Skyscanner
Vill du kontakta Skyscanner? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Skyscanner kontakt är utformad på ett sådant sätt att kunderna kan nå den mycket enkelt. Men bättre än så, alla typer av problem som kan uppstå på sajten eller relaterade till tjänsten du får har prövats och besvarats för dig i förväg. För att nå Skyscanners kundservice system kan du ringa telefonnumret i avsnittet ”hjälp” eller lämna ett e-postmeddelande om du så önskar. Övrig information du behöver är följande:

Korrespondenzadresse

Skyscanner Limited

Quartermile One

15 Lauriston Place

Edinburgh EH3 9EN

Storbritannien

Kontor

Storbritannien, Singapore, Spanien, Kina, USA, Japan

Storbritanniens företagsnummer

04217916

moms registreringsnummer

GB 208148618

Registrerat kontor

Skyscanner Limited

Våning 11, Regent’s Place

338 Euston Road

London NW1 3BT

Storbritannien

Tjänster som tillhandahålls av Skyscanner

Skyscanner-företaget uttryckte att de ville erbjuda en annan tjänst än de andra under 2003 och har tagit ett av de viktigaste stegen i branschen när det gäller Skyscanners kundservice. De säger att de vill visa alla sina flygalternativ på ett ställe genom att skapa ett alternativ till förvirrande sajter som gör att resa känns som ett mycket svårt jobb.

Företaget, som har gjort sitt arbete mer heltäckande och globalt genom att snabbt avancera på den väg de har gått, har också fortsatt att utvecklas när det gäller kundkommunikation. Dessutom har den vuxit från en enkel flygsökmotor till en global ledare inom resor. Mer än 100 miljoner människor runt om i världen litar på Skyscanners mobilapp och webbplats för att hjälpa dem med sina resplaner, vilket uppmuntrar företaget att fortsätta.

”Som ett företag fokuserat på att göra reseprocessen så enkel som möjligt hjälper vi dem att hitta de bästa alternativen för flyg, hotell och hyrbilar för den perfekta resan. Men vi är inte nöjda med det.”

Så hur beskriver Skyscanner sina tjänster? Det är allt:

”Att resa betyder frihet. Kort sagt, att planera och boka din resa bör vara en enkel process, inte ett jobb.

Vi inser att du letar efter de bästa priserna och de mest flexibla alternativen för att välja den som fungerar bäst för dig. Det är därför vi ständigt arbetar för att vår app och hemsida alltid ska vara väldigt enkel och snabb.

Välj vart du vill åka, när du vill åka och få det bästa priset från tusentals sajter utan att behöva leta någon annanstans. Granska också alla alternativ som vi kan hjälpa dig att hitta den resa som bäst passar dina förväntningar, oavsett din resstil eller budget.

Är du flexibel när det gäller din resa? Använd ”Var som helst” när du söker för att se vart du kan gå för bästa pris. Har du en plats i åtanke du vill åka till? Använd vår prisvarningsfunktion för att bli meddelad om prisändringar.

När du har bestämt dig för när och var du ska åka, gör din bokning snabbt på bara några få steg från vår app eller webbplats med över 30 språk.”

Hur kan jag kontakta Skyscanner?

Resor kanske inte alltid blir som du tänkt dig, men Skyscanner kundservice, som försöker lösa de problem du stöter på, har gjort det till en vana att tillhandahålla en kontinuerlig service. Eftersom det inte blir ”frihet” att resa enbart på arbetstid har de även börjat ge support med mer än 30 språkalternativ, alla dagar i veckan, på så brett spektrum av timmar som möjligt.

Om du vill nå Skyscanner kundservice behöver du bara skicka ditt meddelande till e-postadressen nedan.

https://www.skyscanner.net/company-details

Men låt mig ge dig ett litet råd. Vi rekommenderar att du granskar länken nedan innan du når Skyscanner, som skapar en mycket stor pool av ”vanliga frågor” genom att överväga de steg du behöver ta för eventuella problem som kan uppstå.

https://help.skyscanner.net/hc/en-gb

Skyscanners webbplats

Skyscanners webbplats har designats bokstavligen så att användare kan bearbeta sina transaktioner snabbare och enklare. Tack vare dess lättillgängliga struktur för alla menyer och dess höga SEO-optimeringsinfrastruktur kan du slutföra alla dina transaktioner inom några sekunder och börja planera din resa.

Officiell webbplatslänk: https://www.skyscanner.net/

Dela din åsikt om Skyscanner kundtjänst

Recensioner på Skyscanner

  • Fanjel 31 januari 2023 vid 10:38

    Jag hittade bra flyg!