Barberia Havannas
Vill du kontakta Barberia Havannas? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta Barberia Havannas kundtjänst? Barberia Havannas erbjuder hårklippning och kroppsvård och kombinerar den koloniala barberartraditionen med modern teknik.

Tjänster som tillhandahålls av Barberia Havannas

Barberia Havannas kombinerar traditionen och kvaliteten hos koloniala barberare med modern teknik för att erbjuda sina kunder en unik serviceupplevelse. Denna speciella plats är mer än bara en barberarsalong, den erbjuder sina kunder en atmosfär med kubanska influenser. Högt i tak, trädetaljer och tidstypiska dekorationer återspeglar platsens historiska och kulturella rikedom.

Utbudet av tjänster är brett, från kroppsvård till hårklippning. Kroppsvårdstjänster inkluderar hudvård, massage och rakning. Hårklippning utförs av erfarna barberare i enlighet med kundens hårtyp och ansiktsstruktur.

Barberia Havannas lägger också stor vikt vid kvaliteten på de produkter som används. Målet är att ge kunderna en hälsosam och effektiv vårdupplevelse med ekologiska och naturliga produkter. Dessutom får barberare och estetiker kontinuerlig utbildning och erbjuder de senaste och mest effektiva teknikerna till kunderna.

Hur kan jag kontakta Barberia Havannas?

Det finns flera olika sätt att kontakta Barberia Havannas, men de mest föredragna metoderna är via telefon och e-post. På varumärkets officiella webbplats finns all information om dessa kommunikationskanaler på ett lättillgängligt sätt. Avsnittet ”Kontakt” på webbplatsen innehåller detaljerad information som varumärkets telefonnummer, e-postadress och till och med fysiska butiksplatser.

Tack vare denna kontaktinformation kan kunder och potentiella kunder ta reda på vilka tjänster Barberia Havannas erbjuder, till exempel priser eller öppettider. Du kan tala direkt med en kundrepresentant via telefon eller skicka detaljerade förfrågningar och förfrågningar via e-post. E-postmeddelanden besvaras vanligtvis inom en arbetsdag.

Hur kan jag kontakta Barberia Havannas kundtjänst?

Barberia Havannas kundtjänst kan nås via telefon och e-post. Du kan enkelt kontakta varumärket med hjälp av kontaktuppgifterna på webbplatsen.

Hemsida: https://barberiahavanna.com/
Telephone: 08-42004401
E-posta: [email protected]
Adress: Barberia Havanna AB Sibyllegatan 22 114 42 Stockholm

Barberia Havannas webbplats

Webbplatsen för Barberia Havannas har ett användarvänligt gränssnitt. Du kan hitta servicedetaljer, kontaktuppgifter och annan viktig information på webbplatsen.
Länk: https://barberiahavanna.com/

Hur kan jag kontakta Barberia Havannas kundtjänst via e-post?

För att kontakta Barberia Havannas kundtjänst via e-post kan du använda den e-postadress som anges på webbplatsen.
E-Posta: [email protected]

Barberia Havannas konton på sociala medier

Barberia Havannas spelar en aktiv roll på sociala medieplattformar. Du kan besöka den officiella webbplatsen för den mest aktuella informationen.

Facebook: https://www.facebook.com/people/BarberiaHavanna-%C3%96stermalm/100047578165848/
Instagram: https://www.instagram.com/barberia.havanna/

Barberia Havannas öppettider

Arbetstiderna varierar beroende på dag. Nedan följer våra öppettider.

Måndag – fredag 9:00-18:00
Lördag 10:00-15:00
Övriga tider enligt överenskommelse

Kolonial barberartradition i Barberia Havannas

Barberia Havannas är mer än bara en barbershop och erbjuder sina kunder en modern tolkning av den koloniala barberartraditionen. Förutom grundläggande tjänster som rakning, klippning och kroppsbehandlingar, erbjuder denna speciella plats kunderna en atmosfär med kubanska influenser. Varumärket stöder denna tradition med högkvalitativa produkter och specialiserad personal. Till exempel återspeglar de rakvatten och hårprodukter som används kärnan i denna tradition. Dessutom kombinerar personalen gammaldags barberarteknik med moderna metoder, vilket ger kunderna en unik upplevelse.

Kundnöjdhetsorienterade tjänster från Barberia Havannas

Barberia Havannas ser inte kundnöjdhet som bara en slogan, utan sätter det i centrum för sin affärsmodell. Varumärket erbjuder särskilda och personliga tjänster till sina kunder och skapar lösningar som är skräddarsydda för varje kunds behov. Genom att till exempel använda produkter som är lämpliga för hudtyp och hårstruktur erbjuds kunderna den mest lämpliga tjänsten. Detta personliga tillvägagångssätt gör det möjligt för kunderna att skapa ett djupare band med varumärket. Barberia Havannas tar dessutom kundernas feedback på allvar och förbättrar kontinuerligt sina tjänster.

Dela din åsikt om Barberia Havannas kundtjänst

Recensioner på Barberia Havannas

  • Erik 31 oktober 2023 vid 14:16

    Barberia Havannas ger verkligen en enastående upplevelse! De kombinerar modern teknik med traditionell barberarkultur och resultatet är fantastiskt. Atmosfären är underbar och lokalens historiska detaljer är förtrollande. Deras tjänster för kroppsvård och hårklippning är utmärkta och utförs av erfarna barberare. De använder organiska produkter och deras professionella personal som kontinuerligt utbildas erbjuder en unik vårdupplevelse. Jag rekommenderar dem starkt! ✂