Sellpy
Vill du kontakta Sellpy? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Sellpy kontakt är både lätt att nå och du kan vara mycket nöjd med alla kommunikationsprocesser tack vare det arbetssätt som företaget antagit. Följande uppdrag definierar Sellpy-varumärkets kund- och affärsstrategi:

”För att kunna säkerställa en bättre framtid måste saker och ting förändras. Våra beteenden och prioriteringar måste förändras för att minska trycket på vår planet. Det här är ingen liten utmaning. Men vi är redo att ta oss an det.

Sellpy grundades för att alla ska kunna leva cirkulärt. Det enklaste sättet att minska utsläppen är att bättre utnyttja det vi redan har. Vårt mål är att göra second hand-shopping så enkel som möjligt och tillgänglig för alla.”

Tjänster tillhandahållna av Sellpy

Sellpy har byggt upp ett extremt lönsamt system med de tjänster de erbjuder samt kvaliteten på kundservice. Så hur beskriver de sitt arbete? Du hittar den nedan:

”Smart konsumtion för en bättre morgondag är mitt motto.

Vi har gjort det enkelt att köpa kläder och prylar på ett mer hållbart sätt. Genom att köpa och sälja begagnat online kan vi spara miljontals liter vatten och undvika tonvis av utsläpp genom att förlänga produkternas livslängd så att de kan användas bättre.

När du beställer varor som säljs av Sellpy kan du se hur mycket varje vara sparar i koldioxidutsläpp och vatten. Vi utför noggranna kvalitetskontroller på alla våra produkter och erbjuder samma villkor och leveransupplevelse som andra nätbutiker. Vi har en 30-dagars returpolicy.”

Hur kan jag Sellpy kontakt?

Sellpy kundservice har en mycket effektiv struktur. Till skillnad från andra företag i sektorn finns det 5 olika kommunikationsformer och länkar till dessa kommunikationer på sajten. Det finns Whatsapp messenger, Facebook messenger, direktsamtal, skicka e-post och slutligen lämna sms alternativ på hemsidan. Om du vill göra din Sellpy kundservice-kommunikation ”omgående” via webbplatsen kan du också prata med livesupporten.

Du kan komma åt de tidigare nämnda länkarna från webbplatsmenyn nedan. Det finns specialbilder för alla längst ner på sidan och när du klickar på den leder den dig automatiskt till kommunikationsenheterna.

https://www.sellpy.com/

Selspy hemsida

Sellpy kundservice är en fråga som underlättar kundernas arbete och kommunikationshastighet tack vare den enkla användningen av webbplatsen i övrigt. Inom Sellpys hemsida finns sidor med hög SEO-optimering, menyer där länkar till kontaktinformation lätt kan nås, sektioner där varumärkets allmänna och digitala uppdrag förklaras och design med mycket levande färger.

Hur kan jag nå Sellpy kundtjänst via e-post?

Sellpy kundservice har en användarvänlig struktur vad gäller allmän användning. När en kund vill nå sajten kan de göra det snabbt utan att stöta på några problem. Du kan nå varumärkets kommunikationsenheter genom att använda både e-post och andra kommunikationsverktyg från sektionen ”Sellpy kontakt kundservice” på webbplatsen.

Sellpy konton i sociala medier

Sellpy kundservice kan även användas med konton i sociala medier. Eftersom noggrannheten i företagspolicyn nedan har antagits av alla kommunikationsenheter är de också medvetna om hur viktig kommunikation är.

”Låt dina saker användas bättre:

Genom att sälja det du inte längre vill ha eller behöver bidrar du till att minska utsläppen och spara vatten. Utöver detta förlänger du livslängden på dina saker och låter dem användas bättre av någon annan. Allt vi inte kan sälja skänks till välgörenhet eller återvinns.”

Du kan komma åt Sellpy sociala mediekonton genom att klicka på 4 olika ikoner längst ner till vänster på webbplatsen. Facebook, LinkedIn, TikTok och Instagram kan visas som några av Sellpy kundservicealternativ.

Dela din åsikt om Sellpy kundtjänst

Recensioner på Sellpy

  • My 3 februari 2023 vid 20:13

    Produkterna är fina, jag gillar det.