Hotel Berns
Vill du kontakta Hotel Berns? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag nå Hotel Berns kundtjänst? Hotel Berns är den perfekta platsen för lyxigt boende, restaurang och bar, spa, mötesrum och speciella evenemang. Upptäck det!

Hotel Berns Tjänster som tillhandahålls

Lyxigt boende
Hotel Berns erbjuder gästerna ett lyxigt och bekvämt boende. Rummen är utrustade med modern design och möbler av hög kvalitet. Dessutom finns bekvämligheter på rummet som gratis Wi-Fi, minibar och 24-timmars rumsservice.

Restaurang och bar
Restaurangen på plats serverar ett urval av lokala och internationella rätter. I en elegant atmosfär kan du njuta av rätter som tillagas av professionella kockar. Det finns också en bar på hotellet. Här kan du tillbringa en trevlig kväll med en mängd olika drycker och cocktails.

Spa-tjänster
Hotel Berns erbjuder gästerna en avkopplande spa-upplevelse. Du kan föryngra dig själv med bastu, ångbastu och massage. En mängd olika hudvårds- och kroppsvårdsbehandlingar finns också tillgängliga med professionella terapeuter.

Mötesrum
Hotellet erbjuder mötesrum utrustade med modern teknik, lämpliga för affärsmöten och evenemang. Med olika kapacitetsalternativ och anpassningsbara layouter är det en lämplig plats för alla typer av organisationer.

Hur kan jag kontakta Hotel Berns?

Det finns flera sätt att kontakta Hotel Berns: Telefon, e-post och sociala medier. Du kan också fylla i ett kontaktformulär på webbplatsen.

Hotell Berns hemsida

Du kan få detaljerad information om alla tjänster, priser och kontaktuppgifter på Hotel Berns officiella hemsida berns.se.
Hemsida: https://berns.se/

Hur kan jag kontakta Hotel Berns kundtjänst via e-post?

För att nå kundtjänst via e-post kan du använda kontaktformuläret på hemsidan eller skicka ett e-postmeddelande direkt.
E-posta: [email protected]

Hur kan jag nå Hotel Berns kundtjänst?

Du kan enkelt nå Hotel Berns kundtjänst via telefon eller e-post. Det finns även olika kontaktformulär tillgängliga på hemsidan.

Telefon: +46 (0)8 566 320 00
Hemsida: https://berns.se/
E-posta: [email protected]
Adress: Berns Berzelii Park Box 163 40 103 27 Stockholm

Hotel Berns konton på sociala medier

Hotel Berns är också aktivt på sociala medier. Du kan följa den senaste informationen på Facebook och Instagram.

Facebook: https://www.facebook.com/BernsSalonger/
Instagram: https://www.instagram.com/berns/
Tripadvisor: https://www.tripadvisor.se/Hotel_Review-g189852-d229381-Reviews-Berns_Hotel-Stockholm.html

Hotel Berns Öppettider

Hotel Berns är öppet 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

Hotel Berns Event- och bröllopstjänster

Tjänster för evenemang
Hotel Berns är en idealisk plats för speciella evenemang och fester. Hotellet erbjuder eventutrymmen i olika storlekar och kapacitet, vilket gör det till ett lämpligt val för födelsedagar, jubileer eller företagsevenemang. Det professionella evenemangsplaneringsteamet ser till att varje detalj är perfekt organiserad.

Bröllopstjänster
Hotel Berns erbjuder en oförglömlig upplevelse för den viktigaste dagen i ditt liv. Med stilfulla och eleganta bröllopssalar, högkvalitativa catering- och dryckesalternativ och ett erfaret bröllopsplaneringsteam är allt genomtänkt in i minsta detalj. Hotellet erbjuder också estetiska och romantiska platser för fotografering.

Hotell Berns barnvänliga faciliteter

Lekplats för barn
Hotel Berns erbjuder också en lekplats för sina små gäster. På detta område kan barnen tillbringa tid på ett säkert och roligt sätt med olika spel, böcker och aktiviteter.

Barnens meny
Hotellets restaurang har en speciellt framtagen meny för barn. Med hälsosamma och välsmakande alternativ kan barnen också njuta av sina måltider.

Dela din åsikt om Hotel Berns kundtjänst

Recensioner på Hotel Berns

  • Azel 4 november 2023 vid 00:49

    Hotel Berns, en fantastiska boendeupplevelsen erbjuder. Rummen är lyxiga och moderna, personalen är otroligt hjälpsam och vänlig. Maten på deras restauranger är läcker och deras spabehandlingar är verkligen avkopplande. Dessutom har vi hittat en utmärkt plats för våra möten. Jag funderar definitivt på att besöka igen! 🙌