Göta Lejons
Vill du kontakta Göta Lejons? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta Göta Lejons kundtjänst? Göta Lejon: Där konst och komfort möts. Teater, musik, boende och kulinariska upplevelser.

Tjänster som tillhandahålls av Göta Lejon

Göta Lejon erbjuder ett brett utbud inom scenkonstens spännande värld. Musikaler, teaterföreställningar, konserter och specialarrangemang utgör en viktig del av Göta Lejons program. Göta Lejons mål är att erbjuda konstälskare oförglömliga upplevelser.

Hur kan jag kontakta Göta Lejon?

Att komma i kontakt med Göta Lejon är ganska enkelt. Kundtjänstmedarbetare hjälper dig med biljettbokningar, evenemangsförfrågningar eller andra frågor. Du kan också skicka in dina frågor genom att fylla i kontaktformuläret på webbplatsen.

Göta Lejons webbplats

Göta Lejons officiella hemsida ger besökare enkel tillgång till aktuell evenemangsinformation och biljettförsäljning. Du kan också hitta detaljer som information om artisterna, showprogram och specialerbjudanden. Webbplatsen är en viktig del av upplevelsen av Göta Lejon.
Länk: https://www.gotalejon.se/

Hur kan jag kontakta Göta Lejons kundtjänst via e-post?

Du kan använda kontaktformuläret på den officiella webbplatsen för att kontakta Göta Lejons kundtjänst via e-post. Du kommer att bli besvarad så snart som möjligt och få detaljerade svar på dina frågor.
E-posta: [email protected]

Göta Lejon Konton i Sociala Medier

Göta Lejon delar aktivt på sociala medieplattformar. Du kan följa Göta Lejons evenemang på plattformar som Facebook, Twitter och Instagram. Du kan se uppdateringar, foton och meddelanden om särskilda evenemang på dessa konton.

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/g%C3%B6ta-lejon/about/
Twitter: https://twitter.com/GotalejonSthlm
Instagram: https://www.instagram.com/gotalejon/
Facebook: https://www.facebook.com/gotalejonproduktion/
Youtube: https://www.youtube.com/@gotalejon8035

Hur kan jag kontakta Göta Lejons kundtjänst?

Göta Lejons kundservice gör det möjligt för besökare att enkelt få tillgång till evenemang och tjänster. Det finns olika sätt att kontakta Göta Lejon. Du kan nå kundtjänst via telefon, e-post eller via kontaktformuläret på webbplatsen. Göta Lejons biljettkassa ger också information och hjälp till besökare.

Adress: Götgatan 55, 116 21 Stockholm, Sverige
Telefon: +46 8 505 290 00
Hemsida: https://www.gotalejon.se/
E-posta: [email protected]

Dessutom finns nedan en länk till en webbplats med separata nummer och e-postadresser till många olika avdelningar.
länk: https://www.gotalejon.se/kontakt

Göta Lejons öppettider

Göta Lejons öppettider kan variera beroende på evenemang. Vanligtvis justeras biljettkassans öppettider i enlighet med evenemangens starttider. Du kan kontrollera de aktuella öppettiderna på Göta Lejons webbplats.

Göta Lejon Scenkonst

Göta Lejon har en imponerande historia inom scenkonstområdet och har spelat en viktig roll inom detta område. De tjänster som erbjuds inom området scenkonst inkluderar

Teaterföreställningar: Göta Lejon är värd för en mängd olika teaterföreställningar. Både lokala och internationella produktioner sätts upp och erbjuder teaterälskare oförglömliga upplevelser.

Musikaler: Musikaler är en av Göta Lejons specialiteter. Berömda musikaler sätts upp på Göta Lejon, där publiken trollbinds av musiken och föreställningen.

Konserter Göta Lejon erbjuder också en plattform för musikkonserter. Här anordnas olika konserter för musikälskare av alla genrer.

Särskilda evenemang: Göta Lejon är också värd för speciella evenemang. Det är en idealisk plats för galakvällar, speciella firanden och andra organisationer.

Dessa tjänster utgör en del av Göta Lejons konstnärliga och kulturella bidrag.

Göta Lejons hotell- och restaurangtjänster

Göta Lejon är inte bara känt inom konst- och nöjesvärlden, utan också som ett hotell och en restaurang som erbjuder sina gäster en mysig vistelse och utsökt mat. Göta Lejons hotell- och restaurangtjänster kan sammanfattas enligt följande:

Hotellrum: Göta Lejons moderna och bekväma hotellrum erbjuder gästerna en idealisk miljö för vila och avkoppling. De har bekväma sängar, moderna bekvämligheter och vacker utsikt.

Restaurang: Göta Lejons restaurang serverar utsökta svenska rätter samt internationella specialiteter. Du kan njuta av dina måltider i en avkopplande atmosfär.

Mötes- och eventutrymmen: Göta Lejon erbjuder specialiserade utrymmen för möten, seminarier, bröllop och andra speciella evenemang. Det professionella organisationsteamet hjälper dig att framgångsrikt organisera alla typer av evenemang.

Tjänster: Göta Lejon erbjuder sina gäster en bekväm vistelse med en mängd olika tjänster. Dessa inkluderar rumsservice, gratis Wi-Fi och receptionstjänster.

Dessa tjänster gör Göta Lejon till en unik plats där konst, komfort och smak kombineras.

Dela din åsikt om Göta Lejons kundtjänst

Recensioner på Göta Lejons

  • Sixten 31 oktober 2023 vid 15:26

    Göta Lejon, en unika upplevelse som kombinerar konst och kultur med bekvämt boende och läckra måltider. Som en plats där konst, komfort och smak möts är det absolut rekommenderat. ✌