Iver Sveriges
Vill du kontakta Iver Sveriges? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta Iver Sveriges kundtjänst? Effektiv kundservice, olika supportalternativ online och uppdaterad information om sociala medier med Iver Sverige.

Tjänster som tillhandahålls av Iver Sverige

Iver Sverige erbjuder ett brett utbud av tjänster. Dessa tjänster inkluderar IT-infrastruktur, molntjänster, säkerhetslösningar och konsulttjänster för digital transformation. Dessa tjänster är utformade för att tillgodose företagens tekniska behov och hjälpa dem att konkurrera i den digitala världen. Iver Sverige erbjuder framför allt skräddarsydda lösningar för att öka effektiviteten, minska driftskostnaderna och stödja digitala omvandlingsprocesser.

Hur kan jag kontakta Iver Sverige?

Du har flera alternativ för att kontakta Iver Sverige. Telefon och e-post är de mest formella och direkta kommunikationsmetoderna. Dessutom är företagets konton på sociala medier också effektiva plattformar för uppdateringar och interaktion. Iver Sverige delar aktuella nyheter och svarar på kundförfrågningar på Facebook, Instagram och LinkedIn. Dessa plattformar är perfekta för att kommunicera med företaget i en mer avslappnad och informell miljö, samt för att få den senaste informationen om företaget.

Iver Sveriges webbplats

Iver Sveriges webbplats har en användarvänlig design och ett brett utbud av information. Webbplatsen innehåller olika avsnitt som de tjänster som erbjuds av företaget, kontaktuppgifter och allmän information om företaget. Du kan också komma åt kundsupporttjänster och ett avsnitt med vanliga frågor via webbplatsen. Dessa online-resurser ger inte bara användarna omfattande information om Iver Sverige, utan underlättar också deras interaktion med företaget.

Hur kan jag nå Iver Sveriges kundtjänst?

Hemsida: https://www.iver.com/

Telefon: +46 8 506 106 00

Adress: Blekingegatan 1371 34, Karlskrona

Telefon, e-post och online support (h2)

Att kontakta Iver Sveriges kundservice är möjligt på flera olika och enkla sätt. Du kan kontakta företaget direkt via telefonnumret ”+46 8 506 106 00”. Denna telefonlinje är utformad för att hantera kundfrågor, förfrågningar och problem. Om du vill ha mer detaljerad information eller om du vill ha ett skriftligt underlag, kan du också skicka dina frågor via e-post genom att fylla i kontaktformuläret på företagets officiella webbplats. Dessutom erbjuder Iver Sverige också online support och livechattalternativ för att ge snabbare och effektivare lösningar till sina kunder.

Iver Sverige konton på sociala medier

Iver Sverige kommunicerar och delar också aktivt information via sociala medier. Du kan följa företagets Facebook-sida (facebook.com/iversverige), Instagram-konto (@iver_sverige) och LinkedIn-sida (linkedin.com/company/iver-sverige/) för aktuella nyheter, serviceinformation och viktiga tillkännagivanden om företaget. Dessa plattformar är idealiska för kunder att interagera med företaget och ge feedback. Iver Sverige stärker kundrelationerna genom att aktivt svara på användarnas kommentarer och frågor på sociala medier.

Sociala medier

Facebook: https://www.facebook.com/iversverige/

Instagram: https://www.instagram.com/iver_sverige

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/iver-sverige/

Iver Sverige Öppettider

Iver Sveriges kundtjänstteam är tillgängliga från 9:00 till 17:00 på vardagar. Dessa timmar är avsedda för kundsupport via telefon och e-post. Digitala plattformar som sociala medier och företagets webbplats är också tillgängliga utanför dessa tider, men det kan ta lite längre tid att få ett svar. För nödsituationer och viktiga förfrågningar rekommenderas att kontakta under de angivna arbetstiderna.

Dela din åsikt om Iver Sveriges kundtjänst

Recensioner på Iver Sveriges

  • caren 5 januari 2024 vid 15:15

    Iver Sverige erbjuder ett brett utbud av tjänster och fokuserar på kundnöjdhet genom att framgångsrikt erbjuda skräddarsydda lösningar för att stödja digital transformation! 🌟