K25
Vill du kontakta K25? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta K25:s kundtjänst? K25 serverar olika kök i Stockholm. Från lunch till afterwork, den perfekta platsen för sociala evenemang och speciella tillfällen.

K25 tjänster som tillhandahålls

K25 är en food court i Stockholm som serverar ett brett utbud av rätter. Catering finns tillgänglig från lunch till sent. Det finns också ”afterwork”-evenemang och en ”takeaway”-tjänst.

Hur kan jag kontakta K25?

Det enklaste sättet att komma i kontakt med K25 är som sagt via telefon och e-post. Artiga kundrepresentanter står till din tjänst för att lösa dina problem omedelbart.

K25:s webbplats

Webbplatsen är mycket enkel och användarvänlig. Huvudsidan innehåller öppettider och onlinebeställningsalternativ. Det finns dock ingen detaljerad meny eller prislista.
Webbplats: https://k25.nu/

Hur kan jag kontakta K25:s kundtjänst via e-post?

För att kontakta via e-post kan du skicka ett e-postmeddelande till adressen nedan. Du kan få en retur inom 24 timmar.
Eposta: [email protected]

K25 konton på sociala medier

K25 använder sociala medier ganska aktivt. Det finns frekventa uppdateringar, särskilt på plattformar som Instagram, Facebook och Twitter. Dessa konton är en idealisk källa för att ge information om de rätter, evenemang och specialerbjudanden som restaurangen erbjuder. Det är också ett mycket viktigt verktyg för kundkommentarer och feedback. Genom att följa K25:s konton på sociala medier kan du bli den första som får information om de senaste menyalternativen och ta del av specialrabatter och kampanjer.
Facebook: https://www.facebook.com/K25Stockholm
Instagram: https://www.instagram.com/k25stockholm/

Hur kan jag kontakta K25:s kundtjänst?

K25:s hemsida ger enkel och tydlig information. Det finns dock ingen direkt kundtjänstavdelning. I allmänhet kan restaurang- och cateringtjänster beställas på plats eller online. Det bästa sättet att kontakta kundtjänst är att gå direkt till restaurangen eller kontakta dem via sociala medier.

E-posta: [email protected]
adres: KUNGSGATAN 25, 111 56 STOCKHOLM
Telefon: +46 8 21 29 29
Site: https://k25.nu/

K25 öppettider

K25 är öppet från 11:00-21:00 på vardagar och lördagar och från 12:00-17:00 på söndagar.

Olika kök och matalternativ som erbjuds av K25

K25 är en food court i Stockholm som erbjuder en mängd olika kök. Här kan du hitta många olika alternativ från det asiatiska köket till medelhavssmaker, från snabbmat till gourmeträtter. Det är en idealisk plats för att uppleva rätter från olika kulturer, särskilt efter jobbet eller på helgerna. Veganska och vegetariska alternativ finns också på menyn, så det finns något för alla.

Särskilda faciliteter och evenemang som K25 erbjuder sina kunder

K25 är inte bara ett matställe utan också en idealisk plats för sociala evenemang och speciella tillfällen. ”Afterwork”-evenemang erbjuder en plats där människor som kommer hem från jobbet kan koppla av och umgås. Tematiska evenemang för speciella tillfällen och helgdagar är också mycket populära. Till exempel kan olika koncept och menyer erbjudas vid speciella tillfällen som jul, Halloween eller nationella helgdagar.

Dela din åsikt om K25 kundtjänst

Recensioner på K25

  • Effe 31 oktober 2023 vid 16:01

    K25 erbjuder inte bara läckra maträtter, utan utmärker sig också med sin kundservice. De skapar en varm och inbjudande upplevelse för sina kunder och ser till att varje besökare går därifrån nöjd.