NISCHs
Vill du kontakta NISCHs? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta NISCHs kundtjänst? NISCH är en restaurang som väcker uppmärksamhet med sina alternativ ”Drop In” och ”Take Away”. De delar sin aktuella meny och kampanjer på Instagram.

NISCH Tillhandahållna tjänster

Drop In-tjänst
NISCH erbjuder en ”Drop In”-tjänst där kunderna kan hitta ett bord direkt på restaurangen utan att behöva göra en reservation. Detta är ett mycket bekvämt alternativ, särskilt för dem som vill gå ut utan att göra upp planer. Atmosfären i restaurangen är idealisk för en mysig och intim middagsupplevelse.

Servering av hämtmat
Om du föredrar att äta bekvämt hemma är NISCH’s ”Take Away”-tjänst något för dig. Menyalternativ och aktuella erbjudanden delas vanligtvis på NISCH’s Instagram-sida. Du kan göra din beställning via telefon eller online och hämta den från restaurangen vid den tidpunkt du anger.

Sociala medier och aktuella kampanjer
NISCH använder aktivt sociala medier för att informera om sin meny och aktuella kampanjer. Särskilt på Instagram finns aktuell information om nya menyalternativ, specialrabatter eller evenemang.

Hur kan jag kontakta NISCH kundtjänst?

Det finns flera olika metoder tillgängliga för att nå NISCH kundtjänst. Telefonnummer, e-post och livechattalternativ anges vanligtvis på webbplatsen. Dessutom kan du också få detaljerad information på sidan ”Kontakt”.

Telefon: + 46(0)8 949113
Adress : DALAGATAN 42, 113 24 STOCKHOLM
Webbplats : https://www.nischrestaurant.com/
E-post: [email protected]

Hur kan jag kontakta NISCH?

För att kontakta NISCH kan du besöka sidan ”Kontakt” på webbplatsen eller så kan du också nå dem via deras sociala mediekonton. E-post och telefon finns också tillgängliga.

NISCH Webbplats

NISCHs webbplats har ett enkelt och användarvänligt gränssnitt. Du kan enkelt komma åt tjänster, produkter och kontaktinformation via webbplatsen.

Webbplats : https://www.nischrestaurant.com/

Hur kan jag kontaktaNISCHs kundtjänst via e-post?

För att kontakta NISCH kundservice via e-post används vanligtvis en e-postadress som ”[email protected]”. När du skickar ditt e-postmeddelande, se till att ämnesraden är tydlig och entydig.

NISCH Konton på sociala medier

NISCH är särskilt aktiv på Instagram. På denna plattform kan du få information om menyn, kampanjer och uppdateringar.

https://www.instagram.com/nischrestaurant/

NISCH Öppettider

NISCHs arbetstider kan ofta skilja sig mellan vardagar och helger. Du kan besöka webbplatsen eller sociala medier för aktuella öppettider.
Fredag 18:00-23:00
Lördag 18:00-23:00
Söndag Stängt
Stängt Måndag
Tisdag Stängt
Onsdag 18:00-23:00
Torsdag 18:00-23:00

NISCH’s Special Event and Celebration Services

NISCH erbjuder inte bara daglig catering, utan även en plats för speciella evenemang och fester. Du kan boka i förväg och skapa specialmenyer för födelsedagar, affärsluncher eller speciella firanden. NISCHs eleganta och mysiga atmosfär är den perfekta platsen för alla evenemang.

NISCH’s engagemang i sociala medier och kundrelationer

NISCH interagerar ständigt med sina kunder genom att aktivt använda sociala medieplattformar. Uppdateringar, menyändringar och specialkampanjer, särskilt via Instagram-sidan, är ett viktigt verktyg för att stärka kundrelationerna. Dessutom samlar man in feedback och kommentarer från kunderna via dessa plattformar.

Dela din åsikt om NISCHs kundtjänst

Recensioner på NISCHs

  • Ebbe 3 november 2023 vid 21:11

    NISCH erbjuder en fantastisk ”Drop In” service! Du kan hitta ett bord på restaurangen utan att behöva boka. Atmosfären är också underbar och ger verkligen en intim matupplevelse. Jag rekommenderar det verkligen!