Zum Franziskaners
Vill du kontakta Zum Franziskaners? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag nå Zum Franziskaners kundtjänst? Zum Franziskaner: Upplev smaken av det svenska köket. Den perfekta platsen för speciella evenemang. Vi erbjuder även catering. Skeppsbron 44, Stockholm.

Tjänster som tillhandahålls av Zum Franziskaner

1. utsökt mat
Zum Franziskaner serverar utsökta svenska specialiteter. Med ett brett utbud på vår meny tillgodoser vi alla smaker. Genom att kombinera traditionella smaker med moderna tolkningar tillfredsställer vi dina smaklökar.

2. Särskilda evenemang
Vår restaurang erbjuder den perfekta platsen för dina speciella evenemang. Vi erbjuder skräddarsydda tjänster för privata fester, firanden, affärsmiddagar eller speciella tillfällen. Vi är här för att ge dig en speciell upplevelse.

3. Elegant atmosfär
Zum Franziskaner erbjuder en elegant och mysig atmosfär. Vår restaurang ligger i en historisk byggnad och erbjuder den perfekta platsen för romantiska middagar, affärsmöten eller en mysig stund med vänner.

4. Professionell service
Kundnöjdhet är vår prioritet. Vår professionella och vänliga personal ger uppmärksam service till varje gäst. Koppla av medan du njuter av dina måltider och lämna resten till oss.

Hur kan jag kontakta Zum Franziskaner?

Det finns olika sätt att kontakta Zum Franziskaner. Några av dem är att boka online, använda kontaktformuläret, skicka ett e-postmeddelande.

Zum Franziskaner webbplats

Vår hemsida erbjuder enkel tillgång till detaljerad information om Zum Franziskaner och bokningsalternativ. Du kan använda vår onlineplattform för att ge dig den bästa servicen.
Hemsida: https://zumen.se/

Hur kan jag kontakta Zum Franziskaners kundtjänst via e-post?

Att använda e-post för att kontakta Zum Franziskaner är ganska enkelt. Här är stegen för hur du kan nå vår kundtjänst via e-post:

Avsändningsadress för e-post: Den adress du ska använda för att skicka ett e-postmeddelande till vår kundtjänst är: [email protected]

Ämnesrubrik: Ange ämnesraden för ditt e-postmeddelande. Om du väljer en tydlig och entydig rubrik om det ämne du är intresserad av blir det lättare att få ett snabbt svar.

Vidarebefordra: I textavsnittet i ditt e-postmeddelande skriver du eventuella frågor, önskemål eller feedback som du vill förmedla. Uttryck ditt meddelande så detaljerat och tydligt som möjligt.

Skicka: Skicka ditt förberedda e-postmeddelande till [email protected].

Vår kundtjänst kommer att svara dig så snart som möjligt efter att ha mottagit ditt e-postmeddelande. Du kan kontakta oss via e-post för att fråga om bokningar, specialevenemang eller om du har några frågor. Vi är här för att hjälpa dig.

Konton på sociala medier för Zum Franziskaner

Följ Zum Franziskaner på Facebook och håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och specialerbjudanden från vår restaurang. Vår Facebook-sida erbjuder våra kunder

Aktuella nyheter: Ta reda på restaurangens aktuella evenemang, menyuppdateringar och specialerbjudanden.

Visuellt innehåll: Se bilder av den utsökta maten och den eleganta atmosfären på Zum Franziskaner.

Kontakta oss: Du kan skicka dina frågor, bokningsförfrågningar eller feedback via Facebook.

Besök Zum Franziskaners Facebook-sida för aktuell information om vår restaurang och möjlighet att interagera med andra. Glöm inte att följa vår Facebook-sida!

Facebook: https://www.facebook.com/zumen.se/

Hur kan jag kontakta Zum Franziskaners kundtjänst?

Du kan använda uppgifterna nedan för att kontakta Zum Franziskaner eller kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret på webbplatsen. Vi är här för att hjälpa dig.

Adress: Skeppsbron 44, 111 30 Stockholm, Sverige
E-posta:r [email protected]
Webbplats: https://zumen.se/
Kontaktformulär: På Zum Franziskaners webbplats finns ett kontaktformulär. Du kan enkelt kontakta oss genom att använda formuläret.

Zum Franziskaner öppettider

Arbetstiderna anges nedan.
Måndag 16:00-23:00
Tisdag 16:00-00:00
Onsdag 16:00-00:00
Torsdag 16:00-00:00
Fredag 15:00-00:00
Lördag 15:00-00:00
Söndag 15:00-23:00

Zum Franziskaner Särskilda evenemang och fester

Zum Franziskaner erbjuder den perfekta platsen för speciella evenemang och fester. Vår restaurang erbjuder speciella menyalternativ och professionell service för att göra ditt speciella tillfälle oförglömligt. Kontakta oss för födelsedagar, bröllop, affärsmöten och mycket mer så skapar vi en speciell upplevelse för dig.

Zum Franziskaner Catering-tjänster

Ta med smakerna från Zum Franziskaner till din egen lokal! Våra cateringtjänster är idealiska för speciella evenemang, affärsluncher och mycket mer. Våra menyer innehåller läckra rätter och professionell presentation. Kontakta oss för mer information om våra cateringtjänster.

Dela din åsikt om Zum Franziskaners kundtjänst

Recensioner på Zum Franziskaners

  • Elsa 4 november 2023 vid 01:03

    Zum Franziskaner erbjuder verkligen läckra svenska specialiteter. Med sin mångsidiga meny tilltalar de varje smak. De erbjuder också en idealisk plats för speciella evenemang. Atmosfären är elegant och personalen är mycket professionell och gästvänlig. Jag har haft en underbar upplevelse vid varje besök! 😋😋