Reima
Vill du kontakta Reima? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Reima kontakt bredband konstaterar att det viktigaste är att konsumenten och barnen är nöjda med sina produkter, och ger därför snabbt feedback för kundnöjdhet. Du kan snabbt nå Reima kundtjänst och få ditt problem löst enkelt. Du når företaget med Reima kundservice kontaktnummer på Reimas hemsida och får snabba svar på alla dina frågor.

Du kan kontakta kundtjänst på (+358) 9 427 20 908 specificerad för kundsupport genom att klicka på https://www.reima.com/int/contact länken på webbplatsen för Reim kundservice.

Dessutom lämnas Reima kundservice chatt och e-postadresser skriftligt på hemsidan. Reima svarar på alla mejl till [email protected]. Konsumenter som vill kommunicera via e-post kan komma åt denna adress.

Tjänster som tillhandahålls av Reima

Reima är ett världsledande märke för barn sportkläder från Finland. Reimas uppdrag är att fostra en ny generation glada, aktiva barn och förbereda dem för den kommande världen. Reima erbjuder ett brett utbud av kläder, skor och accessoarer för barn i åldrarna 0 till 12, lämpliga för alla årstider och klimat.

Med över 75 års erfarenhet säger han att det är de små detaljerna som gör den största skillnaden, och det är därför han producerar sina prisbelönta produkter som säkra, innovativa, hållbara och beprövade. Reima grundades i Finland 1944 och har cirka 500 anställda. Reimas produkter finns tillgängliga i mer än 70 länder världen över.

År 2021 var Reimas omsättning 147 miljoner euro, varav nära 90 % kom från länder utanför Finland.

Hur kan jag kontakta Reima mail?

Du kan nå vanliga frågor på https://help.reima.com/ på webbplatsen för att snabbt hitta lösningar på dina frågor om Reima. Du kan också uttrycka ditt problem genom att fylla i ett formulär inom ramen för Reima kontakt bredbandspolicy. För att kontakta Reima kontakt Telefonnummer (+358) 9 427 20 908, räcker det att ringa detta nummer. Konsumenter som vill kommunicera via e-post med Reima kontakt kontakt förståelse kan komma åt [email protected].

Reimas hemsida

Länken du kan använda för att komma till Reimas webbplats är https://www.reima.com/int . Reima webbplats är en e-handelssajt som ger enkel tillgång till allt du undrar över. Reima, en e-handelssajt som säljer barn- och babyprodukter, har en kategori som heter ”Hållbarhet” för att indikera dess känslighet för naturen, förutom produktkategorier.

Du kan också komma åt kategorin ”Om oss” från menyn och ta en titt på företagets historia. Det finns många olika kategorier av textilprodukter på e-handelssajten. Genom att tillhandahålla leveranser till många delar av världen har Reima blivit global i världen med snabb och pålitlig leverans.

Du kan se de framträdande e-handel produkterna när du klickar på Reimas logotyp uppe till vänster på huvudsidan på Reimas webbplats. Dessutom kan du se och ansöka om lediga tjänster i fältet för jobbmöjligheter i avsnittet ”Om oss” längst ned i mitten av Reima-webbplatsen.

Reima öppettider

Reima kundservice öppettider har öppet måndag till fredag mellan 09:00 och 15:00 på vardagar. Effektiva och snabba lösningar kan erhållas med Reima Ring kundservice, som tillhandahåller kontinuerlig kommunikationstjänst för konsumenter inom angivna timmar.

Hur når jag Reima kontakt via e-post?

Du kan nå Reimas kundtjänst via e-postadressen [email protected] i avsnittet ”Kontakta oss”. Dessutom, om du fyller i kontaktformuläret på https://www.reima.com/int/contact, kommer kundtjänsten att skicka dig telefon och e-post. genom transporter.

Reima konton i sociala medier

Reima har många olika konton i sociala medier. Reima är också tillgänglig på webbplatsen för sociala medier. Reima företaget finns på Instagram, Youtube, Twitter, Pinterest och Facebook-plattformar.

Länk till Instagram-konto https://www.instagram.com/reima/

Facebook-kontolänk https://www.facebook.com/reima/

Länk till Twitter-konto https://twitter.com/reima_official

Länk till Pinterest-konto https://tr.pinterest.com/reimaofficial/

Youtube-kontolänk https://www.youtube.com/user/ReimaChannel

Reima Returpolicy

Det finns många olika sätt för Reima returvillkor. Dessa kan listas enligt följande:

Kortbetalningar (Visa, Visa Electron, MasterCard och Business)

Betala enkelt med kreditkort i Reima Online Shop. Under beställningsprocessen väljer du helt enkelt rätt kort och anger nödvändiga uppgifter i fälten. Om din betalning inte behandlas trots att informationen du angett är korrekt, kontakta din bank eller prova en annan betalningsmetod. Efter att Reima returnerat varorna sätter den automatiskt in beloppet på ditt kreditkort skonto.

PayPal-betalning

Om du vill betala online med PayPal måste du vara registrerad hos PayPal.

Beställningsprocessen leder dig till PayPals webbplats där du kan bekräfta din identitet med dina inloggningsuppgifter och göra betalningen.

Svea Payments Oy, Reima Companys noggrant utvalda tjänsteleverantör, hanterar PayPal-betalningstransaktioner. Reima Oy kommer att fortsätta att vara din avtalspartner enligt villkoren i köpeavtalet.

Reima kommer inte heller att ta ut en separat administrativ avgift för ett köp.

Dela din åsikt om Reima kundtjänst

Recensioner på Reima

  • Emerentia 31 januari 2023 vid 10:13

    Mitt val för mina barn är era varumärken!