Essity
Vill du kontakta Essity? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Läs den här guiden för att nå Essity kundtjänst snabbt och enkelt.

Hur kan jag kontakta Essity kundtjänst?

Essity är ett företag som prioriterar kundnöjdhet och erbjuder olika kanaler för att du enkelt ska kunna nå kundtjänst. Du når Essitys kundtjänst via telefon eller e-post. Företagets officiella webbplats har telefonnummer och e-postadresser angivna för att du ska kunna kontakta kundtjänst. Du kan också skicka in dina supportförfrågningar genom att fylla i kontaktformuläret på webbplatsen. Essity kundtjänst är här för att hjälpa dig och svara på dina förfrågningar så snart som möjligt.

Essity kundtjänst arbetar med ett förhållningssätt som syftar till att hålla kundnöjdheten på högsta nivå och ger support till kunderna genom olika kommunikationskanaler. Det finns flera olika sätt att nå Essity kundtjänst:

Telefon: Du kan ringa det angivna telefonnumret för kundtjänst för att kontakta Essity kundtjänst direkt. Telefonnumret finns vanligtvis på Essitys webbplats eller kontaktsida.

E-post: Om du vill nå Essity kundtjänst via e-post kan du använda den av företaget fastställda kundtjänstens e-postadress. Kommunikation via e-post gör att du kan förmedla dina frågor i detalj.

Livechatt: Om det finns ett livechattalternativ på Essity-webbplatsen kan du omedelbart kontakta kundtjänstrepresentanten med det här alternativet. Det möjliggör livechatt, snabba svar och omedelbar support.

Tjänster som tillhandahålls av Essity

Essity är ett företag verksamt inom området personlig vård och hygien. Det syftar till att möta behoven hos konsumenter och hälsoinstitutioner genom att erbjuda ett brett utbud av produkter. Tjänster som tillhandahålls av Essity inkluderar:

Hygienprodukter: Essity tillverkar produkter för hygien och personlig vård. Dessa produkter inkluderar blöjor, hygienprodukter för kvinnor, pappershanddukar, toalettpapper, våtservetter och rengöringsprodukter.

Medicinska produkter: Essity erbjuder medicinska produkter speciellt utformade för vårdorganisationer. Dessa inkluderar sterila tissueprodukter, kirurgiska masker, handskar och andra medicinska förnödenheter.

Professionella hygienlösningar: Essity erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta hygienbehoven hos företag och offentliga institutioner. Det tillhandahåller hygienprodukter och tjänster för restauranger, hotell, kontor och andra industrier.

Essity hemsida

Essitys officiella webbplats erbjuder besökarna en omfattande informationskälla. Tack vare det användarvänliga gränssnittet på sajten kan du få tillgång till detaljerad information om Essitys produkter, varumärken, innovationer och hållbarhetsarbete. Dessutom presenterar webbplatsen lösningar och projekt som Essity har utvecklat specifikt för kunder inom olika branscher. Essity-webbplatsen innehåller även annan viktig information som aktuella nyheter, evenemang och karriärmöjligheter.

Hemsida: www.essity.se

Telefon: +46 8-788 51 00

Hur kan jag nå Essity kundtjänst via e-post?

För att nå Essity kundtjänst via e-post kan du använda den e-postadress för kundtjänst som anges av företaget. Du kan nå den här e-postadressen på kontaktsidan på Essitys webbplats eller i supportsektionen. När du kommunicerar via e-post är det viktigt att du tydligt beskriver detaljerna i din fråga eller förfrågan. Kundtjänstteamet behöver denna information för att kunna ge dig den bästa hjälpen.

Essity Social Media-konton

Essity är aktivt involverat i olika sociala medieplattformar. Företaget har officiella konton på populära plattformar som LinkedIn, Facebook, Twitter och Instagram. Genom Essitys konton i sociala medier kan du lära dig om de senaste nyheterna, produkterna och kampanjerna, interagera och ställa dina frågor. Du kan också följa Essitys ansträngningar för att öka medvetenheten om hygien, hälsa och hållbarhetsfrågor genom dess konton i sociala medier.

Facebook: https://www.facebook.com/essity

Twitter: https://twitter.com/essity

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCv5LMehTcMvdcUUpEVNTVGA

Instagram: https://www.instagram.com/Essitycareers

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/essity

Essity Returpolicy

Som ett företag som prioriterar kundnöjdhet har Essity även reglerat returvillkoren. Returer kan variera beroende på vilken typ av produkt som köpts, dess villkor och lokala lagar. Det är viktigt att du följer returpolicyn och förfarandet som beskrivs på Essitys hemsida eller kundtjänst. För dina returförfrågningar kan du kontakta Essity kundtjänst och få nödvändig vägledning.

 

Dela din åsikt om Essity kundtjänst

Recensioner på Essity

  • Elina 18 september 2023 vid 14:28

    De hjälpte mig att få detaljerad information om hälsa och medicin. Tack!