Sistaminuten
Vill du kontakta Sistaminuten? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Kontakta Sistaminuten kundservice för eventuella problem du upplever med dina resebokningar. De ger snabb och effektiv support 24/7 via telefon eller e-post. Klicka nu för att kontakta!

Hur når jag Sistaminuten kundservice?

Utöver de tjänster man erbjuder sina kunder, värnar Sistaminuten även om kundnöjdhet och har som mål att ge en kvalitetsservice inom kundservice. Sistaminuten kundservice syftar till att öka kundnöjdheten genom att svara snabbt och effektivt på eventuella frågor, problem eller önskemål från kunder.

Idag är det viktigaste steget för företag att konkurrera i den digitala transformationsprocessen att ha en pålitlig teknisk infrastruktur som optimerar affärsprocesser och data. Vid denna tidpunkt leder Sistaminuten den digitala transformationsprocessen för företag med sina innovativa och pålitliga lösningar.

Tjänster som tillhandahålls av Sistaminuten

Sistaminuten förser företag med många olika tjänster som krävs i den digitala transformationsprocessen. Bland dessa utmärker sig följande tjänster:

Mjukvaruutveckling: Sistaminuten erbjuder sina kunder en mjukvaruutvecklings tjänst anpassad efter deras behov. Med denna tjänst kan kunderna få skräddarsydda lösningar för att digitalisera affärsprocesser och öka effektiviteten.

Cloud computing: Sistaminuten tillhandahåller molntjänster för företag för att säkert lagra sina data och optimera affärsprocesser. Med den här tjänsten kan kunderna komma åt sin data när som helst och var som helst.

Dataanalys: Sistaminuten hjälper till att optimera affärsprocesser genom att analysera data från sina kunder. Med den här tjänsten kan kunder få den information som behövs för att göra sina affärsprocesser mer effektiva.

Hur kan jag kontakta Sistaminuten?

Det finns många olika sätt att kontakta Sistaminuten. De vanligaste av dessa sätt är:

Sistaminuten hemsida

Sistaminutens hemsida är ett av de enklaste och snabbaste sätten för kunder att kontakta företaget. Webbplatsen har många informations- och kommunikationskanaler för att svara på kundernas frågor. Genom fliken ”Kontakt” på huvudsidan kan kunder kontakta Sistaminuten genom att fylla i kontaktformuläret. Dessutom finns mer detaljerad information om Sistaminuten i avsnittet ”Om oss” på webbplatsen.

Maila kontakt till Sistaminutens kundservice

Kunder kan kontakta Sistaminutens kundservice via e-post. E-postadresser finns i avsnittet ”Kontakt” på webbplatsen. Kunder kan kontakta Sistaminutens kundservice genom att vidarebefordra sina frågor och önskemål till dessa e-postadresser.

Alla kommunikationskanaler för Sistaminuten är följande. Om du behöver kan du kontakta dem och rapportera dina problem eller önskemål.

  • Telefon: +46 (0) 771-27 27 00 (08.00-18.00 på vardagar, 10.00-15.00 på lördagar)
  • E-post: [email protected]
  • Livechatt: https://www.sistaminuten.se/ (finns i nedre högra hörnet på hemsidan)
  • Konton på sociala medier: Facebook, Instagram, Twitter
  • Hemsida: https://www.sistaminuten.se/

Sistaminutens huvudkontor finns på:

Adress: Sista minuten-resor i Norden AB, Box 1340, 164 29 Kista, Sverige

Sistaminuten konton för sociala medier

Sistaminuten använder också aktivt sociala mediekonton för att kommunicera med sina kunder. Sistaminuten har Facebook, Twitter, Instagram och LinkedIn-konton. Via något av dessa konton kan kunder skicka sina frågor och förfrågningar om företaget. Det är även möjligt att nå aktuell information om Sistaminuten i dessa konton.

Sistaminuten Returpolicy

Sistaminuten lägger stor vikt vid kvaliteten på de tjänster de tillhandahåller sina kunder och kundnöjdhet. Därför har Sistaminuten också tydligt definierat retur villkoren ifall kunder har några problem med de tjänster de får.

Sistaminuten, vid eventuella problem i de tjänster de erbjuder sina kunder, hanterar kundernas krav så snart som möjligt och visar ett lösningsorienterat förhållningssätt. Sistaminutens retur policyer inkluderar hur kunder kan skicka in sina retur förfrågningar och hur de ska behandla returer om de har några problem med de tjänster de får.

Dela din åsikt om Sistaminuten kundtjänst

Recensioner på Sistaminuten

  • Suela 6 juni 2023 vid 14:34

    Sistaminutens kundtjänst hjälper dig med sista minuten-semesterplanering. De erbjuder prisvärda semesterpaket och bokningar. Deras snabba svar och flexibilitet ger nöjdhet.