Dogstore Sweden AB
Vill du kontakta Dogstore Sweden AB? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Hur kan jag kontakta Dogstore Sweden AB kundtjänst? Dogstore Sweden AB erbjuder kvalitetsmat, leksaker och hälsoprodukter för husdjur. Det gör skillnad med särskild omsorg och akutservice.

Dogstore Sweden AB Tillhandahållna tjänster

Dogstore Sweden AB erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för att tillgodose djurägarnas behov.

Mat och godis av hög kvalitet:
Varumärket erbjuder högkvalitativa livsmedel och specialfoder som är lämpliga för husdjurs näringsbehov. Det finns många olika alternativ såsom ekologiska alternativ, ålder och aktivitetsnivå lämpliga formler.

Leksaker:
Dogstore Sweden AB erbjuder ett utbud av leksaker för att utveckla djurens intelligens och fysiska förmågor. Dessa leksaker är utformade för att hålla husdjuren aktiva och inte uttråkade.

Sängar och komfortprodukter:
Varumärket erbjuder också produkter som bekväma sängar, filtar och kuddar för husdjur. Dessa produkter är speciellt utformade för att djuren ska få en bekväm sömn.

Hälsoprodukter:
En rad hälsoprodukter som vitaminer, kosttillskott och första hjälpen-produkter som är viktiga för husdjurens hälsa finns också tillgängliga.

Specialiserade vård- och träningstjänster:
Dogstore Sweden AB erbjuder också specialiserade skötseltjänster för husdjur. Detta sträcker sig från hårvård, tandrengöring och speciella träningsprogram. Professionella tränare och skötare erbjuder tjänster som är skräddarsydda efter ditt husdjurs behov.

Hur kan jag kontakta Dogstore Sweden AB?

Det finns flera sätt att kontakta Dogstore Sweden AB. E-post, telefon och sociala medier är de mest populära metoderna. Du kan också få omedelbar support med livechattfunktionen på webbplatsen.

Dogstore Sweden AB:s webbplats

Dogstore Sweden AB webbplats har ett användarvänligt gränssnitt. Produktsökning, filtrering och inköpsprocesser är mycket enkla. Du kan också få information om de senaste produktlanseringarna och kampanjerna på webbplatsen.
Webbplats: https://www.dogstore.se/

Hur kan jag kontakta Dogstore Sweden AB:s kundtjänst via e-post?

För att kontakta Dogstore Sweden AB kundtjänst via e-post kan du använda e-postadressen i avsnittet ”Kontakt” på webbplatsen. Du kan vanligtvis få ett svar inom 24 timmar.
E-Post: [email protected]

Hur kan jag kontakta Dogstore Sweden AB:s kundtjänst?

Det finns flera olika sätt att nå Dogstore Sweden AB:s kundtjänst. Under ”Kontakt” på hemsidan finns grundläggande information som telefonnummer och e-postadress. Du kan även få support via deras konton på sociala medier.

Telefon: 08-644 4200
Adress: Dogstore Sweden AB Ringvägen 157 116 31 STOCKHOLM
E-Post: [email protected]
Hemsida: https://www.dogstore.se/

Dogstore Sweden AB konton i sociala medier

Dogstore Sweden AB är aktiva på Instagram. Via detta konto kan du få information om de senaste produkterna, kampanjerna och evenemangen.
Instagram: https://www.instagram.com/dogstoresweden/

Dogstore Sweden AB Öppettider

Öppettiderna för Dogstore Sweden AB:s fysiska butiker är vanligtvis från 09:00 till 18:00 lokal tid. Kundtjänst online är dock vanligtvis tillgänglig 24/7.

Dogstore Sweden AB:s specialiserade näringsrådgivning för sällskapsdjur

Dogstore Sweden AB erbjuder även en specialiserad kostrådgivningstjänst för husdjursägare. Denna tjänst syftar till att skapa en näringsplan som är lämplig för ditt husdjurs ålder, vikt, aktivitetsnivå och eventuella hälsoproblem. Rådgivningstjänsten tillhandahålls av varumärkets expertveterinärer och näringskonsulter. På så sätt kan du säkerställa att ditt husdjur får alla näringsämnen de behöver för att leva ett friskare och gladare liv.

Dogstore Sweden AB:s akuttjänster för sällskapsdjur

Dogstore Sweden AB erbjuder också akuttjänster till djurägare. Om ditt husdjur råkar ut för ett hälsoproblem kan du snabbt få professionell hjälp tack vare varumärkets jourtelefon som är öppen dygnet runt. Det finns också produkter som är speciellt utformade för nödsituationer, såsom första hjälpen-kit och nödfoderpaket.

Dela din åsikt om Dogstore Sweden AB kundtjänst

Recensioner på Dogstore Sweden AB

  • Lova 31 oktober 2023 vid 14:59

    Dogstore Sweden AB:s akut tjänst för hundar är verkligen en livräddare! När min husdjur upplever en hälsoproblem kan jag snabbt få professionell hjälp genom deras 24/7 tillgängliga supportlinje. De erbjuder också specialprodukter designade för nödsituationer, såsom första hjälpen-kit och akutmatpaket. Jag är mycket glad över att ha en sådan tjänst för min hund. 🐾