Fang Yuan Shi Wu
Vill du kontakta Fang Yuan Shi Wu? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta Fang Yuan Shi Wu kundtjänst? Fang Yuan Shi Wu är en restaurang som erbjuder en mängd olika matalternativ och en evenemangslokal. Den drar till sig uppmärksamhet med sin thailändska meny och rimliga priser.

Fang Yuan Shi Wu Tjänster som tillhandahålls av

Olika matalternativ
Fang Yuan Shi Wu erbjuder en omfattande matmeny och är särskilt känd för sin thailändska meny. Menyn innehåller några av Thailands mest populära rätter som Pad Thai, Som Tam (papayasallad) och Tom Yum. Det finns också veganska och vegetariska alternativ, vilket gör restaurangen lämplig för alla kostbehov.

Thaimenus
Fang Yuan Shi Wu’s Thaimenus är perfekt för dem som vill uppleva autentiska thailändska smaker. På menyn finns rätter från olika regioner i Thailand. Dessa rätter kombinerar kryddiga, söta, sura och salta smaker och är tillagade för att tilltala dina smaklökar.

Plats för evenemang
Fang Yuan Shi Wu erbjuder även uthyrning av lokaler för evenemang med upp till 80 personer. Det är en idealisk plats för födelsedagar, affärsluncher eller speciella firanden. Restaurangen erbjuder också specialmenyer, dekorationer och musikalternativ för evenemang.

Priser och bokning
Fang Yuan Shi Wu drar till sig uppmärksamhet med sina överkomliga prisalternativ. Du kan kontakta restaurangen för att få en offert för speciella evenemang. Särskilda rabatter och paket för stora grupper finns också tillgängliga.

Hur kan jag kontakta Fang Yuan Shi Wu?

För att kontakta Fang Yuan Shi Wu kan du besöka ”Kontakt” -sidan på webbplatsen eller så kan du också nå dem via deras sociala mediekonton. E-post och telefonalternativ är också tillgängliga.

Fang Yuan Shi Wu webbplats

Fang Yuan Shi Wu har ingen aktiv webbplats.

Hur kan jag kontakta Fang Yuan Shi Wu kundtjänst via e-post?

En e-postadress som ”[email protected]” används vanligtvis för att kontakta Fang Yuan Shi Wu kundtjänst via e-post. När du skickar ditt e-postmeddelande, var noga med att tydligt och kortfattat ange ämnesrubriken.

Fang Yuan Shi Wu konton på sociala medier

Fang Yuan Shi Wu är aktiv på sociala medieplattformar Facebook.
Facebook: https://www.facebook.com/FangYuanShiWu

Hur kan jag kontakta Fang Yuan Shi Wu kundtjänst?

Det finns flera olika metoder för att nå Fang Yuan Shi Wu kundtjänst. Telefonnummer, e-post och livechattalternativ anges vanligtvis på webbplatsen. Dessutom kan du också få detaljerad information på sidan ”Kontakt”.

Telefon:+46 73 073 25 25
Adress: Södermannagatan 37, 116 40 Stockholm, Sverige

Fang Yuan Shi Wu Öppettider

Fang Yuan Shi Wus öppettider är 11.30 – 21.00 på vardagar och 12.00 – 21.00 på helger. Dessa öppettider kan variera på helgdagar.

Dela din åsikt om Fang Yuan Shi Wu kundtjänst

Recensioner på Fang Yuan Shi Wu

  • Alva 31 oktober 2023 vid 15:13

    Fang Yuan Shi Wu erbjuder ett brett och läckert matutbud, särskilt med fantastiska alternativ inom thailändsk mat. Restaurangen är en idealisk plats för evenemang samtidigt som den tillfredsställer sina kunder med rimliga priser och specialmenyer. 🥢