Bikester
Vill du kontakta Bikester? Våra rådgivare kan ge dig all information Ring oss Kundsupport är online

Bikester kontakt har ett extremt enkelt kommunikationssystem. Som kund kan du kommunicera väldigt enkelt var du än befinner dig i världen. I synnerhet är de e-postmeddelanden, telefonnummer eller adresser i sociala medier som anges på webbplatsen aktiva så att de kan användas av kunder. Medan du kommunicerar kan du kontakta oss för att få information inte bara om dina problem, utan också om din eventuella shopping.

Tjänster tillhandahållna av Bikester

Bikester är en online återförsäljare som specialiserat sig på att sälja cyklar och cykeltillbehör. Företaget grundades i Tyskland 1999 och har sedan dess expanderat till flera europeiska länder, inklusive Sverige, Frankrike och Nederländerna.

Bikester erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive landsvägscyklar, mountainbikes, e-cyklar och stadscyklar, samt cykelkläder, hjälmar och andra tillbehör.

Företaget har ett kundserviceteam som är tillgängligt för att hjälpa till med frågor om produkter, beställningar och returer. Det finns även möjlighet att köpa presentkort från Bikester, som kan användas för att köpa produkter från företagets hemsida.

Bikester har de förverkligat sin vision att skapa en spelplattform som betjänar cyklister över hela Europa. Med dem kan du beställa cyklar, cykelkläder och tillbehör direkt till din dörr. Deras omfattande utbud kan bläddras var du än är och när som helst. Med vår lättanvända webbplats layout och intelligenta sökmotor hittar du snabbt och enkelt det du letar efter.

De vet hur komplicerad cykelvärlden har blivit – idag finns det många olika versioner av cyklar, växelsystem och hjul konfigurationer som kan förvirra en förstagångsköpare. Tack vare deras virtuella produktexpert kan vem som helst hitta rätt cykel för deras behov med bara några få steg. Deras personal är passionerade cyklister som kräver år av branscherfarenhet, know-how och expertis för att ge dig exakt rätt råd.

Cykelindustrin är hem för ett stort antal märken och tillverkare. Hos Bikester, förutom de väletablerade och välkända cykeltillverkare som de alla har hört talas om, hittar du också en hel del specialist märken speciellt utvalda av deras team. Cykelfantaster kan välja mellan mer än 500 motorcykelmärken, alla tillgängliga till bra priser. Dessa inkluderar:

Kubcyklar för vardagsbruk och sport

Mountainbikes och barncyklar från Ghost

Schwalbe och Continental cykeldäck

Cykelhjälmar från Giro , Bell och Alpina

Växelsystem från Shimano och SRAM

Professionella cyklar från Serious

Du kan också lita på att Bikester erbjuder cykelkläder från endast de bästa märkena.

Hur kan jag Bikester kontakt?

Bikester-kontaktmetoder kan användas på många olika sätt. Kundtjänsten, som används specifikt för olika länder, gör att en skräddarsydd tjänst kan erbjudas varje användare. Efter att ha klickat på länken nedan kan du välja det relevanta alternativet för den typ av kontakt du vill ha. Då kan du få det stöd du begär så snabbt som möjligt.

https://help.bikester.co.uk/support/tickets/new

Detta kan visas som ett slags öppning av en biljett. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Bikesters hemsida

Webbplatsens innehåll återspeglas mycket väl i cyklister kontakt. Det är oerhört viktigt att webbplatsen är värd för specialiserade webbplatser för olika språkalternativ och skapar tjänster för olika platser. Du kan granska tjänsterna på webbplatsen nedan och beskrivs av Bikester själv:

När du köper en cykel på nätet förväntar du dig med rätta en bra nivå på service och rådgivning. Med vår onlineplattform kan vi erbjuda professionell rådgivning när som helst. Vi kan inte bara hjälpa dig att hitta rätt produkter, vår kundservice kommer också att fortsätta att stödja dig efter leverans.

Vår produktkonsult och ram kalkylator låter även nybörjare ta reda på exakt vilken cykelstorlek och utrustning de behöver. Före leverans installeras och undersöks varje cykel av våra cykelmekaniker på plats. Växelsystemet och bromsarna justeras och kontrolleras innan din nya cykel är säkert packad.

När cykeln kommer är allt du behöver göra att montera framhjulet och pedalerna. För att göra detta ännu enklare förser vi dig med monteringsanvisningar och du hittar video handledningar för mountainbikes, vandrings cyklar, stadscyklar, crosscyklar och racercyklar på vår hemsida.

Hur når jag Bikesters kundtjänst via e-post?

Bikesters kundtjänst är också lätt att nå via e-post. Om din förfrågan inte är brådskande är post alltid rätt alternativ. Om din förfrågan eller ditt problem behöver lösas snabbare kan du kommunicera via telefon under arbetstid.

Nedan kan du se Bikester kontakt telefon och e-post:

Kontakttelefon: +49(0)711/93305-555

E-post: [email protected]

Bikester konton i sociala medier

Sociala mediekonton kan också användas för cyklister kontakt. Det är väldigt aktivt, speciellt på Facebook och Instagram. Det finns knappar för konton i sociala medier i undermenyn på hemsidans huvudsida. Du kan nå sociala medier-konton antingen där eller via länkarna nedan:

Facebook: https://www.facebook.com/bikester/

Instagram: https://www.instagram.com/ridebikester/

Biker arbetstider

Bikesters arbetstider är ett ämne som har skillnader beroende på olika platser. I synnerhet bör du agera utifrån de officiella arbetstiderna i det land där butiken du vill få tjänsten finns. Du kan hitta platserna för de fysiska kontoren som betjänas på webbplatsen. Aktiv tjänst tillhandahålls i 13 olika länder.

Dela din åsikt om Bikester kundtjänst

Recensioner på Bikester

  • Jonas 1 februari 2023 vid 14:33

    Din produkt är solid och av god kvalitet. Grattis.