ABB
Vill du kontakta ABB? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Nå enkelt ABB kundtjänst. Den här guiden gör det enkelt för dig att kontakta ABB kundtjänst.

Hur kan jag nå ABB kundtjänst?

Det finns flera olika sätt att nå ABB kundtjänst. Företagets kundtjänstteam arbetar snabbt och effektivt för att svara på kunders önskemål och frågor. De vanligaste sätten att nå ABB kundtjänst är:

Telefon: Du kan ringa kundtjänstens telefonnummer för att kontakta ABB kundtjänst direkt. Telefonnumret finns vanligtvis på kontaktsidan på ABB webbplats.

E-post: Du kan använda den e-postadress som ABB har angett för att kontakta kundtjänstteamet. Kommunikation via e-post gör att du kan förmedla dina frågor i detalj.

Livechatt: I vissa fall kan ett livechattalternativ också vara tillgängligt på ABB webbplats. Med det här alternativet kan du omedelbart skicka dina frågor till kundtjänstrepresentanten.

Tjänster som tillhandahålls av ABB

ABB är ett globalt teknikföretag som erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster. Företaget erbjuder lösningar för många sektorer som energi, industriell automation, robotar och rörelse, digitalisering. Tjänster som tillhandahålls av ABB inkluderar:

Energiautomation: ABB erbjuder en mängd olika automations- och styrsystem för kraftgenerering, transmission och distribution.

Industriell automation: Ökar effektiviteten i industriella processer med lösningar som fabriksautomation, processtyrningssystem och industrirobotar.

Digitala lösningar: ABB erbjuder olika digitala lösningar för digitalisering och Industry 4.0-transformation, med hjälp av teknologier som dataanalys, artificiell intelligens och cloud computing.

ABB webbplats

ABB officiella webbplats är en rik resurs med detaljerad information om företagets produkter och tjänster. Med menyerna och sökfunktionen på hemsidan hittar du enkelt den information du vill ha. Du kan också följa företagets nyheter, evenemang, projekt och kommunicera med ABB på hemsidan.

Webbplats: https://new.abb.com/se

Telefon: +46 10 732 50 00

E-post: [email protected]

Hur kan jag kontakta ABB kundtjänst via e-post?

Det enklaste sättet att nå ABB kundtjänst via e-post är att använda företagets e-postadress för kundtjänst. Du kan nå denna e-postadress på kontaktsidan på ABB webbplats. När du kontaktar kundtjänst via e-post är det viktigt att du tydligt förklarar detaljerna i din fråga eller förfrågan. Kundtjänstteamet behöver denna information för att kunna ge dig den bästa hjälpen.

ABB konton för sociala medier

ABB är aktivt involverat i sociala medieplattformar. Du kan följa aktuella nyheter, evenemang, produktkampanjer och företagsinnehåll genom företagets officiella sociala mediekonton. ABB mest populära konton i sociala medier är:

Facebook: Du kan få information om företagets nuvarande aktiviteter genom att besöka ABB officiella Facebooksida.

Twitter: Du kan hålla dig uppdaterad med företagets senaste nyheter och händelser genom att följa ABB officiella Twitter-konto.

LinkedIn: Genom att besöka ABB LinkedIn-profil kan du följa företagets professionella nätverksinnehåll och karriärmöjligheter.

 

Facebook: https://www.facebook.com/ABBTurkiye/?brand_redir=16524057261

Twitter: https://twitter.com/ABBgroupnews

Youtube: https://www.youtube.com/user/abb

Instagram: https://www.instagram.com/abbgroup

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/abb

ABB returpolicy

ABB returpolicy kan variera beroende på vilken typ av produkt eller tjänst du köpt, kontraktet och lokala lagar. För mer detaljerad information om returpolicy och villkor kan du läsa sidan om returpolicy på ABB webbplats eller kontakta kundtjänst. Det är viktigt att skicka in dina returförfrågningar via rätt kanal och tillhandahålla den information som krävs.

Dela din åsikt om ABB kundtjänst

Recensioner på ABB

  • Marit 19 september 2023 vid 17:11

    De är mycket framgångsrika i dataanalys. Jag rekommenderar det till dem som vill ta emot denna tjänst. Tack!