Kinneviks
Vill du kontakta Kinneviks? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta Kinneviks kundtjänst? Kinnevik: Innovativa investeringar och hållbar utveckling. Effektiv kundsupport och uppdaterat engagemang i sociala medier.

Kinneviks tillhandahållna tjänster

Kinnevik tillgodoser en mängd olika kundbehov genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster:

Investeringstjänster: Kinnevik investerar i innovativa företag inom områden som teknik, hälsovård och konsumenttjänster. Dessa investeringar fokuserar på långsiktig tillväxt och hållbarhet.

Riskkapital: Tillhandahåller kapital till nystartade företag och företag i tidiga skeden för att stödja tillväxten av innovativa idéer och affärsmodeller.

Projekt för socialt ansvar: Bidrar positivt till samhället och miljön genom att investera i olika projekt inom hållbarhet och socialt ansvar.

Kinneviks webbplats

Kinneviks hemsida https://www.kinnevik.com/sv innehåller detaljerad information om bolagets investeringsportfölj, strategier och företagsnyheter. Webbplatsen kännetecknas av sin användarvänliga design och lättillgänglighet. Besökare kan få information om bolagets senaste initiativ, finansiella rapporter och investeringsmöjligheter.

Hur kan jag kontakta Kinneviks kundtjänst via e-post?

För att nå Kinneviks kundtjänst via e-post, skicka ett meddelande till info(at)kinnevik.com. Denna metod är särskilt idealisk för detaljerade förfrågningar eller situationer som kräver dokumentation. E-postförfrågningar besvaras vanligtvis inom en arbetsdag, men detta kan variera beroende på hur komplicerad frågan är.

Hur kan jag kontakta Kinnevik?

Det finns flera effektiva sätt att kontakta Kinnevik:

Telefonsupport: För snabbast svar kan du nå Kinneviks kundtjänst direkt på +46 (0)8 562 000 00. Detta nummer är idealiskt för företagstjänster och allmänna förfrågningar.

Kontakt via e-post: För specifika eller detaljerade förfrågningar, vänligen kontakta oss via e-post på info(at)kinnevik.com. E-postmeddelanden besvaras vanligtvis inom en arbetsdag.

Kontakt via post: För officiella och dokumenterade transaktioner är Kinneviks postadress Box 2094, 103 13 Stockholm, Sverige.
Dessa kommunikationskanaler gör det möjligt för kunder och intressenter att kommunicera effektivt med Kinnevik.

Kinnevik Konton i sociala medier

Sociala medier:

Instagram: https://www.instagram.com/kinnevik_ceo/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/kinnevik/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRYPTxgzCrdJYbATE5aiLxw

Kinnevik är aktivt på sociala medier och finns på följande plattformar:

Instagram: https://www.instagram.com/kinnevik_ceo/ med uppdateringar från bolagets VD och startup-relaterat innehåll.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kinnevik/ med Kinneviks företagsnyheter, branschuppdateringar och lediga jobb.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCRYPTxgzCrdJYbATE5aiLxw innehåller informativa videor om bolagets investeringar och initiativ.

Dessa sociala mediekonton gör det möjligt för kunder och investerare att interagera med bolaget på ett aktuellt och interaktivt sätt.

Hur kan jag nå Kinneviks kundtjänst?

Hemsida: https://www.kinnevik.com/sv

E-post: info(at)kinnevik.com

Telefon: +46 (0)8 562 000 00

Adress: Box 2094 SE-103 13 Stockholm

Det finns olika sätt att kontakta Kinnevik, utformade för att passa kundernas olika behov:

Telefonsupport: Kunder kan nå Kinneviks kundtjänst direkt genom att ringa +46 (0)8 562 000 00. Detta nummer ger en snabb och effektiv lösning för bolagets tjänster och allmänna förfrågningar.

Support via e-post: För att kontakta Kinnevik via e-post kan ett meddelande skickas till info(at)kinnevik.com. Denna metod är idealisk, särskilt i fall där mer detaljerad information eller dokumentation krävs.

Dessa kommunikationskanaler gör det möjligt för kunderna att snabbt och enkelt nå företaget för eventuella frågor och önskemål.

Kinnevik Öppettider

Öppettiderna för Kinneviks kundtjänst och huvudkontor är noggrant fastställda för att säkerställa bekväm och flexibel tillgång för kunderna:

Öppettider för kundtjänst: Generellt öppet från 08:00 till 18:00 på vardagar. Dessa tider gäller för kundservice och alla andra tjänster och är idealiska för kontakt via telefon eller e-post.

Öppettider för kontor: Kinneviks kontor är öppna under normala öppettider på vardagar. Arbetstiderna kan variera på speciella dagar och helgdagar.

Dela din åsikt om Kinneviks kundtjänst

Recensioner på Kinneviks

  • Anders 3 januari 2024 vid 16:50

    Kinnevik tillgodoser olika kundbehov genom att erbjuda ett brett utbud av tjänster. Företaget har fokus på innovativa investeringar och hållbarhetsprojekt, vilket gör dem rekommenderade. 🌱