter säljer Flippa K även begagnade produkter och delar.

Hur kontaktar jag Flippa K?

Du kan kontakta Flippa K kontakt via hemsidan. Om du besöker FAQ-sektionen före denna situation kan du hitta lösningar på dina problem utan att kontakta Flippa K. För att lösa problemet du står inför kan du ringa Flippa K-telefonnumret för det land du befinner dig i. Du kan kontakta kundtjänst genom att ringa +46 858097914.

Du kan stöta på språkbarriären då Flippa K:s kundtjänst endast talar engelska och svenska. Därför kan du kommunicera mer effektivt genom att skicka ett e-postmeddelande till e-postadressen med hjälp av översättning.

Du kan kontakta Flippa K för att hitta en lösning på ditt problem genom att skicka ett e-postmeddelande till [email protected]. Om du har problem med företaget kan du använda e-postadressen [email protected] för att kontakta huvudkontoret.

Flippa K hemsida

Länken du kan använda för att nå Flippa K kontaktwebbplats är https://www.filippa-k.com/tr/en/. Flippa K har en hemsida skapad med ett gränssnitt för att ge enkel tillgång till allt som är nyfiket.

Flippa K är användarvänlig. När du går in på sidan kan du komma åt avsnittet Om genom att hålla muspekaren över texten ”Utforskar”. På så sätt kan du lära dig företagets grundande historia och syften. Du kan se uppdrag, projekt och praxis som initierats av företaget i avsnittet hållbarhet.

Du kan snabbt och enkelt komma åt svaren på dina frågor genom att logga in på kontakt sektionen och besöka företagets arbetstider, landsspecifika telefonnummer, e-postadresser, adressen till företagets huvudkontor och Vanliga frågor-sektionen. Du kan få information om företagets leverantörer genom att gå in i materialguiden.

Du kan hitta mer information med guiden som också finns här. Genom att använda sök sektionen är det möjligt att hitta den typ och modell av kläder, skor och accessoarer du vill ha. Du kan prenumerera på nyhetsbrevet för att ta del av nytt innehåll, evenemang, samlingar och specialförsäljning.

Flippa K har lagt till en sida på sin hemsida där den ger råd till sina kunder för klädvård. Så här förvarar du dina kläder, hur du reparerar och vårdar dina kläder, hur du tvättar och torkar dina kläder och hur du får mer hjälp av Flippa K. Här kan du lära dig om ämnet.

Flippa K öppettider

Flippa K gav information om arbetstider i kontakt delen. De uppgav att de har öppet mellan 09.00 och 17.00 och att de arbetar mellan måndagar och fredagar. Du kan kontakta kundtjänst teamet mellan dessa timmar för att ta fram snabba lösningar.

Hur når jag Flippa K kundtjänst via e-post?

Du kan skriva till [email protected] genom att fylla i formuläret i Flippa K kundtjänst kontakt sektion eller från din e-postadress.

Flippa K konton i sociala medier

Flippa K contact är ett företag med många konton i sociala medier. Flippa K finns också med på sociala medieplattformar. Flippa K har konton på Instagram, Facebook, Pinterest och Facebook-plattformar.

Flippa K,

För Instagram-konto https://www.instagram.com/filippa_k/

För Facebook-konto https://www.facebook.com/filippak/

För Pinterest-konto https://www.pinterest.se/filippak/_created/

För ett LinkedIn-konto kan du besöka https://www.linkedin.com/company/filippa-k/.

Flippa K Return Policy

Flippa K har försett sina kunder med nödvändig information på sin hemsida för kontakt returbyte. Först och främst står det att du kan returnera och byta din produkt utan kostnad inom 30 dagar efter att du mottagit den.

Alla varor måste returneras i originalskick, med etiketter bifogade. Skor ska return as i original kartong.

Baddräkter kan endast returneras om skyddsbrickor inte har tagits bort. Du kan göra din retur- och bytesprocess online från hemsidan eller via butiken.

Om du till exempel köpt en produkt online och storleken inte passade dig kan du returnera produkten du köpt och lägga en beställning med rätt storlek nummer.

Dela din åsikt om Flippa K kundtjänst

Recensioner på Flippa K

  • Ove 2 februari 2023 vid 10:21

    Jag är din stamkund och jag är mycket nöjd.