TUI
Vill du kontakta TUI? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur når man TUI kundservice? Behöver du hjälp med din TUI-bokning? Kontakta deras kundservice via telefon, e-post eller livechatt. Få hjälp med flyg, hotell och mer.

Hur når man TUI kundservice?

TUI är ett populärt reseföretag som erbjuder flyg, hotell, kryssningar och paketresor till olika destinationer runt om i världen. Om du behöver hjälp med dina bokningar eller har några frågor kan du kontakta deras kundservice. Här är sätten att kontakta TUI kundservice:

 • Kontakta TUI per telefon

Du kan kontakta TUI per telefon genom att slå lämpligt telefonnummer för din region. De har olika telefonnummer för olika länder, och du kan hitta det som gäller dig på deras hemsida. När du ringer kommer du att kopplas till en kundservicerepresentant som hjälper dig med din förfrågan.

 • Kontakta TUI via e-post

Om du föredrar att kontakta TUI kundservice via e-post kan du göra det genom att fylla i ett kontaktformulär på deras hemsida. Du måste ange ditt bokningsreferensnummer, namn, e-postadress och en detaljerad beskrivning av ditt problem eller din fråga. En kundservicerepresentant kommer att svara på ditt mejl så snart som möjligt.

 • Kontakta TUI via Live Chat

TUI erbjuder också en livechattfunktion som låter dig kommunicera med en kundservicerepresentant online. Du kan komma åt livechatten genom att klicka på länken ”Kontakta oss” på TUI-webbplatsen. Välj sedan ”Livechatt” och ange ditt namn och din e-postadress för att starta chattsessionen.

TUI-tjänster

TUI erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hjälpa dig att planera och boka dina resor. Här är några av de tjänster som TUI tillhandahåller:

 • Flygbokning

TUI låter dig söka efter och boka flyg till olika destinationer runt om i världen. De erbjuder konkurrenskraftiga priser och låter dig välja mellan olika flygbolag.

 • Hotellbokning

Du kan också använda TUI för att söka efter och boka hotell på olika platser över hela världen. De erbjuder en rad alternativ från budget till lyxboende.

 • Kryssningsbokning

TUI erbjuder ett urval av kryssningar till olika destinationer runt om i världen. Du kan välja mellan olika typer av kryssningar, såsom flodkryssningar, havskryssningar och familjekryssningar.

 • Paketresor

TUI erbjuder paketresor som inkluderar flyg, hotell och transfer. Du kan välja mellan olika typer av semester, som all inclusive, strand, storstadssemester och familjesemester.

Hur kontaktar jag TUI?

Om du behöver kontakta TUI av någon anledning har du flera alternativ tillgängliga. Så här kan du komma i kontakt med dem:

 • Kontaktformulär

Du kan fylla i ett kontaktformulär på TUI:s webbplats för att skicka in din förfrågan eller klagomål. Du måste ange ditt bokningsreferensnummer, namn, e-postadress och en detaljerad beskrivning av ditt problem. En kundservicerepresentant kommer att svara på ditt meddelande via e-post.

 • Sociala media

TUI är aktivt på sociala medieplattformar som Twitter och Facebook. Du kan skicka dem ett direktmeddelande eller inlägg på deras sida för att få deras uppmärksamhet. De brukar svara på meddelanden inom några timmar.

 • Telefonsupport

Som nämnts tidigare kan du kontakta TUI per telefon genom att slå lämpligt telefonnummer för din region. De har en 24/7 kundservice som du kan ringa för akuta problem eller nödsituationer.

 • TUI hemsida

TUI har en användarvänlig hemsida som låter dig söka och boka olika resetjänster. Här är några av funktionerna på TUI-webbplatsen:

 • Sökruta

Sökfältet på TUI-webbplatsen låter dig söka efter flyg, hotell och semestrar. Du kan ange din destination, resdatum och andra inställningar för att se en lista över tillgängliga alternativ.

 • Filter

Du kan använda filtren på sökresultatsidan för att begränsa dina alternativ baserat på din budget, plats, betyg och andra faktorer. Detta gör det enklare för dig att hitta det perfekta flyget, hotellet eller semesterpaketet för dina behov.

 • Recensioner

TUI har ett recensionssystem som låter kunder lämna feedback om sina reseupplevelser. Du kan läsa dessa recensioner för att få en uppfattning om vad du kan förvänta dig av ett särskilt flygbolag, hotell eller semesterpaket.

Alla kommunikationskanaler för TUI är följande. Om du behöver kan du kontakta dem och rapportera dina problem eller önskemål.

Hantera min bokning

Om du skapar ett konto på TUI-webbplatsen kan du komma åt avsnittet Hantera min bokning för att se dina bokningar, resplaner och preferenser. Du kan också göra ändringar i dina bokningar, avboka bokningar och begära återbetalningar.

Erbjudanden och kampanjer

TUI erbjuder olika erbjudanden och kampanjer under hela året, såsom rabatter på flyg, hotell och semesterpaket. Du kan kolla avsnittet ”Erbjudanden” på deras hemsida eller registrera dig för deras e-postnyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandena.

Hur kontaktar jag TUI kundservice via e-post?

Om du föredrar att kontakta TUI kundservice via e-post kan du följa dessa steg:

Gå till TUI-webbplatsen och klicka på länken ”Kontakta oss” längst ner på sidan.

Välj alternativet ”E-posta oss” i menyn.

Fyll i kontaktformuläret med ditt bokningsreferensnummer, namn, e-postadress och en detaljerad beskrivning av ditt problem eller din fråga.

Klicka på knappen ”Skicka” för att skicka ditt meddelande till TUI kundservice.

Det är viktigt att tillhandahålla så mycket information som möjligt i ditt e-postmeddelande, inklusive alla relevanta bokningsdetaljer eller skärmdumpar av felmeddelanden. Detta kommer att hjälpa kundservicerepresentanten att förstå ditt problem och ge ett snabbt och korrekt svar.

Dela din åsikt om TUI kundtjänst

Recensioner på TUI

 • Lizzie 6 juni 2023 vid 15:08

  TUIs kundtjänst är fantastisk. Jag har alltid fått professionell support när jag har planerat mina semestrar. De erbjuder prisvärda semesterpaket och en snabb bokningsprocess. När det uppstår några problem, svarar TUIs kundtjänst snabbt och löser dem. Jag är väldigt nöjd med att resa med TUI.