Bergfreunde
Vill du kontakta Bergfreunde? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Bergfreunde kontakt gör det möjligt för sina kunder att kommunicera snabbt. Du når Bergfreunde kundservice på +49 7121/70 12 0. Bergfreunde är ganska lätt att nå. Du kan få support från Bergfreunde ring kundenservice om du kontaktar mellan 09:00 – 17:00 måndag – fredag. Kundtjänst erbjuder ett komplett utbud av tjänster för dig och ditt företag. Du kan också få Bergfreunde att nå dig via e-post genom att fylla i formuläret på https://www.bergfreunde.eu/contact/.

Tjänster tillhandahållna av Bergfreunde

Bergfreunde Telefonnummer kundservice hjälper konsumenter att lösa sina problem snabbt. Bergfreunde vill att alla sina kunder ska få bästa möjliga köpupplevelse. Det är därför det erbjuder den bästa shoppingupplevelsen för bergsklättring utrustning. Bergfreunde får betydande feedback från sina europeiska kunder på uppdrag av sina tjänster.

Bergfreunde verkar som en premium återförsäljare för utomhusbruk som säljer klätter- och bergsklättring utrustning av hög kvalitet, vilket står för kompetens och utmärkt service.

Bergfreunde är verksamt i Tyskland och delar med sig av sina produkter för klättring och bergssport. Bergfreunde drivs av samma beprövade tyska system som säkerställer förstklassig service, bra priser och effektiv frakt genom åren.

Hur kontaktar jag Bergfreunde?

Du kan nå avsnittet med vanliga frågor på webbplatsen för att snabbt hitta lösningar på dina frågor om Bergfreunde. Innan du kontaktar Bergfreunde kan du snabbt lösa dina enkla problem från avsnittet med vanliga frågor.

För att kontakta Bergfreunde kommer Bergfreunde kundservice att kontakta dig om du fyller i formuläret i avsnittet ”Kontakta oss” på webbplatsen. Men om du vill kommunicera via telefon kan du få support genom att ringa +49 7121/70 12 0.

Bergfreunde hemsida

Länken du kan använda för att komma till Bergfreundes webbplats är https://www.bergfreunde.eu/. Bergfreunde hemsida är en e-handelssajt som ger enkel tillgång till allt du undrar över. Denna e-handelssida, där du kan hitta mer än 500 märken av bergsklättring utrustning, består av ett enkelt gränssnitt och ger omedelbar tillgång till det du vill ha med möjligheten att lista produkterna.

När du klickar på Bergfreundes logotyp uppe till vänster på hemsidan på Bergfreundes hemsida kan du ta en titt på den framstående bergsklättring utrustningen. Du kan nå den juridiska informationen och historien om Bergfreunde från avsnittet ”Om oss” på webbplatsen.

Du kan också snabbt och enkelt kontakta kundtjänst tack vare kontaktuppgifterna på hemsidans hemsida. Du kan få stöd genom att sammanfatta ämnet du vill bli hjälpt med med några ord med sökdelen på sajten.

För att komma åt de sociala mediekontona på webbplatsen Bergfreunde företag kundservice, som betjänar sina konsumenter med det engelska språket, räcker det med att klicka på ikonerna för sociala medier längst ner på webbplatsen.

Det är möjligt att enkelt komma åt dina produkter och betalningsalternativ på sajten.

Bergfreunde öppettider

Bergfreunde kundservice privat arbetstider är måndag till fredag och ger support från 09:00 till 17:00. Det är inte officiellt tillgängligt på webbplatsen. Det går dock bra att kontakta kundtjänst med formuläret på sajten.

När du har fyllt i formuläret kommer ett snabbt svar att ges. Med Bergfreunde kundservice-upplägg kan effektiva och snabba lösningar erhållas.

Hur når jag Bergfreundes kundtjänst via e-post?

För att kontakta Bergfreunde kundservice behöver du fylla i formuläret på länken https://www.bergfreunde.eu/contact/. Genom att fylla i formuläret kommer Bergfreunde faktura kundservice service att kontakta dig under vardagar och hjälpa dig att lösa dina problem.

Bergfreunde sociala medier konton

Bergfreunde har många olika sociala mediekonton. Bergfreunde finns också med på webbplatsen för sociala medier. Bergfreunde finns på Instagram och Facebook-plattformar.

Länk till Instagramkonto https://www.instagram.com/bergfreundede/

Facebook-kontolänk https://www.facebook.com/bergfreunde

Bergfreunde Returpolicy

Du kan returnera produkten du köpt från Bergfreunde inom 100 dagar. Observera att du endast ska returnera oanvända varor.

Det ska inte finnas några tecken på användning på produkten.

Du kan slutföra returvägen i 4 steg. Dessa 4 steg är som följer:

  1. Fyll i formuläret: Fyll i returformuläret, som är en del av varje leverans.
  2. Paketera varorna: Se till att returnera allt i sin oskadade originalförpackning och i lämplig fraktkartong.
  3. Skicka varorna: Du måste ha råd med kostnaden för frakten.
  4. Dina pengar tillbaka: Det tar vanligtvis 7-10 dagar för företaget att kontrollera och behandla din retur efter att ha mottagit den. Du får tillbaka det belopp du har betalat med en kvittobekräftelse. Detta kan ta flera dagar, beroende på vilken betalningsmetod du väljer.

Dela din åsikt om Bergfreunde kundtjänst

Recensioner på Bergfreunde

  • Carsten 31 januari 2023 vid 09:59

    Underbar! Tack vare dig kan jag börja klättra!